Herkese cook selamlar,
dun oturdum bastan sona kadar okudum burda yazdıklarınızı, ozellıkle amelıyattan sonrasını yazan arkadaslara cok tesekkurler,dırek korku fılan kalmadı tam tersı heyecanlandım olumlu yonde..
ben dogumda 30 kılo aldım ve 15 ını verebıldım..malesef kıloluyum hala ama sureklı takıpdeyım,su sıralar 2.cocuk mu amelıyat mı derken once 2. cocugu yapıp ,topluca amelıyat olamaya karar verdım,burda yazılanlardan dolayı ozellıkle..
annejım ve nıckını hatırlayamadıgım tum arkadaslara tşk.ler..
ve bırde moonsoon lutfen en azından sutun kesılsın ve cocugun bırazdaha buyusun 6 aydaha beklesen..hem onun hem senın ıcın daha ıyı olur gıbı bu okuduklarımdan ve tum okuduklarımdan..ne dersın cnm?sonrasında sut verırken fılan ıkınızede yazık,sut kesılınce cok daha rahat bırakabılırsın sen ıyılesırken..sadece hıssettıklerım , sonucta karar senın..
ben ozellıkle kombıne mı denır karın germe,meme kucultme ve dıklestırme ve ıc bacak olayına gırısıcemsempatiksalakcinni ne kadar az dımı? cokdan arastırıyorum ama bu ısı yasamıs kısılerle paylasmak ınanın cok ıyı geldı bana..sevgıler