Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

vakit geçmez oldu bana..bütün sayfaları bitirdim hatta yabancı sitedeki resimlerdeki gelişmeleride ezberledim galiba ileri bi tarihe gün almak iyi deil keşke hemen olsa bitse diyor insan.sabırsızlanıyorum,gözümde canlandırmaya çalışıyorum hep nasıl olacak diye

aslında hayat değiştirici birşey bu,bir heyecan bir sevinç,yani çok önemli bişey için gün sayıyorum bekliyorum ama kimseye anlatamıyorum bu da çok garip yakın bir arkadaşım var başka şehirde her gün konuşuruz pek çok kez,hiçbişey bilmiyo mesela ne bileyim!umarım hayırlısı olur çok iyi olur..yabancı sitelerde kendime benzeyen resim aramaktan helak oldum biri şu bilgisayar geçmişini görse ismim sapığa çıkcak galiba

iyi ki bu forum varda paylaşıyoruz yoksa napardık bilmem!

kızlar yaa fotoğraf fotoğraf diye kendimi yırtıyoruuuum beni duyan yokmu
aml ilk zamanlarki görüntüsünü çok merak ediyorum :18:

sizin yüzünüzden gidip aml olacam he sırf meraktan yani yoksa karnım felan düm düzdür benim :)

kızlar ben iki gündür ercan beyden randevu almak için mail yazıp sonra geri siliyorum daha ortada hiç bişiy yokken çok gergin ve korku doluyum.abarttığımı düşünebilirsiniz ama bu duyguları birileriyle paylaşmam gerek içimde tutamıyorum ateş basıyor kalbim çarpıyor geceleri hiç uyku yok bende..
başıma iş mi alıyorum diye çok tedirginim :18:

haklısın cnm bencede tarih çok önceden alınmamalı ama işte...hayırlısı olsun diyelim artık

Bir zamanlar yazdığım cümleler...şimdi geride kaldı,senin de öyle olacak...geri dönüp okuduğunda vay be diyeceksin....

yarın ogleden sonra gazı unv. doc. dr. serhan tuncer le gorusmeye gıdıorum cok heyecanlıyım..eger okey derse somestre amelıyt var :)

selam canım,
olduktan sonra bunların hepsine gulup gececeksiniz :) ben de aynı durumdaydım. Oldu da bitti maasallah olacak sonu :)

kızlaaaaaarrrrrrrrrr 21 ocak buyuk gun lıpo ve karın germe bır arada :) gogus dıklestrmeyı sordum kombıne olsun dıe fazla gelır dedı doktorum bunu halledelım daha sonrada ıstersen onu yaparız dedı..

bu arada ben daha bıkac dra gıtmeyı dusunuodum bugun gıderken dedım hemen gun belırlemeym bıkac dra daha gıdım ama nolduysa orda bı an gaza geldm aldım amelıyat tarıhımı ( suan mutlu muyum uzgun muyum bılemıorm hersey karmakarısık..

hadı bıseyler soleyın bana ii mi yapmısım kotu mu? bıde heyecandan dra ne sorcagımı unuttum suan bıle bılmıorum ( aklına bısey takılırsa ara dedı..ne sorcktım kı?sıgarayı sordum ıc dedı şaşırdım :))senın cok kılon yok dedı seker hastasıda dıılsn bısey olmas dedı ama azaltabılıosan azalt dedı..

ya benımde tam 3 ay sonra ( sımdı 3 ay bununla yatıp bununla kalkcam

Ablacım lütfen sakin ol. Ameliyatın hiç biri kolay değil ama bunun ucunda güzelleşmek var. Yani daha da bir kolay oluyor sanırım, için mutluluk, huzur doluyor. Bence bir an önce doktorunla konuş ve sitelerde dolaşıp da kafanda senaryo kurma bence :) Rahat ol azcık bak musmutlu olacaksın inşallah :)

ameliyatın ilk zamanlarında ablacım sargılı olduğu için annemin fotoğrafını çekemedim ben ama sargılı halde bile dümdüzdü karnı. Dikişleri muntazam ve tüm sarkıkları gitmişti.

Bizde doktorumuza mail attık ve o gün aradı bizi. Bence cesaretini topla ve bir an önce ilk adımını at. Doktorunu araştırdıysan zaten güvenin tam olmalı ve ameliyata da cesaret etmelisin bir an önce. En azından tarihi belli olsa bile çok iyi olur hadi çabucak doktorla görüşşş

hayırlısı olsun ablacım. Şimdi sakin ol ve 3 ay sonra diye strese girme. Az bi zaman göz açıp kapanıncaya kadar geçecek ve hemencecik ameliyatını olacaksın. Sonra mutluluğunu yazacaksın buraya
Sigarayı ameliyattan sonra içmezsen çok iyi olur. yaraların iyileşmesi bakımından ameliyattan sonra içmemek daha iyi olurmuş :)

oooooo süpersinn hadi banada cesaret verrr beraber olalım amltı :)))

istersen bir kere daha git tatlım hem soracaklarını sorarsın hem dr daha yakından tanırsın belki:44:

nee iç mi dedi???dr nun adı neydi cnm hemen koşa koşa gideyim

doğru diyosun tatlım
hemen bir mail göndereyim bakalım.iki hafta sonraya gün verirse gidip bi görüşeyim ya ben oraya gidince hemen halletse şu işi ne olur

gizem sana bir şey sorucam bende mide de var hani nasıl desem dışa doğru çıkık aslında bu mide işi safra kesesi amlyatımdan sonra oldu yani daha bi çıkık oldu.annende de böyle bir durum varmıydı?
o bölgeye uygulanacak her hangi bir op varmı bilmiyorum ama beni çok rahatsız ediyor

ah keşke olabilse

annemde de vardı mide başka bir doktor lipo demişti ama lipo yapılmadı ablacım. iç korse yapılıyor ki anneme lipo yapmamız gerek diyen doktor iç korse yapmayacaktı. bizde direkt sildik kafamızdan o doktoru ve ameliyatı yapan doktoruna gittik. iç korse ile o mide de baya topluyor ablacım. Sana tavsiyem doktoruna özelikle sor iç korseyi her doktor yapmıyormuş. yani gerileceği içinde o kadar belli olmayacak miden :)

bende mide bölgesini sordum doktoruma..o bölgeye lipo uygulaması çokyapmıyoruz iç organlara yakın diye dedi,amaobölge toplanacak dedi

954 sayfa forum okudum hiç sigara iç diyen doktor görmedim,bence yinede azaltmaya çalış arkadaşım

kizlarr tekrardan nerhabalar hepinize nezamandir siteye girmiyordum.bilenler bilir.ocak ayinda ksrin germe olmustum bende.sonrasida gayet guzel gelisti bi sorun falan yasamadim fakat su son 1 hafta 10 gundur falan karnimin ici acio ozellikle yatarken ve sabahlari uyandigimda inanilmaz aci cekiom.sebebi nedir aranizda boyle bi sorun yasayan varmi?herhangi bi sisligim yada agrimda yok sadece feci acioo.merak ediyorum.niyedir.bilenler varsa lutfen yazin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…