kizlarr tekrardan nerhabalar hepinize nezamandir siteye girmiyordum.bilenler bilir.ocak ayinda ksrin germe olmustum bende.sonrasida gayet guzel gelisti bi sorun falan yasamadim fakat su son 1 hafta 10 gundur falan karnimin ici acio ozellikle yatarken ve sabahlari uyandigimda inanilmaz aci cekiom.sebebi nedir aranizda boyle bi sorun yasayan varmi?herhangi bi sisligim yada agrimda yok sadece feci acioo.merak ediyorum.niyedir.bilenler varsa lutfen yazin.
Selam canım,
daha onceki forum sayfalarında okudugum kadarı ile bu tur agrı/sızlamalar ameliyat sonrası toparlanan derisonrası kendine fgelen sinir uclarının yapmıs oldugu agrılarmış.Ama gene de doktoruna ulaşabilirsen ona da sorarsan daha iyi olur.
ben de geçen Agustos bası olmustum. 3 ayın içindeyim. Bundan sonrasında bir sıkıntı olmuyor degil mi?
kızlaaaaaarrrrrrrrrr 21 ocak buyuk gun lıpo ve karın germe bır arada :) gogus dıklestrmeyı sordum kombıne olsun dıe fazla gelır dedı doktorum bunu halledelım daha sonrada ıstersen onu yaparız dedı..
bu arada ben daha bıkac dra gıtmeyı dusunuodum bugun gıderken dedım hemen gun belırlemeym bıkac dra daha gıdım ama nolduysa orda bı an gaza geldm aldım amelıyat tarıhımı( suan mutlu muyum uzgun muyum bılemıorm hersey karmakarısık..
hadı bıseyler soleyın bana ii mi yapmısım kotu mu? bıde heyecandan dra ne sorcagımı unuttum suan bıle bılmıorum( aklına bısey takılırsa ara dedı..ne sorcktım kı?sıgarayı sordum ıc dedı şaşırdım :))senın cok kılon yok dedı seker hastasıda dıılsn bısey olmas dedı ama azaltabılıosan azalt dedı..
ercan beye mail gönderdim bakalım randevuyu hangi güne verecek :44:
ilk görüşme için,daha randevu aşamasında bu kadar heyecanlanılıyorsa aml ta nasıl giireceğim bilmiyorum:18:
Ameliyat. Olanlara bikaç sorum var benim göbek deliğimde gergin karnımda ama bende ödem yokmuş dr söyledi izim yukarda duruyo kenarları çamaşırımdan taşıyo normalde ödem gidince aşağı iner derler ya bende nasıl olucak derim biraz gevşeyince göbek deliğimde çukurlaşma falan olup izimde biraz inermi bugün tam iki hafta oldu ameliyat olalı
cls selam, canım izin yukarıda ise hala ödemin vardırben kızlar bilir telde hepsinin kafasını yemiştim iz çamaşırımdan 4 parmak yukarıda diye doktoruda deli etmiştim hepsinin söylemi aynı idi inecek diye 1.ay sonra çamaşırmın içinde indi hatta kilo verince daha da altta kaldı sıkıntı yapma daha erken
Çok tşkler cevapladığın için. Biraz korkuyorum doktoru hiç araştırmadan giricem ameliyata da.
Ameliyattan şimdilik vazgeçtim arkadaşlar.
Çok teşekkür ederim cevabın için peki göbek deliğim için ne diyosun
Benimde bir sorum var..Yabancı sitelerde ameliyat öncesi evde bulunması gerekenler listesi oluşturmuşlar.Bir sürü şey almışlar.Bizim süreçler farklı işliyor,tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.Evde neler olmalı?
örneğin 1.5 ay boyunca hep aynı korse mi takılıyor?(yabancı sitede belli bi süre doktorun ki daha sonraki zaman kendi aldıklarını kullanıyorlar)
sargı bezi almalı mıyız?
yatağa sermek için olan hasta şiltelerinden almak gerekli mi?
sırt ve bel çok ağrıyınca onu hangi kremle ovalamak lazım?
ve bunun gibi küçük ayrıntılar..bir alışveriş listeniz var mıydı
canım göbek deliğinde ne var anlamadım?
hayırlısı olsun ablacım. Şimdi sakin ol ve 3 ay sonra diye strese girme. Az bi zaman göz açıp kapanıncaya kadar geçecek ve hemencecik ameliyatını olacaksın. Sonra mutluluğunu yazacaksın buraya
Sigarayı ameliyattan sonra içmezsen çok iyi olur. yaraların iyileşmesi bakımından ameliyattan sonra içmemek daha iyi olurmuş :)
oooooo süpersinn hadi banada cesaret verrr beraber olalım amltı :)))
istersen bir kere daha git tatlım hem soracaklarını sorarsın hem dr daha yakından tanırsın belki:44:
nee iç mi dedi???dr nun adı neydi cnm hemen koşa koşa gideyim
bende mide bölgesini sordum doktoruma..o bölgeye lipo uygulaması çokyapmıyoruz iç organlara yakın diye dedi,amaobölge toplanacak dedi
954 sayfa forum okudum hiç sigara iç diyen doktor görmedim,bence yinede azaltmaya çalış arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?