Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

rasebukett canım seninde karnında sertlik varmıydı benim karnım çok sert ve sen sigara kullanıyormuydun ve bırakmışmıydın. Dr un ne demişti.

çok geçmiş olsun canım zor kısmı atlatmışsın şimdi hergün daha iyiye gideceksin inşallah:) evet ilk zamanlar sertlik vardı zamanla geçti.... maalesef sigara kullanıyorum ameliyat döneminde bırakamadım ama azaltmıştım.....

nasıl sınır oldum yaa,ıs yerınde en ufak seyde dırek kıloma laf atılıyoor,zaten hassasım, bogasım gelıyor bırılerını...2.cocuk ve amelıyat.........hayırlısıyla...

askbu cooookkk gecmıs olsun herseyın yolunda gıtmesıne sevındım bızı gelısmelerden haberdar et mutlaka

nasıl sınır oldum yaa,ıs yerınde en ufak seyde dırek kıloma laf atılıyoor,zaten hassasım, bogasım gelıyor bırılerını...2.cocuk ve amelıyat.........hayırlısıyla...

canım dert etme artık herşeyin kolayı var bende senin gibiydim karın germe oldum kurtuldum şimdi biraz daha geçip gerçek sonucu görmeyi bekliyorum. şu anda bile gayet iyi karnım. eğer ki karın germeye uygunsan hiç bekleme ameliyat olmayı. kaç kişi oldu bu sitede mesajlaşıpta herkes memnun. memnun olmayan görmedim. ameliyattan hiç korkma gerçekten ağrı falan hiç olmuyor tabiiki herkes te aynı olmaz ama genelde ağrı olan yok... hayırlısı hakkında
:enbuyukkk:

askbu cooookkk gecmıs olsun herseyın yolunda gıtmesıne sevındım bızı gelısmelerden haberdar et mutlaka

sağol canım bende krın gerdirme dedim dedim oldum ve şuanda 10 gün olmasına rağmen rahatım hafif şişliklerim var tabiiki dr lar 6 ay ile 1 sene gün veriyorlar şişlerin inmesi için gerçi fazla yok ama tam şekillenmeyi bekliyorum...

canım dert etme artık herşeyin kolayı var bende senin gibiydim karın germe oldum kurtuldum şimdi biraz daha geçip gerçek sonucu görmeyi bekliyorum. şu anda bile gayet iyi karnım. eğer ki karın germeye uygunsan hiç bekleme ameliyat olmayı. kaç kişi oldu bu sitede mesajlaşıpta herkes memnun. memnun olmayan görmedim. ameliyattan hiç korkma gerçekten ağrı falan hiç olmuyor tabiiki herkes te aynı olmaz ama genelde ağrı olan yok... hayırlısı hakkında
:enbuyukkk:

selam kizlar ya ne guzel demissin agri felan olmuyo benim gozum korktu desem yeri dir ben karin germeyle gous diklesitrme istiyorum elul ve ya daha gec olabilir ama havalarin serinlemesini istiyorum bi de yeni burun ameliyati oldum ve cok memnun um sadece bu karin germede agri oldugunu okudum benimle bilgi paylasirsaniz cok sevinirim cok gecmis olsunkaydirigubbakcemile5 sen kime oldun cnm nasil gecti yazarsan cok sevinirim

rosebukett verdigin bilgiler icin sagol canim sen sadece karin germe ameliyatimi oldun bu fiata birde iz olayi nasil doktorun el becerisi cok onemli birde bu korse nerden aliniyor ve ismi ne ozel bir ismi vardir sanirim cok sordum ama kusura bakma

selam kizlar ya ne guzel demissin agri felan olmuyo benim gozum korktu desem yeri dir ben karin germeyle gous diklesitrme istiyorum elul ve ya daha gec olabilir ama havalarin serinlemesini istiyorum bi de yeni burun ameliyati oldum ve cok memnun um sadece bu karin germede agri oldugunu okudum benimle bilgi paylasirsaniz cok sevinirim cok gecmis olsunkaydirigubbakcemile5 sen kime oldun cnm nasil gecti yazarsan cok sevinirim

ben samsunda devlet hastanesinde oldum dr um çok iyi herşeyi sordum ve cevapladı.

rosebukett verdigin bilgiler icin sagol canim sen sadece karin germe ameliyatimi oldun bu fiata birde iz olayi nasil doktorun el becerisi cok onemli birde bu korse nerden aliniyor ve ismi ne ozel bir ismi vardir sanirim cok sordum ama kusura bakma

evet canım sadece karın germe ameliyatı oldum iz çok azda değil fazlada değil sezeryan izinin sağa ve sola devam etmiş internette gördüğüm bir çok fotoğraftan daha güzel diyebilirim zaten doktorum az bir iz kalacağını ama yinede bir jel veriyim dedi iz azaltıcı jelde kullanıyorum.... korseyi medical marketlerden bulabilirsin özel bir adı yok nasıl bir korse alman gerektiğin,ameliyat olacağın doktora sor bence fındıkzadede bir han var3-4 katlı adını unuttum sırf medicalcilerin olduğu bir han orayada bakabilirsin güzel haberlerini bekliyorum canım kolay gelsin seninde benim gibimi bilmiyorum benim ameliyattan önce berbat durumdaydı göbeğim hiç pişman değilim keşke daha önce yaptırsaydım diyorum hiç korkma eğer fazla kilon varsa vermeye çalış ideal kilona yakın bir kiloda ameliyat olursan iyileşme sürecide daha kolay geçiyo opuyorumnanaktan

