• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Selam,
Ben ameliyat cıkısı sonrası en cok koltukta oturmayı ozlemistim. :52::52:O gun de tum gun nerde ise koltukta bel destekli bir sekilde oturdum.
Bence hareket en iyisi. Ama cok ta asırıya kaçmadan. :1::1:
Benim 11 hafta falan oldu. 01 Agustosta oldum. Şikayetlerin cogu gitti. Biraz sislikler var halen.
Ben de foto koyacaktım ama tırstım şimdi. tahrik vs falan durumu cıkmıs..:53::53:
herkese selamlar..

Aslında resimleri eklerseniz ben kendi adıma sevinirim.Albümünüzü sadece arkadaş için açarsınız bölece listenizdekiler görür,kimse bişi olmaz :52:

Dün pansuman vardı zaten dr herşey yolunda dedi pansuman yaptıktan snr gazlı bezle kapatıyorum ben izimi ve göbek deliğimi izimi. Ortasında gazlı bezin üstünde kan oluyo hep ben sadece sizlerdede oldumu diye merak ettim bugün 10 gün ve ben dik yürüyorum

Dün pansuman vardı zaten dr herşey yolunda dedi pansuman yaptıktan snr gazlı bezle kapatıyorum ben izimi ve göbek deliğimi izimi. Ortasında gazlı bezin üstünde kan oluyo hep ben sadece sizlerdede oldumu diye merak ettim bugün 10 gün ve ben dik yürüyorum

selam canım,
dunku pansumanda doktoruna bahsetmedin mi?
Yani bilemiyorum gobekten gelmiyor tam dikislerin ortasından mı gelmekte?
Telefon et istersen doktoruna tekrar fikrini al bence..

maşallah sana cnm :nazar:
ama dik yürüyorum fln diyede yorma kendini.tecrübeli arkadaşlar hep bunu söylüyor bak dikkate almalısın bence.dr nu mutlaka aramalısın bence belki önmelidir:18:

mrb cls sordun mu druna neden catlaklar ınmemıs asagı?

Ufaktan liste yapmaya başladım,bu kitapları da mutlaka inceleyeceğim :) İnsan gerçekten bi tuhaf oluyor.Ben korkmuyorum,heycanlanıyorum sadece.Göbeğime bakıp gideceksin deyip onla konuşuyorum :1:

Biraz üşütmüşüm.Kendime dikkat ediyorum şimdi.Çarşamba gününden sonra ağrı kesici ve asprin tarzı ilaçlar yasak :14: kendime hiç böle iyi bakmamıştım sanırım,tek sıkıntım ya başım ağrırsa :53:

Geçmiş olsun sanırım birazda stresten oluyor.Okuduklarımdan ameliyata yakın üşüttüm diyenler varda öyle tahmin ettim.Bende göbişimle konuşmuştum :1:
Başında ağırmaz zaten ağrı kesici yapıyorlar.Her şey ameliyathaneye inene kadar norkozu aldınmı bitti,sonrası tereyağından kıl çeker gibi inan.Uyandığındatüm heyecan bitmiş oluyor. Çok istediğin bir şeyi yaptığını düşünüp mutlu oluyorsun.
Kitapları beğeneceğine eminim.Zaten bir solukta okuyacağın için yetmez sana bu dört kitap.Bir haftada biter yedekle bence.:34:
Ameliyat tarihin ne zamandı okumuşumdur ama unuttum. :43:

Geçmiş olsun sanırım birazda stresten oluyor.Okuduklarımdan ameliyata yakın üşüttüm diyenler varda öyle tahmin ettim.Bende göbişimle konuşmuştum :1:
Başında ağırmaz zaten ağrı kesici yapıyorlar.Her şey ameliyathaneye inene kadar norkozu aldınmı bitti,sonrası tereyağından kıl çeker gibi inan.Uyandığındatüm heyecan bitmiş oluyor. Çok istediğin bir şeyi yaptığını düşünüp mutlu oluyorsun.
Kitapları beğeneceğine eminim.Zaten bir solukta okuyacağın için yetmez sana bu dört kitap.Bir haftada biter yedekle bence.:34:
Ameliyat tarihin ne zamandı okumuşumdur ama unuttum. :43:

Tatlı heyecan hep bunlar :) amelliyattan sonra o sarkık olmayacak ne bileyim memişler kendine gelecek filan :)) benim 6 kasım,aslında daha var sanki keşke hemen olup bitse.Birde doktorun o gün başka amelliyatı vardı eğer onu erteleyemezse 20 sine kayıcak ki hiç istemiyorum

amelliyat için hem göğüs hem karın olunca sanırım gecelik tercih etmek en iyisi değil mi? önden düğmeli bişeyler alın yazmışlar bi ayrı konu başlığında,bari yarından itibaren öncesi resimleri filan çekip oyalayayım kendimi:16:

