Kızlar bu ameliyat için ne kadar ödeyeceksiniz birde ben ikinci çocuğu düşünüyorum ilki sezeryan olduğu için ikincisi de sezeryan olacak tabi karın germe ameliyatını sezeryanla birlikte yapıyorlar dedi altta oturan komşum sizin bilginiz varmı teşekkürler
Evet cnm biraz daha daraldı tam aşağı inemez benimkiler göbeğimin üstünden aşağı doğru duruyolar ama çok değil öncesine bakılırsa bu kadarı bana yeterli cmtsi günü pansuman vardı herşey yolunda dedi dr ödemim varmış daha bu ödemli haliyse kızlar ödem gidince karnım sırtıma yapışıcak herhalde çünkü şuanda karnım dümdüz:)
Yok cnm benim ağrım hiç olmadı bunu diyenlere pek inanmazdım kesiyorlar nasıl acı ağrı olmaz die ama cidden birgün bile çekmedim çok şükür benim farklı sıkıntılar oldu onlarda geçti bu arada 63 kilo ile girdim ameliyata bugün 19 cu günüm 60 kiloya düşmüşüm
Bende lipo oldum ve cok pismanim. Bacaklarimda dalqalanma cukur cok. Shimdi kollarimda fazla yag birikdi. Kollarda lipo oluncada deride bir degisiklik oluyormu? Liponuda ercan beymi yapdi sana?
benim klasik lipom bacaklarıma yapılmıştı sonuç çok kötü oldu bende de aynı senin yaşadıklarını yaşadımrevizyon için başka doktor araştırmaya başladım Ercan beye karar verdim heme meme küçültme hem bacak revizyonu ameliyatımı yaptı lazer liponun özelliği deride hasar oluşturmaması aynı zamanda çok değil hafif gevşek derinin toparlanmasını sağlıyor
jelesec merhaba hazır seni yakalımışım buralarda sormak istedim.ben biraz sabırsızımdır
ercan bey mail ime geri dönmedi acaba telefonlamı arasam???
canım sana geçmiş sayfada yazmıştım görmemişsintelinden ara yada tele mesaj at yurt dışına çıkıyor ameliyatlar için maile oradayken geç cevaplıyor ama teli görüp dönüyor hemen
benim klasik lipom bacaklarıma yapılmıştı sonuç çok kötü oldu bende de aynı senin yaşadıklarını yaşadımrevizyon için başka doktor araştırmaya başladım Ercan beye karar verdim heme meme küçültme hem bacak revizyonu ameliyatımı yaptı lazer liponun özelliği deride hasar oluşturmaması aynı zamanda çok değil hafif gevşek derinin toparlanmasını sağlıyor
Doktor çok yoğun sen telini ara yada teline mesaj at mutlaka döner
Alırsın alırsın tabi ameliyata girmeden önce biraz kilo verip hatta ameliyattan sonra verebilmek çok muhteşem olur. :)ben bu kiloyla umarım iyi bi sonuç alırım zaman zaman endişeleniyorum
valla görmedim
444 lü bir numara vardı ordanmı arasamki ben başka numara bulamadım
yok yok o değil cebinden ara var sitesinde kendi özel cebi olmadı atarım ben sana
selam evet oldum canım kasım 1 de ücüncü ayı dolduracagım..:) cok memnunum durumdan..:)
benim boyum 170 kilomda 77-78 arası gidip geliyor.tüm fazla kilom göbeğimde.umarım ameliyattan sonra hamile gibi gözükmüyo olacağım
hay maşallahhh
cls senin fotoğrafları görme imkanımız olabilirmi?:26:
çok soruyorum farkındayım ama anlarsın haldenne gibi sıkıntılar cnm biraz anlatsan bilgilendirsen bizi olarmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?