Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba,ben ilk kez yaziyorum.10.10.2013 karin germe ameliyati oldum.Karnim hala cok sis,ne kadar surer bu durum,tecrube edenler anlatirsa cok sevinirim

Merhaba,ben ilk kez yaziyorum.10.10.2013 karin germe ameliyati oldum.Karnim hala cok sis,ne kadar surer bu durum,tecrube edenler anlatirsa cok sevinirim

Merhaba,

Ben henüz ameliyatımı olmadım fakat okuduğum kadarıyla şişlikler ve ödem kişiden kişiye değişiyor.Sanırım tam olarak inmesi 6 ayı buluyor ama 3 aydan sonra o çok aşırı hali gidiyor..yinede yanlış yönlendirmek istemem buradaki tecrübeli arkadaşlarımız yanıt verecektir mutlaka..

Size geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olmuştur :)

Ablacım daha çok yeni olmuşsun ameliyatını. Şişliklerin olması çok doğal. Bünyeye göre değişiyor aslında bu ödemlerin inmesi. Kiminin 6 ayda gidiyor kiminin ameliyatından kısa bir süre sonra. Zamana bırakman gerekiyor. :) Geçmiş olsun.

Ameliyat olduktan sonra annem pantolonlarına falan giremedi ödemlerden dolayı. Zamanla geçecektir merak etme. Kendini sıcak tutmaya çalış ki daha çabuk insin. :)

ablacım dediklerin çok doğru. :)

Çok geçmiş olsun,benim 15günden sonra pek şişliğim kalmamıştı.hareket ettikçe azalıyordu.ama hareket edicem diye de kendini yorma,kendi işlerimi ufak ufak yapmak iyi geliyordu,kısa kısa yürümek falan...

Özür dilerim o zaman yanlış anladığım için anladığıma cevap yazdım da ben. Kusura bakmayın gerçekten.

aşkolsun cnm olurmu öyle şey burada yüz yüze değiliz yazarak sohbet ediyoruz yanlış anlaşılmalar tabikii olacak özürlük bir durum yok:13:

Ablacım müstehcenmiş fotoğraf kaldırmak zorunda kaldım. Ameliyat izi tahrik ediyormuş bayanı. Yenilerini çekince koyarım olur mu?

hahhhaha çokmu tahriş olmuş birirleiriii :))tmm cnm merakla bekliyorum

bu arada ben daha aml olmadım ama şu anki halimi bile çekip albüm yapacaktım tırstım şimdikkk

hahhhaha çokmu tahriş olmuş birirleiriii :))tmm cnm merakla bekliyorum

bu arada ben daha aml olmadım ama şu anki halimi bile çekip albüm yapacaktım tırstım şimdikkk

albüm yap da sen olduktan sonra açıp neden taşımışım ki bunu dersin, hatta karşılaştırma bile yapabilirsin :) Galiba olmuşlar :)))

Benimde bir sorum var..Şimdi hep ameliyat sonrası dinlenmekten bahsediyoruz,yatmaktan..Ben oturmayı merak ediyorum.Örneğin hastaneden çıktıktan sonra yani ameliyattan 2-3 gün sonra koltukta oturulabiliyor mu??Yoksa sürekli sırtüstü yatmak mı gerekli?:26:

Benim en rahat ettiğim pozisyon koltukta yada sandalyede oturmaktı

Süperr çok sevindim buna Zaman yaklaştıkça insan kafasında kurmaya başlıyo..oturur kitap okur dizi izler tembellik yaparım :)

Bende hep kitap okumuştum.Çok severim zaten bu fırsatı iyi değerlendirdim.Her gün bir kitap okudum diyebilirim.Hatta sana kitap tavsiyelerinde bulunabilirim
Okumadıysan Zülfi Livanelli nin kitaplarını mesela serenad,kardeşim hikayesi süper.Ayşe Kulinin özellikle son üç kitabı (boranın kitabı,dönüş)
Tarihi dersen Sinan Meydan derim Kayıp kıta mu serisini okuyabilirsin.
Heyecan dorukta.

Selam,
Ben ameliyat cıkısı sonrası en cok koltukta oturmayı ozlemistim. O gun de tum gun nerde ise koltukta bel destekli bir sekilde oturdum.
Bence hareket en iyisi. Ama cok ta asırıya kaçmadan.
Benim 11 hafta falan oldu. 01 Agustosta oldum. Şikayetlerin cogu gitti. Biraz sislikler var halen.
Ben de foto koyacaktım ama tırstım şimdi. tahrik vs falan durumu cıkmıs..
herkese selamlar..

Ufaktan liste yapmaya başladım,bu kitapları da mutlaka inceleyeceğim :) İnsan gerçekten bi tuhaf oluyor.Ben korkmuyorum,heycanlanıyorum sadece.Göbeğime bakıp gideceksin deyip onla konuşuyorum

Biraz üşütmüşüm.Kendime dikkat ediyorum şimdi.Çarşamba gününden sonra ağrı kesici ve asprin tarzı ilaçlar yasak kendime hiç böle iyi bakmamıştım sanırım,tek sıkıntım ya başım ağrırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…