- 10 Nisan 2010
- 16
- 0
Bende yeni bir abdominoplasti adayıyım arkadaşlar.5 eylül e gün aldık..Doktorum Ankara'dan Serdar Bey..o ameliyat görüntülerini izledim malum çokta iç açıcı değil ama pişman değilim..eşimle beraber izledik.yan yağlarım ve mide üstü yağlarım alınacak,belim inceltilecek yeni bir göbek yeni bir karın yapılacak..vallahi doktor muayenede anlatırken ben heyecanlandım...tıpkı doğumlardan önce olduğum gibi ince belli karınsız göbeksiz olucam..5 saat sürüyormuş operasyon.sabah alırım dedi,aynı gün akşama veya ertesi gün öğlene çıkarsın dedi.
Merhaba arkadaşlar ben de karnımı gerdirdim. Bu sitede merak ettiğiniz herşey yazıyor
karingerme.com
merak ettiğiniz başka bişey varsa bana sorabilirsiniz yardımcı olurum
selam arkadaşlar uzun süredir yoğunluktan dolayı giremedim nete umarım herkes iyidir:))
benim şişler gitti 5 kilo verdim sonuç süper ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar sakın korkmayın sonucu görünce inanın değer incecik bir bel dümdüz göbek harikaaaa :))
rosebukett sen kimde ameliyat olmuştun ve şimdi kaç kilosun bilgi verirmisin bu arada beinm amelyatımada çok az bir zaman kalıdı içim kıpır kıpır :dance:
selam limon :)ameliyatımı ihsan kasapgil yaptı hiç bir sorun yaşamadım..
60 kiloyum boyum 167 iki kilo daha vermek istiyorum inşallah onuda verirsem daha iyi olucam sana ve ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem ameliyattan sonra dahada dikkat edin hareket kısıtlı olucağı için daha kolay kilo alınabiliyor seninde güzel haberlerini bekliyoruz limoncum.
arkadaşlar merhaba ben 18 inde amliyat olacağımı yazmştım ve oldum bugün işime başladım. Dr um çok iyi herşeyi sordum anlattı dinledi Allah razı olsun. çok rahatım ama hala karnım şiş haliyle daha 1 hafta olmadı bekliyorum. az daha geçsin şişlerim insin diye. gerçekten korkulacak birşey yok. ben kaç kere ameliyat olduğum halde korkuyordum hatta dr uma beni serviste uyutup ameliyata getir demiştim. ama ameliyat masasına yatınca hiçbir şeyim kalmadı. hatta bayılırken dr lara ben uyuyyorum size kolayy gelsin dedim... memnunum. soruları olanlara yanıt vereceğim arkadaşlar merak etmeyin
askbu gecmis olsun canim ne mutlu sana darisi butun isteyenlerin basina kendine iyi bak allah banada en kisa zamanda nasip eder isallah
çooookk geçmiş olsun aşkbu iyi olmana çok sevindim benim klasık sorum olacak kaç kilosun ve boyun kaç bu arada lipo da yaptırtınmı ve dr un kimdi eğer cevaplarsan sevinirim ve dikiş izlerin ne kadar a.s. Tekrar çok geçmiş olsun
selam limon :)ameliyatımı ihsan kasapgil yaptı hiç bir sorun yaşamadım..
60 kiloyum boyum 167 iki kilo daha vermek istiyorum inşallah onuda verirsem daha iyi olucam sana ve ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem ameliyattan sonra dahada dikkat edin hareket kısıtlı olucağı için daha kolay kilo alınabiliyor seninde güzel haberlerini bekliyoruz limoncum.
rosebukett ameliyatini yaptirdigin doktor nerede calisiyor ve sana kaca mal oldu sonuclar nasil memnunmusun cok soru sordum canim kusura bakma ben biraz uygun ama isinde iyi bir doktor bulmaya calisiyorumda simdiden tesekkurler ayrica arkadaslara tekrar sesleniyorum nerelerdesiniz unutmayin bizleri