Selam,
Ben ameliyat cıkısı sonrası en cok koltukta oturmayı ozlemistim.O gun de tum gun nerde ise koltukta bel destekli bir sekilde oturdum.
Bence hareket en iyisi. Ama cok ta asırıya kaçmadan.
Benim 11 hafta falan oldu. 01 Agustosta oldum. Şikayetlerin cogu gitti. Biraz sislikler var halen.
Ben de foto koyacaktım ama tırstım şimdi. tahrik vs falan durumu cıkmıs..
herkese selamlar..
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum dikişinizin tam ortasında hafif kanama oluyormu ?
Dün pansuman vardı zaten dr herşey yolunda dedi pansuman yaptıktan snr gazlı bezle kapatıyorum ben izimi ve göbek deliğimi izimi. Ortasında gazlı bezin üstünde kan oluyo hep ben sadece sizlerdede oldumu diye merak ettim bugün 10 gün ve ben dik yürüyorum
Nykie ablacım sen nerede ameliyat olacaksın? Bursadaysan annemin doktorunu önerebilirim.
Kime olacaksınız ameliyatı?
Dün pansuman vardı zaten dr herşey yolunda dedi pansuman yaptıktan snr gazlı bezle kapatıyorum ben izimi ve göbek deliğimi izimi. Ortasında gazlı bezin üstünde kan oluyo hep ben sadece sizlerdede oldumu diye merak ettim bugün 10 gün ve ben dik yürüyorum
Ufaktan liste yapmaya başladım,bu kitapları da mutlaka inceleyeceğim :) İnsan gerçekten bi tuhaf oluyor.Ben korkmuyorum,heycanlanıyorum sadece.Göbeğime bakıp gideceksin deyip onla konuşuyorum
Biraz üşütmüşüm.Kendime dikkat ediyorum şimdi.Çarşamba gününden sonra ağrı kesici ve asprin tarzı ilaçlar yasakkendime hiç böle iyi bakmamıştım sanırım,tek sıkıntım ya başım ağrırsa
Geçmiş olsun sanırım birazda stresten oluyor.Okuduklarımdan ameliyata yakın üşüttüm diyenler varda öyle tahmin ettim.Bende göbişimle konuşmuştum
Başında ağırmaz zaten ağrı kesici yapıyorlar.Her şey ameliyathaneye inene kadar norkozu aldınmı bitti,sonrası tereyağından kıl çeker gibi inan.Uyandığındatüm heyecan bitmiş oluyor. Çok istediğin bir şeyi yaptığını düşünüp mutlu oluyorsun.
Kitapları beğeneceğine eminim.Zaten bir solukta okuyacağın için yetmez sana bu dört kitap.Bir haftada biter yedekle bence.
Ameliyat tarihin ne zamandı okumuşumdur ama unuttum.
Tatlı heyecan hep bunlar :) amelliyattan sonra o sarkık olmayacak ne bileyim memişler kendine gelecek filan :)) benim 6 kasım,aslında daha var sanki keşke hemen olup bitse.Birde doktorun o gün başka amelliyatı vardı eğer onu erteleyemezse 20 sine kayıcak ki hiç istemiyorum
amelliyat için hem göğüs hem karın olunca sanırım gecelik tercih etmek en iyisi değil mi? önden düğmeli bişeyler alın yazmışlar bi ayrı konu başlığında,bari yarından itibaren öncesi resimleri filan çekip oyalayayım kendimi
Protez nedir ? İlk defa duydum da.çok geçmiş olsun, bende önümüzdeki haftalarda düşünüyorum.
slm benim doktorum PROF.DR FUAT YÜKSEL bey çok memnunumSelam. Sen hangi doktora amelyat olmushtun?
selam canım,Deneyimli arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum hergün bepanten madecassol sürüyorum karnıma yaralarım iyileşsin die sizlerin bana önerebikeceği şeyler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?