Arkadasim çok rahat oturabileceksin..hatta oturmak okadar iyi geliyorki insana... gerçi ben bir hafta sobra yanla yan yatmaya başladim..dr sordum oda aci vermiyorsa yatabikirsin ddi.Benimde bir sorum var..Şimdi hep ameliyat sonrası dinlenmekten bahsediyoruz,yatmaktan..Ben oturmayı merak ediyorum.Örneğin hastaneden çıktıktan sonra yani ameliyattan 2-3 gün sonra koltukta oturulabiliyor mu??Yoksa sürekli sırtüstü yatmak mı gerekli?:26:
Deneyimli arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum hergün bepanten madecassol sürüyorum karnıma yaralarım iyileşsin die sizlerin bana önerebikeceği şeyler varmı
A slm cnm...çok sağol ben iyim çok sükür... bu aml ttan anladiğim şu...... hiç korkulacak bşey.olmadiğini....okadar rahattim ki...sifir ağri sifir sizi...ben bile buna halan inanamiuorum....amlyat olmak isteyen arkadaşlar hiç stres yapmayin gerçekten korkmayin....ben sigara kullanmiyorum....belki bu sebeb daha rahat oldu bunu bilemem...ama kafam halan almiyor oluyorya insan mutfakta kazayla parmağini azcik keser ve o gunlerce ağrir zonklar....karin gelme biydan boya kesiliyorsun derinin bi kismi tamamen kesilip atilyol yanlar Lipo üsten meme buyutme operasiinu iki buyuk operasion...ve sifir ağri...çok şaşirtici....halbuki iki sezaryem war we inanilmaz ağri çekmeştim...anlamadim gutti....ve bitti...bu yaz düm duz gobuşimle plajda hiç sıkılmadan utanmadan guneşlenicem..we en onemlisi artik aynalarla tekrar arkadaş olabilecem))) darisi tum isteyenlere....Selam,
arzuuiremm sen nasılsın? durumlar he rgecen gun daha iyiye gidiyor değil mi?
Ben de daha da iyi olacagımız gunleri bekliyorum heyecan icerisinde ..:)
Protez nedir ? İlk defa duydum da.
slm benim doktorum PROF.DR FUAT YÜKSEL bey çok memnunum
Cnm protez meme buyutme operasionda kulanilyor muhtemelen onu okudun...kombine aml olanlar benim gibi...karin germe+ meme buyutme aml oldum...benim gibi aml olanlarin yaazilarini okumuşsundur galiba....korkulacak bsey yok....Ya neden kimse cevap vermiyo bana. Ben de cuma günü giricem ameliyata. Ama doktorum hiç protezden bahsetmedi, ilk defa burda okudum. Nereye protez yapılıyo?
Cnm nasil geçti ilk iş günun??? Sen nereye sürüyorsun kremi???
selam canım,
daha onceki sayflaarda kortizonlu krem onerileri vardı arkadasların doktorlaırı tarafından.
Ama bence doktorunu da ne olursa olsun ara ve durumdan haberdar et. buradakiler sadece oneri.
Sonucta doktorlar bu işin uzmanı..
hepimiz kendimize iyi bakalım bakalım ki bir an once iyileşebilelim..
Sevgiler..
cls canım acı çekmeden iyileşemeyeceğiz bunu kabullenmek lazım.Herkeste bu süreç farklı işliyo ama benim bu kadar okuduğumdan anladığım"3 aydan sonra yavaş yavaş herşey yerli yerine oturuyo" kolay değil boydan boya kesiyolar,ufacık elimiz sıyrılınca bile zor geçiyo.ama işte insan istiyo ki hemen geçsin.muhtemelen ben sabırsız olucam hemen düzelsin isticem.o zaman sen bana yazacaksın bunları :)
sonuç çok iyi olucak sık dişini arkadaşım,içini de bize dök.birbirimizi desteklemek için varıız burda
selam canım,
dunku pansumanda doktoruna bahsetmedin mi?
Yani bilemiyorum gobekten gelmiyor tam dikislerin ortasından mı gelmekte?
