Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Selam canım,
daha onceki forum sayfalarında okudugum kadarı ile bu tur agrı/sızlamalar ameliyat sonrası toparlanan derisonrası kendine fgelen sinir uclarının yapmıs oldugu agrılarmış.Ama gene de doktoruna ulaşabilirsen ona da sorarsan daha iyi olur.
ben de geçen Agustos bası olmustum. 3 ayın içindeyim. Bundan sonrasında bir sıkıntı olmuyor degil mi?

tesekkurler tatlım ilgi alakana inş dediğin gibidir.yooo hiç bi sıkıntı olmuyo yani ben bişi yaşamadım.çok geçmiş olsu sanada

Şimdi ben resmi olarak kafayı direnlere taktım..Yabancı sitelerde takip ettiğim kadarıyla onların direnleri dikiş izinden farklı yerlere konuyor ve o direnler belki 1 ay çıkmıyor.Böylece bizlerde ilk günlerde olan şişlik onların ilk zamanlarında bizde olduğu kadar olmuyor daha sonra direnler çıktığında şişlikler oluyor ama bizdeki kadar değil.Mesela pek çok arkadaşımız yazdı ameliyat öncesi olan pantolanlar ameliyat sonrası olmuyor diye..yabancılara bakıyorum 10 gün sonra kendilerine olmayan kıyafetlerle poz veriyolar.

Teorilerim şu yönde..o sıvıları vucudun kendi atması belki daha faydalı içten çalıştırıyo vucudu veya amerikalılar işkence ediyor günlerce diren takarak :26:

Cnm çok sevindimm gün saymaya başla bakalım çok iyi yapmışsın demekki dr sana güven vermişti bende ilk görüşmeye gittiğimde tarih almıştım ayrıca sigara olayını duyunca çok sevindim bende içiyorum ya yinede azalt ameliyat sonrası için bişey dedimi şu kadar içme falan diye

ercan beye mail gönderdim bakalım randevuyu hangi güne verecek :44:
ilk görüşme için,daha randevu aşamasında bu kadar heyecanlanılıyorsa aml ta nasıl giireceğim bilmiyorum:18:

Ameliyat. Olanlara bikaç sorum var benim göbek deliğimde gergin karnımda ama bende ödem yokmuş dr söyledi izim yukarda duruyo kenarları çamaşırımdan taşıyo normalde ödem gidince aşağı iner derler ya bende nasıl olucak derim biraz gevşeyince göbek deliğimde çukurlaşma falan olup izimde biraz inermi bugün tam iki hafta oldu ameliyat olalı

ercan beye mail gönderdim bakalım randevuyu hangi güne verecek :44:
ilk görüşme için,daha randevu aşamasında bu kadar heyecanlanılıyorsa aml ta nasıl giireceğim bilmiyorum:18:

rahat ol ne güzel göbeksizler kervanına katılacaksın sende

cls selam, canım izin yukarıda ise hala ödemin vardır ben kızlar bilir telde hepsinin kafasını yemiştim iz çamaşırımdan 4 parmak yukarıda diye doktoruda deli etmiştim hepsinin söylemi aynı idi inecek diye 1.ay sonra çamaşırmın içinde indi hatta kilo verince daha da altta kaldı sıkıntı yapma daha erken

Çok teşekkür ederim cevabın için peki göbek deliğim için ne diyosun

Benimde bir sorum var..Yabancı sitelerde ameliyat öncesi evde bulunması gerekenler listesi oluşturmuşlar.Bir sürü şey almışlar.Bizim süreçler farklı işliyor,tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.Evde neler olmalı?

örneğin 1.5 ay boyunca hep aynı korse mi takılıyor?(yabancı sitede belli bi süre doktorun ki daha sonraki zaman kendi aldıklarını kullanıyorlar)

sargı bezi almalı mıyız?

yatağa sermek için olan hasta şiltelerinden almak gerekli mi?

sırt ve bel çok ağrıyınca onu hangi kremle ovalamak lazım?

ve bunun gibi küçük ayrıntılar..bir alışveriş listeniz var mıydı

Korse çok raharlatıyor ben taktım 2.aya yakın....sargı bezi patikon olmalı evde... yatağa bir şey geçmedi bende ilk liposakşın klasik yaptırdığımda sermiştim ama sızıntı olmuştu hep

Teşekkürler Jelesec :) ne bileyim aylarca korseyle ve sütyen ile yatma düşüncesi sıkıntı veriyo hele hele sırt üstü yatma düşüncesi daha beter..neyse güzellik için herşey mübah herşey iyi olur inşallah

inş cnm yaa gorcek mıyım o gunleri :) azaltcm mumkun oldukca sonrasındada ıcmemeye gayret edıcem yada cok cok azaltcam ..

21 ocakta oluyorm ben yuppiiii :)) gıdıcem kasımda tekrar..doktor cok ii ya aklına takılan bısey olursa ara maıl at msj yaz her turlu cvplarım dedı ..sıgara konusundada cok kılolu dıılsn seker hastalıgında yok dedı problem olmas dedı ama azaltcam ben..serhan tuncer doktorun ısmı..sen nerdesn ankarada mı

inan bende sasırdım hıc duymadım dedıgn gıbı ..ıkı kez sordum ıkısındede problem yok dedı.70 kıloyum dıyet yapım mı dedım onada gerek yok dedı ılgınc..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…