• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sagol cnm ben çok şükür iyim...çok çok iyim..bende ödem morluk w.s hiç olmadi...şoyle soyleyim ewimin tüm işlerimi çik rahat yapabiliyorum...ve artik epey oldu doğru yuruebiliyorum.... aml olmaya duşunen tüm arkadaşlarima seslen8yorum)))) korkacak hiç bsey yok inaninki ağri sizi olmuyor....bende olmadi...k8 benim cnm çok tatli...)))

maşalllah cnm :nazar::nazar::nazar:
işte sizlerden cesaret alıyorum yoksa hayatta kalkışmazdım böyle bir şeye

Sagol cnm ben çok şükür iyim...çok çok iyim..bende ödem morluk w.s hiç olmadi...şoyle soyleyim ewimin tüm işlerimi çik rahat yapabiliyorum...ve artik epey oldu doğru yuruebiliyorum.... aml olmaya duşunen tüm arkadaşlarima seslen8yorum)))) korkacak hiç bsey yok inaninki ağri sizi olmuyor....bende olmadi...k8 benim cnm çok tatli...)))

mrb senın sadece karın germe mı yapılmıstı? ne zmn yapıldı?

Biliyorum burasi yeri degil..ama bu soruyu sorali bir seneden fazla oldu.. o yüzden yardimci olursaniz cok sevinirim..
Istanbul/Ankarada basarili kol germe ameliyatlari gerceklestiren Doktor tavsiyelerinize ihtiyacim var..

Hayirli geceler..

Not: Karin germe/Endoskopik kas kaldirma hakkinda bilginiz/tecrübeniz varsa, paylasirsaniz cok sevinirim.

Kızlar bu ameliyat için ne kadar ödeyeceksiniz birde ben ikinci çocuğu düşünüyorum ilki sezeryan olduğu için ikincisi de sezeryan olacak tabi karın germe ameliyatını sezeryanla birlikte yapıyorlar dedi altta oturan komşum sizin bilginiz varmı teşekkürler

Kızlar bu ameliyat için ne kadar ödeyeceksiniz birde ben ikinci çocuğu düşünüyorum ilki sezeryan olduğu için ikincisi de sezeryan olacak tabi karın germe ameliyatını sezeryanla birlikte yapıyorlar dedi altta oturan komşum sizin bilginiz varmı teşekkürler

sezeryanla bırlıkte yapıldıgını ben hıc duymadım genelde dogumdan 1 yıl sonra dıe duydum..

nykie senınde az kaldı heyecan durumları nasıl?

Bana değişik bişey oldu.İlaç içmemem gerektiğini bildiğimden midir nedir sürekli başım ağrıyor.Onun dışında bazen unutuyorum bazen hayal gibi geliyor ama hep mutluyum :))

bir arkadaşımla konuşuyoduk ocak şubat ayında katılmam gereken bir eğitimden bahsediyorduk.Bilmiyorum daha hangi tarihte olacağını dedim.Çok ihmalkarsın işte araştırsana koşsana peşinden dedi.Diyemedim ki ben aslında hayallerimin peşinde koşuyorum sizin haberiniz yok :) inşallah iyi olur,güzel olur.

Bana değişik bişey oldu.İlaç içmemem gerektiğini bildiğimden midir nedir sürekli başım ağrıyor.Onun dışında bazen unutuyorum bazen hayal gibi geliyor ama hep mutluyum :))

bir arkadaşımla konuşuyoduk ocak şubat ayında katılmam gereken bir eğitimden bahsediyorduk.Bilmiyorum daha hangi tarihte olacağını dedim.Çok ihmalkarsın işte araştırsana koşsana peşinden dedi.Diyemedim ki ben aslında hayallerimin peşinde koşuyorum sizin haberiniz yok :) inşallah iyi olur,güzel olur.

Canım doktoruna görüştüğüme sorabilir misin ona sezeryan doğumla birlikte aynı anda karın germe yapılabiliyor mu ?

Canım doktoruna görüştüğüme sorabilir misin ona sezeryan doğumla birlikte aynı anda karın germe yapılabiliyor mu ?

Sorarım tabiki..ama benim bildiğim doğumdan sonra ilk 6 ay böyle bir ameliyat yapılmıyo,rahmin kendi kendini toplamasını bekliyorlar diye okumuştum.Sorarım ben durumu

cls nasıl oldun ? catlaklar ındı mı asagı?

Evet cnm biraz daha daraldı tam aşağı inemez benimkiler göbeğimin üstünden aşağı doğru duruyolar ama çok değil öncesine bakılırsa bu kadarı bana yeterli cmtsi günü pansuman vardı herşey yolunda dedi dr ödemim varmış daha bu ödemli haliyse kızlar ödem gidince karnım sırtıma yapışıcak herhalde çünkü şuanda karnım dümdüz:)

cls nasıl oldun ? catlaklar ındı mı asagı?

cls nasıl oldun canım?Ağrın sızın yok değil mi?

Yok cnm benim ağrım hiç olmadı bunu diyenlere pek inanmazdım kesiyorlar nasıl acı ağrı olmaz die ama cidden birgün bile çekmedim çok şükür benim farklı sıkıntılar oldu onlarda geçti bu arada 63 kilo ile girdim ameliyata bugün 19 cu günüm 60 kiloya düşmüşüm

aman hiç çıldırma k.k. varken yazarak paylaşımlar yaparak tecrübelerimizi döküyoruz ortaya :34: bilinçleniyoruz böylelikle, ikisini bir arada yapan doktor çok :34:bende sırtım kollar bacaklara lipo oldum:17: karın germem birde meme ameliyatım yapıldı :17: sırada burun var:17:

Bende lipo oldum ve cok pismanim. Bacaklarimda dalqalanma cukur cok. Shimdi kollarimda fazla yag birikdi. Kollarda lipo oluncada deride bir degisiklik oluyormu? Liponuda ercan beymi yapdi sana?

ne gusel yaa darısı bana ınsallah :) ah bı bılseler bız neler yapıorz gızlı gızlı :)) daha oncede sormustum ama cvp vermemıstın gormemıstn sanırım msjımı boyunu ve kılonu sormustum ..

Evet cnm biraz daha daraldı tam aşağı inemez benimkiler göbeğimin üstünden aşağı doğru duruyolar ama çok değil öncesine bakılırsa bu kadarı bana yeterli cmtsi günü pansuman vardı herşey yolunda dedi dr ödemim varmış daha bu ödemli haliyse kızlar ödem gidince karnım sırtıma yapışıcak herhalde çünkü şuanda karnım dümdüz:)

sen memnunsan sorun yok zaten ..oh ne gusel ya keske benımde karnım sırtıma yapıssa :))

ne gusel yaa darısı bana ınsallah :) ah bı bılseler bız neler yapıorz gızlı gızlı :)) daha oncede sormustum ama cvp vermemıstın gormemıstn sanırım msjımı boyunu ve kılonu sormustum ..

benim boyum 170 kilomda 77-78 arası gidip geliyor.tüm fazla kilom göbeğimde.umarım ameliyattan sonra hamile gibi gözükmüyo olacağım :ssz:

Back