• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cnm çok sevindimm gün saymaya başla bakalım çok iyi yapmışsın demekki dr sana güven vermişti bende ilk görüşmeye gittiğimde tarih almıştım ayrıca sigara olayını duyunca çok sevindim bende içiyorum ya yinede azalt ameliyat sonrası için bişey dedimi şu kadar içme falan diye

ewet ewet cok guwen verdı bırde tanıdıgım bırını amelıyt ettı o cok memnun..ıns bende memnun kalırım ..ama 2 gundr dusunuyorum acaba unıversıte hastanesınde degılde ozelde mı olsam ? bılemedım :(( sen kac tane ıcıosun gunde?bı sorun var mı?doktorun ne dıo

Ameliyat. Olanlara bikaç sorum var benim göbek deliğimde gergin karnımda ama bende ödem yokmuş dr söyledi izim yukarda duruyo kenarları çamaşırımdan taşıyo normalde ödem gidince aşağı iner derler ya bende nasıl olucak derim biraz gevşeyince göbek deliğimde çukurlaşma falan olup izimde biraz inermi bugün tam iki hafta oldu ameliyat olalı

senın catlaklar noldu şiş inince gıttı mı tamamen ?benım catlaklar gobek delıgımın ustune kdr cıkıo .gobek delıgıne kdr olanlar gıder dedı usttekılerde asagı ıner dedı?sen memnun musun?yanlıs hatrlamıosam senın kılo problemı yoktu sadece catla ıcın gırmıstn amelıyata

21 ocakta oluyorm ben yuppiiii :)) gıdıcem kasımda tekrar..doktor cok ii ya aklına takılan bısey olursa ara maıl at msj yaz her turlu cvplarım dedı ..sıgara konusundada cok kılolu dıılsn seker hastalıgında yok dedı problem olmas dedı ama azaltcam ben..serhan tuncer doktorun ısmı..sen nerdesn ankarada mı

hayır canım yaa ankarada olsam keşkee.hiç durmazdım emin ol...ben küçük bir ilde oturuyorum ama ankara ya da istanbulda aml olmayı düşünüyorum yüksek ihtimalle de öyle olacak..3 ayda bir gidiyorum ankaraya geçen hafta oradaydım keşke daha evvel iletişime geçseydik en azından dr unla görüşme imkanım olurdu :(
ercan beye mail yazdım cvp bekliyorum.buradaki ona aml olanlar çok memnun cesaret verdiler bana sağolsunlar..bende artık uzasın istemiyorum valla hazır gözüm kararmışken olsun bitsin yoksa ben yine vaz geçerim:(

Teşekkürler Jelesec :) ne bileyim aylarca korseyle ve sütyen ile yatma düşüncesi sıkıntı veriyo hele hele sırt üstü yatma düşüncesi daha beter..neyse güzellik için herşey mübah :21: herşey iyi olur inşallah

kusura bakma unuttugum ıcın soruyorum sana karın germe lıpo gogus buyultmemı yapılcaktı?

Şimdi ben resmi olarak kafayı direnlere taktım..Yabancı sitelerde takip ettiğim kadarıyla onların direnleri dikiş izinden farklı yerlere konuyor ve o direnler belki 1 ay çıkmıyor.Böylece bizlerde ilk günlerde olan şişlik onların ilk zamanlarında bizde olduğu kadar olmuyor daha sonra direnler çıktığında şişlikler oluyor ama bizdeki kadar değil.Mesela pek çok arkadaşımız yazdı ameliyat öncesi olan pantolanlar ameliyat sonrası olmuyor diye..yabancılara bakıyorum 10 gün sonra kendilerine olmayan kıyafetlerle poz veriyolar.

Teorilerim şu yönde..o sıvıları vucudun kendi atması belki daha faydalı içten çalıştırıyo vucudu veya amerikalılar işkence ediyor günlerce diren takarak :27::26:

1 ay mı yuh. eziyet ediyorlar yani. aslında pek doğru olduğunu düşünmüyorum ben o kadar uzun süre kalamaz drenler ya. zaten sıvıyı ölçüp almıyorlar mı? bir süre sonra seruma dönüyor vücudun sıvısını bitiriyor onlar. şaşkınım.