Tatlı heyecan hep bunlar :) amelliyattan sonra o sarkık olmayacak ne bileyim memişler kendine gelecek filan :)) benim 6 kasım,aslında daha var sanki keşke hemen olup bitse.Birde doktorun o gün başka amelliyatı vardı eğer onu erteleyemezse 20 sine kayıcak ki hiç istemiyorum

amelliyat için hem göğüs hem karın olunca sanırım gecelik tercih etmek en iyisi değil mi? önden düğmeli bişeyler alın yazmışlar bi ayrı konu başlığında,bari yarından itibaren öncesi resimleri filan çekip oyalayayım kendimi:16:

Beklemek zor, tarihini çok önce almışın.Ben bütün ameliyatlarımı iki gün sonrası olduğum için hazırlık koşturmasından strese girmedim çok şükür.Önceden alsam bol bol seneryo yazardım sanırsam :1:
Kombine olacaksın süper, bence çok mantıklı.Senin adına sevindim.Nedense bir bayan kendi için bir şeyler yaptığında mutlu oluyorum.Desene yaza güzel bir hatun daha sahillerde salınacak :nazar:
Hastanede hastanenin verdiği gecelikleri kullandım çok rahat.Önden düğmeli pijama,eşofman falan olur.Göğüs olunca kollarını havaya kaldırman ilk zamanlar zor olabilir belki.Ben meme olmadığımdan mantık yürüttüm.İçerde dışarda eşofman kullandım iki ay.Çok rahat ettim.

Dr arayamadım kızlar ama kan gelmiyo artık sadece çok az akıntı var yağ gibi gazlı bez hafif ıslanıyo ben bugün inceledim baya dikişte açıklık yok neden soramadın derseniz 8 gün dayandım sigara ya ama 9. Gün başladım oda topu topu 2 tane dr bunu soracağını bildiğimden utandım açıkcası birde göbek deliğimin üstündeki çatlaklar deliğimin ortasına denk gelmiş aşağı inememiş çünkü derim çok gerginmiş gelmemiş çatlaklarım yara olmuş germeden düşünün moralimi bozmamaya çalışıyorum dua ediyorum bunların hepsi geçicek etrafımda hiçkimseye de birşey söyleyemiyorum çünkü başıma kakarlar biliyorum çok istediğim birşeydi pilman değilim yanlış anlaşılmasın

Ben ameliyat kısmını çok kolay atlattım ağrı acı nedir bilmedim sadece iyileşme sürem uzucak sanırım oda görünümde yani karnım şuanda yara bereden hiç hoş görünmüyo iki büklümde yürümüyorum ben ilk günden yan yatmaya başladım lipo olmadı bende ondan sanırım çok rahat yattım geceleri kabus olmadı yani benim için anestezi derseniz hiç etkilenmedim çok şükür görenler şaşırmıştı beni şuanda da öyle ama iştw görüntünün düzelmesini beklicem büyük bi sabırla bu arada dikiş izim incecik

Deneyimli arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum hergün bepanten madecassol sürüyorum karnıma yaralarım iyileşsin die sizlerin bana önerebikeceği şeyler varmı

Deneyimli arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum hergün bepanten madecassol sürüyorum karnıma yaralarım iyileşsin die sizlerin bana önerebikeceği şeyler varmı
selam canım,
daha onceki sayflaarda kortizonlu krem onerileri vardı arkadasların doktorlaırı tarafından.
Ama bence doktorunu da ne olursa olsun ara ve durumdan haberdar et. buradakiler sadece oneri.
Sonucta doktorlar bu işin uzmanı..
hepimiz kendimize iyi bakalım bakalım ki bir an once iyileşebilelim..
Sevgiler..
:71::71::71:

cls canım acı çekmeden iyileşemeyeceğiz bunu kabullenmek lazım.Herkeste bu süreç farklı işliyo ama benim bu kadar okuduğumdan anladığım"3 aydan sonra yavaş yavaş herşey yerli yerine oturuyo" kolay değil boydan boya kesiyolar,ufacık elimiz sıyrılınca bile zor geçiyo.ama işte insan istiyo ki hemen geçsin.muhtemelen ben sabırsız olucam hemen düzelsin isticem.o zaman sen bana yazacaksın bunları :)

sonuç çok iyi olucak sık dişini arkadaşım,içini de bize dök.birbirimizi desteklemek için varıız burda

Back