Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

meryy ben de ankarada olcam bu ameliyatı araştırmaya başladım forumda görünce son sayfalara kadar okuyamadım açıkçası... heme sormak istedim. serdar beyin soyadı nedir, nerde oldun bu ameliyatı? ne kadara oldun nasıl geçti vsvsvsv anlatırmısın bana :) ben de hemen gün almak istiyorum alkisalkisalkis

selam arkadaşlar.Beni eskiler bilir.hala oladıgım karın germeyi.bunun nedeni doktor karasızlıgı idi.bu arada bronşitim yüzünden kortızon vurulunca verdıgı kıloları aldım geri.
ee dolayısı ıle kaldı amelıyat.aleyisema ama sıkı rejıdeyım bu yaz yada yaz sonu olmak istiyorum.artık yaş geçiyor olalıyı bu sene çıkmadan.herşeyde hayır vardır.belkı geçıkmeınde bır sebebi vardır..

selam arkadaşlar uzun süredir yoğunluktan dolayı giremedim nete umarım herkes iyidir:))
benim şişler gitti 5 kilo verdim sonuç süper ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar sakın korkmayın sonucu görünce inanın değer incecik bir bel dümdüz göbek harikaaaa :))

Merhaba arkadaşlar ben de karnımı gerdirdim. Bu sitede merak ettiğiniz herşey yazıyor

karingerme.com

merak ettiğiniz başka bişey varsa bana sorabilirsiniz yardımcı olurum

ben de nakarada olucam bu ameliyatı. sen hangi doktora oldun. ne kadar verdin, aklıma gelmeyen detayları da paylaşırmısın ? ben de cok acele ediyorum. çünkü izmire gidicem bir an önce olsun bitsin istiyorumşakkıdı

rosebukett sen kimde ameliyat olmuştun ve şimdi kaç kilosun bilgi verirmisin bu arada beinm amelyatımada çok az bir zaman kalıdı içim kıpır kıpır :dance:

Herkese cook selamlar,
dun oturdum bastan sona kadar okudum burda yazdıklarınızı, ozellıkle amelıyattan sonrasını yazan arkadaslara cok tesekkurler,dırek korku fılan kalmadı tam tersı heyecanlandım olumlu yonde..
ben dogumda 30 kılo aldım ve 15 ını verebıldım..malesef kıloluyum hala ama sureklı takıpdeyım,su sıralar 2.cocuk mu amelıyat mı derken once 2. cocugu yapıp ,topluca amelıyat olamaya karar verdım,burda yazılanlardan dolayı ozellıkle..
annejım ve nıckını hatırlayamadıgım tum arkadaslara tşk.ler..
ve bırde moonsoon lutfen en azından sutun kesılsın ve cocugun bırazdaha buyusun 6 aydaha beklesen..hem onun hem senın ıcın daha ıyı olur gıbı bu okuduklarımdan ve tum okuduklarımdan..ne dersın cnm?sonrasında sut verırken fılan ıkınızede yazık,sut kesılınce cok daha rahat bırakabılırsın sen ıyılesırken..sadece hıssettıklerım , sonucta karar senın..
ben ozellıkle kombıne mı denır karın germe,meme kucultme ve dıklestırme ve ıc bacak olayına gırısıcemsempatiksalakcinni ne kadar az dımı? cokdan arastırıyorum ama bu ısı yasamıs kısılerle paylasmak ınanın cok ıyı geldı bana..sevgıler

rosebukett sen kimde ameliyat olmuştun ve şimdi kaç kilosun bilgi verirmisin bu arada beinm amelyatımada çok az bir zaman kalıdı içim kıpır kıpır :dance:

selam limon :)ameliyatımı ihsan kasapgil yaptı hiç bir sorun yaşamadım..
60 kiloyum boyum 167 iki kilo daha vermek istiyorum inşallah onuda verirsem daha iyi olucam sana ve ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem ameliyattan sonra dahada dikkat edin hareket kısıtlı olucağı için daha kolay kilo alınabiliyor seninde güzel haberlerini bekliyoruz limoncum.

