Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

benim en büyük korkum karın germe idi( bir kaç estetiğim var öncesi) iz,göbek deliği vs çok takmıştım allah şükür dar kot üstüne dar badi giyinmek güzel göbeksiz olmak süper ya

Çok sevindim sizin adınıza darısı annemin başına. :)

Annemin yüklediğim bu fotoğrafları ameliyatından 15 gün sonra çektiklerimdi. Çok mu ödemi var yani 15 güne göre? Kötü bir başlangıç mı yaşamış.

Annemin yüklediğim bu fotoğrafları ameliyatından 15 gün sonra çektiklerimdi. Çok mu ödemi var yani 15 güne göre? Kötü bir başlangıç mı yaşamış.

Sonuçlar kişiden kişiye değişiyor canım, aynı doktora ameliyat olsak bile fark olabilir...ödem evet fazla gibi ödem çayı içse doktoruna sorup benim doktor rece halinde yazdı bir sürü bitki demledim günde 3.bardak içtim çok faydası oldu ama ben ameliyat sonrası kiloda verdim yaklaşık 6.kilo gitti çok mutluyum daha var araya bayram girdi dolma tatlı bozdu işi

Çok sağol gizem profilinde ki sensin sanırım çok sıcak samimi gülüşün var senin yaşlarında evladım var yüzleriniz hep gülsün

Rica ederim :) Evet benim. Çok teşekkür ederim. Amin inşallah ablacım :) Sizin gibi annelerimiz, ablalarımız olduğu sürece hep güleceğiz inşallah.

ahh ahh birazcıkda annem verebilse kilo çok güzel olacak yaa. ödem çayını doktoruna yarın arayıp soracak annem dedim :) Bozmamıştır yaa arada ödüllendirdin olarak say kendini :)

ama sizin önceside çok kötü deildii demekkii bu hanımın çok sarkıkdı inşallah iyi olurr.ama dikişler çok iiimişş..jelesec siz karnınız yıkılıyo güzelllll.

öncesini göremedim tabi yorumum şimdiki haline canım ödem çok olmuş olabilir zamanla oturur inşallah önemli olan kişinin memnun olması...isteyen herkesin sonucu yıkılıyor güzel olur inşallah

Merhabalar arkadaslar herkese,

Gizemcigim foto paylasımın için tşkler. Onceki durumu bilemedğimizden cok yorum yapmak istemiyorum. Sislerde inince super olacak :)
Ama dikişler hakikaten cok guzel olmus. Hiç iz kalmayacak gibi..

herkese bu arada mutlu bayramlar dilerim. huzur, mutluluk saglık, ask :) yanımızda olsun

Kızlar ne kadara mal oluyor karın estetiği

Rica ederim ablacım. Önceki fotoğrafını doktor bele konuştum mail atacak bana inşallah :) İyi dileklerin için sağolasın ablacım :)))

Herkese iyi bayramlar.

Arkadaşlar koyduğum fotoğraflar müstehcen bulunduğu için kaldırdım. Tahrik edebilirmiş insanları. Kusura bakmayın.

Slm cnm geçmis olsun sanada banada....benim morluk filan yokk...ama yanlarim lipo yapilan yerlerde morluklarim war...

Cnm iyimisin ben telefondan giriyorum bi çok şeyi kaçırıyorum sanırım:) bugün baktım karnıma morluk tamamen geçmiş dr olabilir demesine rağmen panik yaptım ( sigaradan dolayı) yarın benim tam 1 hafta oluyo banyo yapıcam ağrım sızım yok kendim kalkıp yatıyorum pztsi de işe başlamayı düşünüyorum işim masa başı zorlanmam inş birde benim göbek deliğimin üzerinde bulunan çatlaklar aşağı bile inememiş görünüyor deliğimin etrafında gibi acaba şişimde ondanmı bilemedim cmtsi kontrol var sorarım dr sende durumlar nasıl?

canım benım oncelıkle bende cok tesekkur ederım. cevap verdıgın ıcın .bızım gıbıler ıcın bu sayfa okadar ıyı oldukı.en azından hıslerımızı bıle paylasabılıyoruz.yoksa dusun dusun bı fayda yok.kılo vermem gerekıyo bılıyorum fakat olmuyor ıste cok canım sıkılıyo.bır arkadas dukan yazmıs .sagolsun evet dukan yaptım verdım ama sımdı yıne yok.sankı vucudum dırenıyor.tahlıllerımı yaptırıyorum bırsey cıkmıyor.yok kaybetmıcem azmımı ılk amelıyatımdan sonra yasadıgım mutluluktan sonra sureklı gozumun onunde dumduz bır karın goruyorum.cok ısteklıyım amelıyat konusunda bakalım tekrar paylasıcam zaten.sureklı yazamıyorum ancak hep okuyorum takıp edıyorum yazılarınızı.cocuklarla ugrasmaktan cogu aksam sızıp kalıyorum.sızınde onerılerınız olursa fıkırlerınıze acıgım bı okadarda desteklerınıze.tekrar tesekkur ederım .ıyı bayramlar.

O zaman ablacım inşallah iyi bir doktor seçersin de dümdüz bir karnın olur. Bursa da isen önerebileceğim bir doktor var. Hemde çok iyi bir doktor. İnşallah her şey gönlünce olur.

Sizlere bir şey sormak istiyorum? Acaba sizlerinde deri altı yanmaları oldu mu? Olduysa ne kadar sürede geçti?

Arzuuirem özel msj hala hak kazanamamışım o nedenle burdan yazıyorum işe arabayla eşim bırakıp alıyo ama yinede cmtsi hoca ya sorarım seninde zor durumun cnm ya yanına bi süreliğine yrd alsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…