göreceksin tabi ki Allah'ın izniyle ablacım :) böyle dersen kesin içersin sen içmeyeceğim de de bari az iç sigarayı :))
ıns cnm..az ıccem az :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göreceksin tabi ki Allah'ın izniyle ablacım :) böyle dersen kesin içersin sen içmeyeceğim de de bari az iç sigarayı :))
2500 tl yı gecmez dedı..
bak bende merak ediyorum...aslında burda lipo bölümleride var gel oralarıda inceleyelim :)
ewet ya bakalım bu onemlı..ole bodoslama daldım ben ama daha 3 ay var ıptal ederım kafama yatmazsa..
sağol cnm dediğim gibi ilk senden duydum inşallah dr görüşmesinde soracağım
aynen cnm.önemli olan bizim beklentilerimizin karşılanması.ypksa o kadar strese aml masasına yatmaya ne gerek var.
offf sürekli dr un kulaklarını çınlatmaya çalışıyorum bir an evvel geri bildiirm için ama olmuyor :)
iç korseyi kesinlikle sor ablacım. iç korse yapılmayan karın germe ameliyatlarında karnın tekrar eskisi gibi olabiliyormuş. lipoyu da iyi düşün de ol bence.
:)) nasıl anlatsam karnım gergin ya göbek deliğimde oval ve gergin gerginlik geçince biraz çukurlaşma olur mu?
jelesec lıpo hakkında bılgı ltfnn
liponun hangisi ben iki yöntemi de oldum klasiği tavsiye etme sorun yaşadım lazer lipo ile beraber yapılırsa sonuç başarılı oluyor yada duruma göre tek lazar lipo...klasikte çökme dalgalanma, deride gevşeme fazla oluyor üzücü bir durum bu ben yaşadım o yüzden düzeltme işlemim lazer lipo ile oldu,sen hangisini olacaksın?
kusura bakma unuttugum ıcın soruyorum sana karın germe lıpo gogus buyultmemı yapılcaktı?
Selam canım,
daha onceki forum sayfalarında okudugum kadarı ile bu tur agrı/sızlamalar ameliyat sonrası toparlanan derisonrası kendine fgelen sinir uclarının yapmıs oldugu agrılarmış.Ama gene de doktoruna ulaşabilirsen ona da sorarsan daha iyi olur.
ben de geçen Agustos bası olmustum. 3 ayın içindeyim. Bundan sonrasında bir sıkıntı olmuyor degil mi?
merhaba arkadaslar 8 aylık bir prensesim var ama karnım daha ınmedı catlaklarda var ve cook moralım bozuk hıcbırsey ıstemıyorum bu karın germe amelıyatının fıyatları nedir ? çok yüksekmidir?
arzuuirem nasılsın her şey yolundadır umarım.dik yürüyebiliyormusun ödemin varmı?
Sagol cnm ben çok şükür iyim...çok çok iyim..bende ödem morluk w.s hiç olmadi...şoyle soyleyim ewimin tüm işlerimi çik rahat yapabiliyorum...ve artik epey oldu doğru yuruebiliyorum.... aml olmaya duşunen tüm arkadaşlarima seslen8yorum)))) korkacak hiç bsey yok inaninki ağri sizi olmuyor....bende olmadi...k8 benim cnm çok tatli...)))
merhaba arkadaslar 8 aylık bir prensesim var ama karnım daha ınmedı catlaklarda var ve cook moralım bozuk hıcbırsey ıstemıyorum bu karın germe amelıyatının fıyatları nedir ? çok yüksekmidir?
Benim karın germe ve karın çevresi lipo ve göğüs dikleştirme olucak.hepsi bi arada :))
ay hıc bılmıorum hangısını olacagımı drla konusrken lıpo dedk ama lazer lıpo yada klasık dıe bısey demedık..yarın ılk ıs arayıp sorcam..tabı kı su saatten ıtıbaren senın tecrubene dayanarak lazer lıpo ıstıcem :) sırtıma yanlara bıde kol ıclerıne yapılck
olunabiliyorsa kombine ameliyat en doğrusu başarılı bir ameliyat diliyorum sana