• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cnm tabi resim gösteririm ama şuanda değil neden dersen izimle ilgili hiçbir sorunum yok yanlış anlaşılmasın incecik ama daha önce bahsetmiştim benim üsteki derim çok gerginmiş ve ameliyat esnasında çok gerilme olamadı zor kapattık dedi dr mesela göbek deliği üstündeki çatlaklarımın aşağı inmesi gerekti gerginlikten inemedi ama aşağıdakiler komple gitti kalan çatlaklarım yara oldu pansuman yapıyorum biraz daha düzelsin gönderirim

anlıyorum cls...onlarda geçer inş...sıkma canını bak olmuş kurtulmuşsun ne güzel

Cnm hiç önemli değil aklına ne gelirse sor seve seve cvp veririm sıkıntılarım ilk bi kaç gün morarma oldu çok kötü göründü gözüme oda normalmiş birde çatlaklarım aşağı inemedi yara oldu ve göbek deliğimin aşağısına inemedi sıkıntı derken bunlardı

Allah başka sıkıntılar vermesin.anladığım kadarıyla senin sarkma yokmuş bu aml en çokta sarkma için yapılıyor biliyorsun...

bende sarkma bayaa var sanırım benim dr çok mutlu olacak ve tabiki bende :) yani inş öyle umut ediyorum

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ödem demek karnın şiş olması demekmi benim karnım şiş değil çok gergin ve taş gibi sert

ödem vücudun su tutması cnm yani evet şişkinlik...sende ödem olmadı demekki ne güzel valla maşaallah:nazar:

lıposuctıon ve karın germe mı yapıldı?benımde 3 ay sonra amelıyat.cok heyecanlıyım..eger uygunsa oncekı ve sonrakı fotolarını gorebılır mıyz :((
canım selam,
Ben daha foto paylasım buradan yapmadım. Fotolarımı da daha derleyemedim bir turlu.
Direkt foruma girmek istemiyorum.
bazen sakıncalı bulunabilemkte.
mail adresin var ise ona gonderebilirim.
ya da burdan sadece sana giderse o da olabilir.
daha denemedim de :(

kızlar cumartesi günü için ercan beyden randevu aldım kalbim yerinden çıkacak gibi çok heyecanlıyım çookkk :18:
ve çok tırsıyorum :52:

İstediğin kadar tırs geril istiyorsan ameliyat masasına yatıyorsun kaçarı yok:34: Sorularını not al ajandanı unutma yanına almayı:1:

Canim bende vazer lipo oldum. Bununda deri toparlayan yontem oldugunu soylediler. Ama benden 4 lt yag almis. Yani beklediyimden cok fazlasini. Shimdi o cukurlari doldurmak icin cok yaga ihtiyyacim var. o kadarda yag yok bende.( cok mutsuzum. Onceki halimle cok mutluydum. Doktorun onerisine uyub lipo olmustum. Karin germeye param yetmediyi icin beni lipoya yonlendirdi. Bende guvendim. Hic arastirmadan, dusunmeden 2 gun icinde amelyat oldum.( cunki o doktor dunyaca unlu, prof.du beni bu hale getireceyini dusunemedim.(

:))))))))))))) aynı mesaj pardon

Son düzenleme:
İstediğin kadar tırs geril istiyorsan ameliyat masasına yatıyorsun kaçarı yok:34: Sorularını not al ajandanı unutma yanına almayı:1:

hahhaa haklısın arkadaşım bu karın benle yaşayamaz ayrılmalıyız artık o gitmeli bu yerden :)

ajanda hazır da sorular hazırlanmadı daha :)

bu arada desteğin için tekrar tekrar teşekkür ederim :71:

arkadaşlar ben karın germe ameliatı olalı 8 ay olacak,sonuç mükemmel olmasada gayet memnunum dikiş izleri hala çok belirgin ve bayaa yukarıdan yapmş doktor ama olsun eski karnıma göre güzel...yalnız şöyle bir sorun var göbek deliğim bayaa şiş ve kenarları morumsu bir renke dikiş rengine benziyor ama sanki daha koyu sizce bu normalmi?:36:

arkadaşlar ben karın germe ameliatı olalı 8 ay olacak,sonuç mükemmel olmasada gayet memnunum dikiş izleri hala çok belirgin ve bayaa yukarıdan yapmş doktor ama olsun eski karnıma göre güzel...yalnız şöyle bir sorun var göbek deliğim bayaa şiş ve kenarları morumsu bir renke dikiş rengine benziyor ama sanki daha koyu sizce bu normalmi?:36:

ben henuz amelıyat olmadım ama okuduklarıma ve duyduklarıma dayanarak 8 ay cok uzun bı sure gecmıs olması gerekıodu..nerde olmustun amelıyatını?sıgara ıcıyor muydun?doktorun ne dıo bu duruma?

bende ameliyat olmadım ama
bence dr unuza ulaşmalısınız...birde aml olan arkadaşların foto larına bakıp kıyaslayın bakalım..inş sorun yoktur size öyle geliyordur

Back