- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
Cnm tabi resim gösteririm ama şuanda değil neden dersen izimle ilgili hiçbir sorunum yok yanlış anlaşılmasın incecik ama daha önce bahsetmiştim benim üsteki derim çok gerginmiş ve ameliyat esnasında çok gerilme olamadı zor kapattık dedi dr mesela göbek deliği üstündeki çatlaklarımın aşağı inmesi gerekti gerginlikten inemedi ama aşağıdakiler komple gitti kalan çatlaklarım yara oldu pansuman yapıyorum biraz daha düzelsin gönderirim
Cnm hiç önemli değil aklına ne gelirse sor seve seve cvp veririm sıkıntılarım ilk bi kaç gün morarma oldu çok kötü göründü gözüme oda normalmiş birde çatlaklarım aşağı inemedi yara oldu ve göbek deliğimin aşağısına inemedi sıkıntı derken bunlardı
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ödem demek karnın şiş olması demekmi benim karnım şiş değil çok gergin ve taş gibi sert
canım selam,lıposuctıon ve karın germe mı yapıldı?benımde 3 ay sonra amelıyat.cok heyecanlıyım..eger uygunsa oncekı ve sonrakı fotolarını gorebılır mıyz(
mrb senın sadece karın germe mı yapılmıstı? ne zmn yapıldı?
kızlar cumartesi günü için ercan beyden randevu aldım kalbim yerinden çıkacak gibi çok heyecanlıyım çookkk :18:
ve çok tırsıyorum
Canim bende vazer lipo oldum. Bununda deri toparlayan yontem oldugunu soylediler. Ama benden 4 lt yag almis. Yani beklediyimden cok fazlasini. Shimdi o cukurlari doldurmak icin cok yaga ihtiyyacim var. o kadarda yag yok bende.( cok mutsuzum. Onceki halimle cok mutluydum. Doktorun onerisine uyub lipo olmustum. Karin germeye param yetmediyi icin beni lipoya yonlendirdi. Bende guvendim. Hic arastirmadan, dusunmeden 2 gun icinde amelyat oldum.( cunki o doktor dunyaca unlu, prof.du beni bu hale getireceyini dusunemedim.(
Merhaba... karin germe+lipo+meme büyütme operadion oldu...ayin 10 da...
İstediğin kadar tırs geril istiyorsan ameliyat masasına yatıyorsun kaçarı yokSorularını not al ajandanı unutma yanına almayı
arkadaşlar ben karın germe ameliatı olalı 8 ay olacak,sonuç mükemmel olmasada gayet memnunum dikiş izleri hala çok belirgin ve bayaa yukarıdan yapmş doktor ama olsun eski karnıma göre güzel...yalnız şöyle bir sorun var göbek deliğim bayaa şiş ve kenarları morumsu bir renke dikiş rengine benziyor ama sanki daha koyu sizce bu normalmi?
fotografı olan yok mu?foto gorup motıve olmk ıstıormm ltfnnn
fotografı olan yok mu?foto gorup motıve olmk ıstıormm ltfnnn
eski yazışmaları okudukça üzülüyorum o zaman ne hareketliymiş burası..şimdi ıssız kaldı
arkadaşlar ben karın germe ameliatı olalı 8 ay olacak,sonuç mükemmel olmasada gayet memnunum dikiş izleri hala çok belirgin ve bayaa yukarıdan yapmş doktor ama olsun eski karnıma göre güzel...yalnız şöyle bir sorun var göbek deliğim bayaa şiş ve kenarları morumsu bir renke dikiş rengine benziyor ama sanki daha koyu sizce bu normalmi?
ben aml olayım profil fotosu yapacam gööbeeeemi:)))
albümüm merak edipte araştırma yapanlar için bir süreliğine herkese açık bakabilirsin...
bu ara aml olan yok sanırım :))işler kes at :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?