ah keşke olabilse :(

annemde de vardı mide başka bir doktor lipo demişti ama lipo yapılmadı ablacım. iç korse yapılıyor ki anneme lipo yapmamız gerek diyen doktor iç korse yapmayacaktı. bizde direkt sildik kafamızdan o doktoru ve ameliyatı yapan doktoruna gittik. iç korse ile o mide de baya topluyor ablacım. Sana tavsiyem doktoruna özelikle sor iç korseyi her doktor yapmıyormuş. yani gerileceği içinde o kadar belli olmayacak miden :)

iç korse mi :53:one nasıl bişiy bak ilk defa duydum
bi araştırayım

hayır canım yaa ankarada olsam keşkee.hiç durmazdım emin ol...ben küçük bir ilde oturuyorum ama ankara ya da istanbulda aml olmayı düşünüyorum yüksek ihtimalle de öyle olacak..3 ayda bir gidiyorum ankaraya geçen hafta oradaydım keşke daha evvel iletişime geçseydik en azından dr unla görüşme imkanım olurdu :(
ercan beye mail yazdım cvp bekliyorum.buradaki ona aml olanlar çok memnun cesaret verdiler bana sağolsunlar..bende artık uzasın istemiyorum valla hazır gözüm kararmışken olsun bitsin yoksa ben yine vaz geçerim:(

inş cnm bır an once olalım kurtulalım :)

Benimde bir sorum var..Yabancı sitelerde ameliyat öncesi evde bulunması gerekenler listesi oluşturmuşlar.Bir sürü şey almışlar.Bizim süreçler farklı işliyor,tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.Evde neler olmalı?

örneğin 1.5 ay boyunca hep aynı korse mi takılıyor?(yabancı sitede belli bi süre doktorun ki daha sonraki zaman kendi aldıklarını kullanıyorlar)

sargı bezi almalı mıyız?

yatağa sermek için olan hasta şiltelerinden almak gerekli mi?

sırt ve bel çok ağrıyınca onu hangi kremle ovalamak lazım?

ve bunun gibi küçük ayrıntılar..bir alışveriş listeniz var mıydı

ablacım korse konusunda doktorun ne derse onu yap bence. onun dediklerine uyarsan hiç birşey olmaz ve o alışveriş listesine de gerek yok. bize hiç lazım olmadı hatta bu konuda araştırma yapmadık bile :)

kızlar istanbul anadolu yakasında başka bildiğiniz tavsiye edeceğiniz dr varmı???hazır gitmişken bir kaç dr ile görüşsem ne güzel olardı :)

arkadaslar deneyımlı olanlar yada bılgısı olanlar yardımcı olabılır mı bana?

doktorla tekrar gorusmeye gıdıcem haftaya falan ..neler sormam gerekıo?mesela gızemın soledıgı su ıc korseyı sorcam benımde mıde sorunum var..baska ne sormam gerekıo ınanın hıc bısey bılmıorum..doktorun soledıgı su sırttan baslıcaz lıpo yapcaz sonra one gecıcez dedı..bu lıponun cesıtlerı mı var lazer lıpo falan gıbı bıseyler? hangısı iyi?hangısını yaptrmak gerek ltf cvp beklıorum hepınızden

cls selam, canım izin yukarıda ise hala ödemin vardır:ssz: ben kızlar bilir telde hepsinin kafasını yemiştim iz çamaşırımdan 4 parmak yukarıda diye doktoruda deli etmiştim hepsinin söylemi aynı idi inecek diye 1.ay sonra çamaşırmın içinde indi hatta kilo verince daha da altta kaldı sıkıntı yapma daha erken

jelesec slm ! lıpo konusunda fıkır ıstıorum ltfnnn

inş cnm yaa gorcek mıyım o gunleri :) azaltcm mumkun oldukca sonrasındada ıcmemeye gayret edıcem yada cok cok azaltcam ..

göreceksin tabi ki Allah'ın izniyle ablacım :) böyle dersen kesin içersin sen içmeyeceğim de de bari az iç sigarayı :))

doktorla tekrar gorusmeye gıdıcem haftaya falan ..neler sormam gerekıo?mesela gızemın soledıgı su ıc korseyı sorcam benımde mıde sorunum var..baska ne sormam gerekıo ınanın hıc bısey bılmıorum..doktorun soledıgı su sırttan baslıcaz lıpo yapcaz sonra one gecıcez dedı..bu lıponun cesıtlerı mı var lazer lıpo falan gıbı bıseyler? hangısı iyi?hangısını yaptrmak gerek ltf cvp beklıorum hepınızden

bak bende merak ediyorum...aslında burda lipo bölümleride var gel oralarıda inceleyelim :)

iç korseyi kesinlikle sor ablacım. iç korse yapılmayan karın germe ameliyatlarında karnın tekrar eskisi gibi olabiliyormuş. lipoyu da iyi düşün de ol bence.

Back