canım teşekkür ederim inşalh güzel haberlerle bende burda yaşadıklarımı yazıcam haziran 6 dan sonra aylin hanımla görüşmeye gdicem artık dr um ne zaman uygun görürse .
benim çok istediğim bir operasyondu bu ve inan hiç olabileceğimi zannetmiyordum çünkü eşmi ikna edemem sanıyordum ama annejim ve diğer arkadaşlarımın takdikleri sayesin de ki işe yaradı :) bu yaz kısmetse ameliyat olucam sevkaydirigubbakcemile5giler

rosebukett ameliyatini yaptirdigin doktor nerede calisiyor ve sana kaca mal oldu sonuclar nasil memnunmusun cok soru sordum canim kusura bakma ben biraz uygun ama isinde iyi bir doktor bulmaya calisiyorumda simdiden tesekkurler ayrica arkadaslara tekrar sesleniyorum nerelerdesiniz unutmayin bizleri

arkadaşlar merhaba ben 18 inde amliyat olacağımı yazmştım ve oldum bugün işime başladım. Dr um çok iyi herşeyi sordum anlattı dinledi Allah razı olsun. çok rahatım ama hala karnım şiş haliyle daha 1 hafta olmadı bekliyorum. az daha geçsin şişlerim insin diye. gerçekten korkulacak birşey yok. ben kaç kere ameliyat olduğum halde korkuyordum hatta dr uma beni serviste uyutup ameliyata getir demiştim. ama ameliyat masasına yatınca hiçbir şeyim kalmadı. hatta bayılırken dr lara ben uyuyyorum size kolayy gelsin dedim... memnunum. soruları olanlara yanıt vereceğim arkadaşlar merak etmeyin

annejim sana bir şey soracağım senin de karnın sertmiydi benim karnım çok sert. ve göbeğimin kenarında kızarıklık var sende de olmuşmuydu. cuma dr a kontrole gidecem ama sizede bir sorum dedim. olan arkadaşlar sizde cevaplarsanız sevinirim.

askbu gecmis olsun canim ne mutlu sana darisi butun isteyenlerin basina kendine iyi bak allah banada en kisa zamanda nasip eder isallah

çooookk geçmiş olsun aşkbu iyi olmana çok sevindim benim klasık sorum olacak kaç kilosun ve boyun kaç bu arada lipo da yaptırtınmı ve dr un kimdi eğer cevaplarsan sevinirim ve dikiş izlerin ne kadar a.s. tekrar çok geçmiş olsun

askbu gecmis olsun canim ne mutlu sana darisi butun isteyenlerin basina kendine iyi bak allah banada en kisa zamanda nasip eder isallah

sağol canım inşallah istediğin gibi olur herşey. yalnız eğer sigara içiyrsan gerçekten ameliyattan önce bırak çünki sonra öksürük oluyor zorlanıyor insan. ben yaşadığım için biliyorum .

ben 54 kilo 1,60 boyundayım benim kilo sorunum yoktu. Sadece göbek sıorunum vardı. Karın gerdirirken yanlarımda hafif yağlar vardı mecburen lipo da yapıldı. Dr um samsun devlet hastanesinde. Dikiş izlerim düz bir şekilde tam yanlara varmıyor on hizada yani. Ama göbektense ize razıyım zaten sezeryanda da vardı. Az uzun oldu bu o kadar. Solacaği için rengi uzunluğu önemli değil

rasebukett canım seninde karnında sertlik varmıydı benim karnım çok sert ve sen sigara kullanıyormuydun ve bırakmışmıydın. Dr un ne demişti.

canım doktorum nisa hastanesinde yenibosnada bende çok araştırdım ama ihsan beye çok güvendim vesonuçtanda çok memnunum 3500 liraya mal oldu ya bunu söylemem nekadar doğru olur bilmiyorum ama özel hastaneler fiyat verirken korse fiyatlarını inanılmaz yüksek tutuyolar örnek vermek gerekirse bir hastane bana 560 lira derken diğer hastanede 850 lira dedi ama ben kendim temin edeceğimi söyledim ve piyasadan 40 liraya aldım düşüne biliyormusun aradaki farkı doktor çok önemli sen ençok güvendiğini seç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…