hakkaten dikişler çok iyi ama bayıldumm..ama karın çok şiş umarım geçer.
benim en büyük korkum karın germe idi( bir kaç estetiğim var öncesi) iz,göbek deliği vs çok takmıştım allah şükür dar kot üstüne dar badi giyinmek güzel göbeksiz olmak süper ya
Çok sevindim sizin adınıza darısı annemin başına. :)
Annemin yüklediğim bu fotoğrafları ameliyatından 15 gün sonra çektiklerimdi. Çok mu ödemi var yani 15 güne göre? Kötü bir başlangıç mı yaşamış.
Çok sağol gizemprofilinde ki sensin sanırım çok sıcak samimi gülüşün var senin yaşlarında evladım var yüzleriniz hep gülsün
Sonuçlar kişiden kişiye değişiyor canım, aynı doktora ameliyat olsak bile fark olabilir...ödem evet fazla gibi ödem çayı içse doktoruna sorup benim doktor rece halinde yazdı bir sürü bitki demledim günde 3.bardak içtim çok faydası oldu ama ben ameliyat sonrası kiloda verdim yaklaşık 6.kilo gitti çok mutluyum daha var araya bayram girdi dolma tatlı bozdu işi
Zeynepcim görmüştü resimde izlerimi bende ödem çok olmadı şansıma
ahh ahh birazcıkda annem verebilse kilo çok güzel olacak yaa. ödem çayını doktoruna yarın arayıp soracak annem dedim :) Bozmamıştır yaa arada ödüllendirdin olarak say kendini :)
ama sizin önceside çok kötü deildii demekkii bu hanımın çok sarkıkdı inşallah iyi olurr.ama dikişler çok iiimişş..jelesec siz karnınız yıkılıyo güzelllll.
Merhabalar arkadaslar herkese,
Gizemcigim foto paylasımın için tşkler. Onceki durumu bilemedğimizden cok yorum yapmak istemiyorum. Sislerde inince super olacak :)
Ama dikişler hakikaten cok guzel olmus. Hiç iz kalmayacak gibi..
herkese bu arada mutlu bayramlar dilerim. huzur, mutluluk saglık, ask :) yanımızda olsun
Merhabalar arkadaslar herkese,
Gizemcigim foto paylasımın için tşkler. Onceki durumu bilemedğimizden cok yorum yapmak istemiyorum. Sislerde inince super olacak :)
Ama dikişler hakikaten cok guzel olmus. Hiç iz kalmayacak gibi..
herkese bu arada mutlu bayramlar dilerim. huzur, mutluluk saglık, ask :) yanımızda olsun
Arkadaşlar bişey sorucam bugün pansumanım vardı göbeğimde morluk var olabilirmiş böyle sizde de varmıydı
Slm cnm geçmis olsun sanada banada....benim morluk filan yokk...ama yanlarim lipo yapilan yerlerde morluklarim war...
canım benım oncelıkle bende cok tesekkur ederım. cevap verdıgın ıcın .bızım gıbıler ıcın bu sayfa okadar ıyı oldukı.en azından hıslerımızı bıle paylasabılıyoruz.yoksa dusun dusun bı fayda yok.kılo vermem gerekıyo bılıyorum fakat olmuyor ıste cok canım sıkılıyo.bır arkadas dukan yazmıs .sagolsun evet dukan yaptım verdım ama sımdı yıne yok.sankı vucudum dırenıyor.tahlıllerımı yaptırıyorum bırsey cıkmıyor.yok kaybetmıcem azmımı ılk amelıyatımdan sonra yasadıgım mutluluktan sonra sureklı gozumun onunde dumduz bır karın goruyorum.cok ısteklıyım amelıyat konusunda bakalım tekrar paylasıcam zaten.sureklı yazamıyorum ancak hep okuyorum takıp edıyorum yazılarınızı.cocuklarla ugrasmaktan cogu aksam sızıp kalıyorum.sızınde onerılerınız olursa fıkırlerınıze acıgım bı okadarda desteklerınıze.tekrar tesekkur ederım .ıyı bayramlar.Ablacım öncelikle geç yazdığım için cevap kusura bakma.
Kilo verme konusunda hiç hevesin kırılmasın ablacım çünkü o kilolar birden gelmedi ki pat diye gidiversin. ne kadar az kilo ile ameliyat olup o kiloyu koruman sana baya bi avantaj getirir ama boyunu bilmiyorum şuan annemde bu kiloda oldu ameliyatını doktoru bi eksi getireceğini demedi. Ama şunu dedi keşke biraz daha kilon az olsaydı ameliyatından daha da memnun olurdun, beklentin daha yüksek olabilirdi dedi. Anneminde karnı çok ama çok sarkıkdı, aşırının aşırısı. Sarkık karınlarda karın germe operasyonu çok daha başarılı oluyormuş :)
Ablacım eşinle aran düzelecekse ve dediğin gibi sarkık bir göbeğin varsa bir an önce olmalısın bence. Annem ayağa kalktığı ilk gün ''iyi ki yaptırmışım'' dedi. Öncelik bu ameliyatı yaptıracaksan kendin için yaptır sen memnun ol yeter. Zaten eşinde yeni göbeğini görünce memnun kalıp, aranız daha da iyi olacaktır
Tabi doğumlarını tamamlayıp yaptırırsan kalıcı bi mutluluk olabilir yeni göbeğin ablacım :)
canım benım oncelıkle bende cok tesekkur ederım. cevap verdıgın ıcın .bızım gıbıler ıcın bu sayfa okadar ıyı oldukı.en azından hıslerımızı bıle paylasabılıyoruz.yoksa dusun dusun bı fayda yok.kılo vermem gerekıyo bılıyorum fakat olmuyor ıste cok canım sıkılıyo.bır arkadas dukan yazmıs .sagolsun evet dukan yaptım verdım ama sımdı yıne yok.sankı vucudum dırenıyor.tahlıllerımı yaptırıyorum bırsey cıkmıyor.yok kaybetmıcem azmımı ılk amelıyatımdan sonra yasadıgım mutluluktan sonra sureklı gozumun onunde dumduz bır karın goruyorum.cok ısteklıyım amelıyat konusunda bakalım tekrar paylasıcam zaten.sureklı yazamıyorum ancak hep okuyorum takıp edıyorum yazılarınızı.cocuklarla ugrasmaktan cogu aksam sızıp kalıyorum.sızınde onerılerınız olursa fıkırlerınıze acıgım bı okadarda desteklerınıze.tekrar tesekkur ederım .ıyı bayramlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?