Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

sezeryanla beraber karın germe ameliyatı yapılmıyor ablacım. ameliyat ücreti hastaneye ve yapılacak işleme göre değişiyor ayrıca da. doktorunuzu belirlemek daha önemli tabi.. ikinci çocuğu düşünüyorsanız doğumdan en erken 1 yıl sonra ameliyat olabilirsiniz.

hay maşallahhh
cls senin fotoğrafları görme imkanımız olabilirmi?:26:

çok soruyorum farkındayım ama anlarsın haldenne gibi sıkıntılar cnm biraz anlatsan bilgilendirsen bizi olarmııı

Bende lipo oldum ve cok pismanim. Bacaklarimda dalqalanma cukur cok. Shimdi kollarimda fazla yag birikdi. Kollarda lipo oluncada deride bir degisiklik oluyormu? Liponuda ercan beymi yapdi sana?

benim klasik lipom bacaklarıma yapılmıştı sonuç çok kötü oldu bende de aynı senin yaşadıklarını yaşadım revizyon için başka doktor araştırmaya başladım Ercan beye karar verdim heme meme küçültme hem bacak revizyonu ameliyatımı yaptı lazer liponun özelliği deride hasar oluşturmaması aynı zamanda çok değil hafif gevşek derinin toparlanmasını sağlıyor

jelesec merhaba hazır seni yakalımışım buralarda sormak istedim.ben biraz sabırsızımdır
ercan bey mail ime geri dönmedi acaba telefonlamı arasam???

Son düzenleme:
jelesec merhaba hazır seni yakalımışım buralarda sormak istedim.ben biraz sabırsızımdır
ercan bey mail ime geri dönmedi acaba telefonlamı arasam???

canım sana geçmiş sayfada yazmıştım görmemişsin telinden ara yada tele mesaj at yurt dışına çıkıyor ameliyatlar için maile oradayken geç cevaplıyor ama teli görüp dönüyor hemen

canım sana geçmiş sayfada yazmıştım görmemişsin telinden ara yada tele mesaj at yurt dışına çıkıyor ameliyatlar için maile oradayken geç cevaplıyor ama teli görüp dönüyor hemen

valla görmedim

444 lü bir numara vardı ordanmı arasamki ben başka numara bulamadım

zaten lipoda çıkan sorunlar hep bunlar oluyor. hep çukur çukur kalıyor. Çünkü düzenli ve eşit şekilde alamıyorlar. Selülit gibi kalıyormuş. Mümkünse yaptırmayın ablalarım.

selam evet oldum canım kasım 1 de ücüncü ayı dolduracagım..:) cok memnunum durumdan..:)

lıposuctıon ve karın germe mı yapıldı?benımde 3 ay sonra amelıyat.cok heyecanlıyım..eger uygunsa oncekı ve sonrakı fotolarını gorebılır mıyz (

benim boyum 170 kilomda 77-78 arası gidip geliyor.tüm fazla kilom göbeğimde.umarım ameliyattan sonra hamile gibi gözükmüyo olacağım

ınsallah cnm ya..benımde tum kılo ust vucutta sırt bel karın mıde ozelde mı olcksın amelıyatını fıyat ne kdr?

Canim bende vazer lipo oldum. Bununda deri toparlayan yontem oldugunu soylediler. Ama benden 4 lt yag almis. Yani beklediyimden cok fazlasini. Shimdi o cukurlari doldurmak icin cok yaga ihtiyyacim var. o kadarda yag yok bende.( cok mutsuzum. Onceki halimle cok mutluydum. Doktorun onerisine uyub lipo olmustum. Karin germeye param yetmediyi icin beni lipoya yonlendirdi. Bende guvendim. Hic arastirmadan, dusunmeden 2 gun icinde amelyat oldum.( cunki o doktor dunyaca unlu, prof.du beni bu hale getireceyini dusunemedim.(

hay maşallahhh
cls senin fotoğrafları görme imkanımız olabilirmi?:26:

Cnm tabi resim gösteririm ama şuanda değil neden dersen izimle ilgili hiçbir sorunum yok yanlış anlaşılmasın incecik ama daha önce bahsetmiştim benim üsteki derim çok gerginmiş ve ameliyat esnasında çok gerilme olamadı zor kapattık dedi dr mesela göbek deliği üstündeki çatlaklarımın aşağı inmesi gerekti gerginlikten inemedi ama aşağıdakiler komple gitti kalan çatlaklarım yara oldu pansuman yapıyorum biraz daha düzelsin gönderirim

çok soruyorum farkındayım ama anlarsın haldenne gibi sıkıntılar cnm biraz anlatsan bilgilendirsen bizi olarmııı

Cnm hiç önemli değil aklına ne gelirse sor seve seve cvp veririm sıkıntılarım ilk bi kaç gün morarma oldu çok kötü göründü gözüme oda normalmiş birde çatlaklarım aşağı inemedi yara oldu ve göbek deliğimin aşağısına inemedi sıkıntı derken bunlardı

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ödem demek karnın şiş olması demekmi benim karnım şiş değil çok gergin ve taş gibi sert

kızlar cumartesi günü için ercan beyden randevu aldım kalbim yerinden çıkacak gibi çok heyecanlıyım çookkk :18:
ve çok tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…