Telefon et istersen doktoruna tekrar fikrini al bence..
Canımmm ne kadar içten ve samimi yazmışsın süreç zormuş cidden heran tetikte oluyosun yanlış bişeymi yaptım sorun çıkacak diye tabi ki sana ve ameliyat olacak herkese tam destek burası olmasa çoğu kişi ameliyata cesaret edemezdi
Kesinlikle katiliyorum.bende ilk ameliyatimda cok tedirgindim.zaten oyle oyle arastirirken buldum siteyide .ama ameluyat isteyipte cesaret edemeyenlere umit doguyor bir nevi.ozellikle eski yillara gore tibbin gelismesi ve sonuclarin bu kadar guzel olmasi.olanlarinda haliyle paylasimiyla cok cesaretlendiriyo insani.simdi sira bende biraz daha beklemeye karar verdim azicik kilo verirsem hemen olucam ameliyati.hele boyle guzel sonuclari okudukca iyice hevesleniyorum.insallah bakalim.cls canım acı çekmeden iyileşemeyeceğiz bunu kabullenmek lazım.Herkeste bu süreç farklı işliyo ama benim bu kadar okuduğumdan anladığım"3 aydan sonra yavaş yavaş herşey yerli yerine oturuyo" kolay değil boydan boya kesiyolar,ufacık elimiz sıyrılınca bile zor geçiyo.ama işte insan istiyo ki hemen geçsin.muhtemelen ben sabırsız olucam hemen düzelsin isticem.o zaman sen bana yazacaksın bunları :)
sonuç çok iyi olucak sık dişini arkadaşım,içini de bize dök.birbirimizi desteklemek için varıız burda
Tatlı heyecan hep bunlar :) amelliyattan sonra o sarkık olmayacak ne bileyim memişler kendine gelecek filan :)) benim 6 kasım,aslında daha var sanki keşke hemen olup bitse.Birde doktorun o gün başka amelliyatı vardı eğer onu erteleyemezse 20 sine kayıcak ki hiç istemiyorum
amelliyat için hem göğüs hem karın olunca sanırım gecelik tercih etmek en iyisi değil mi? önden düğmeli bişeyler alın yazmışlar bi ayrı konu başlığında,bari yarından itibaren öncesi resimleri filan çekip oyalayayım kendimi
A slm cnm...çok sağol ben iyim çok sükür... bu aml ttan anladiğim şu...... hiç korkulacak bşey.olmadiğini....okadar rahattim ki...sifir ağri sifir sizi...ben bile buna halan inanamiuorum....amlyat olmak isteyen arkadaşlar hiç stres yapmayin gerçekten korkmayin....ben sigara kullanmiyorum....belki bu sebeb daha rahat oldu bunu bilemem...ama kafam halan almiyor oluyorya insan mutfakta kazayla parmağini azcik keser ve o gunlerce ağrir zonklar....karin gelme biydan boya kesiliyorsun derinin bi kismi tamamen kesilip atilyol yanlar Lipo üsten meme buyutme operasiinu iki buyuk operasion...ve sifir ağri...çok şaşirtici....halbuki iki sezaryem war we inanilmaz ağri çekmeştim...anlamadim gutti....ve bitti...bu yaz düm duz gobuşimle plajda hiç sıkılmadan utanmadan guneşlenicem..we en onemlisi artik aynalarla tekrar arkadaş olabilecem))) darisi tum isteyenlere....
Annenin doktoru kim gizem?
bende diyorumki bu hatunların niye hiç sesi çıkmıyor meğer muhabbettelermiş oh valla kurtuldunuz göbeciklerdensefasını sürün işşallahhh
fotoğraflarını görsek çok güzel olacak helede ilk zamanların fotolarını çok merak ediyorum ben hafiftende tırsıyorum kendimi ilk gördüğümde bööleolmak istemiyorum
Cnm protez meme buyutme operasionda kulanilyor muhtemelen onu okudun...kombine aml olanlar benim gibi...karin germe+ meme buyutme aml oldum...benim gibi aml olanlarin yaazilarini okumuşsundur galiba....korkulacak bsey yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?