cance canım özelden mesaj hakkım yok henüz o yüzden oradan cevap yazamadım. ama gerçekten ben ağrı sancı duymaıdm. ve burdaki çoğu kişi de aynı şekilde ağrı sancı duyanı okumadım. elbette bu bir ameliyat hafif şekilde olabilir herkesin bünyesi bir değil eğerki dayanıklıysan sorun yok. ben sorun yaşamadım. eğer düşünen varsa yaptırmalarını öneririm.

nerde bu millet olanlar olmayanlar . siteyi canlandırırn olanlar ortalıkta yok benden başka. bende oldum ama bırakmıyorum. olackalara önerilerimi sürdüreceğim. kimse neler yaptığını nasıl olduğunu yazmıyor. ben yeni karın germe olduğum için bende merak ediyorum yani... az bilgiler paylaşın...arkadaşlar

nerde bu millet olanlar olmayanlar . siteyi canlandırırn olanlar ortalıkta yok benden başka. bende oldum ama bırakmıyorum. olackalara önerilerimi sürdüreceğim. kimse neler yaptığını nasıl olduğunu yazmıyor. ben yeni karın germe olduğum için bende merak ediyorum yani... az bilgiler paylaşın...arkadaşlar
canım ben nekahat dönemindeyim hazıran 6 sından sonra randevu alacağım ve görüşmek için gideceğim ama artık o kadar gündemimdeki bu olay rüyalarım bile ameliyat oldu senin ne kadar oldu ve son görüntün nasıl biraz bahsedersen dikişler çok mu şiş kırmızımı memnunmusun deydi diyebilirmisin

arkadaslara katılıyorun nerelerdesiniz lütfen gelişmeleri bildirin sizlerden güzel haberler aldıkça daha da sabırsızlanıyorum ameliyat için MERRY nerelerdesin nasılsın

canım ben nekahat dönemindeyim hazıran 6 sından sonra randevu alacağım ve görüşmek için gideceğim ama artık o kadar gündemimdeki bu olay rüyalarım bile ameliyat oldu senin ne kadar oldu ve son görüntün nasıl biraz bahsedersen dikişler çok mu şiş kırmızımı memnunmusun deydi diyebilirmisin

arkadaşım sana baştan şunu söylim sıcak havalarda çok bunalırsın.. ben 18 mayısta oldum. şuanda çok rahatım şişlik bayağı gitti. sanırım biraz daha gidecek iz sezeryan izinden uzun tabiiiki yanlara kadar. ama izi kim görecek benim sezeryan izim zaten 3 sene oldu kaybolmuştu nerdeyse bununda gideceğini umuyorum. vallahi görüntüme gelirsek. herkes göğüslerimede birşeyler yaptırdım sanıyor. çünki belim bayağı inceldi bu yüzden göğüslerim ön plana çıktı. yani bayağı inceldim beldn düşün. korsem ameliyattan önce denedim. zor oluyordu. şuanda korsemin yanına ilave çırt diktim korsem bol gelmeye başlmiştı. bayağı inceldim memnunum.

ask bu cok gecmıs olsun,yenı karnını gere gere kullan canım:) bende yaptırıcam arastırıyoorum,bu sıra kılo verme ıcın ugrasıyoorum..amelıyat ıcın sence deneyımlı yaslı dr.ler mı yoksa en fazla 5 senelık yenı dr.ler mı, bu konuda teknolojı sureklı gelısıyoor..bır dr ıcın bırılerı ıyı seyler soyluyor aynı dr. ye baska bırı hıc memnun kalmadım dıyor,arastırıyoorum

ask bu cok gecmıs olsun,yenı karnını gere gere kullan canım:) bende yaptırıcam arastırıyoorum,bu sıra kılo verme ıcın ugrasıyoorum..amelıyat ıcın sence deneyımlı yaslı dr.ler mı yoksa en fazla 5 senelık yenı dr.ler mı, bu konuda teknolojı sureklı gelısıyoor..bır dr ıcın bırılerı ıyı seyler soyluyor aynı dr. ye baska bırı hıc memnun kalmadım dıyor,arastırıyoorum

sağol canım vallahi sağlık ocağındaki aile hekimi bana herzaman gençlere git onlar yeni oldukları için heveslik var işlerine düşüyor demişti. ve daha ilgililer. benim doktorum 8 yıllık mesleki tecrübesi vardı. gerçekten çok ilgilendi ve yardımcı oldu bir telefonla yanıma geldi sağolsun.

aman maşallah dıyelım..darısı benım başıma..o kadar cok ısım varkı dr.,mecburen hepsıyle gorusmeye gıdıp muayene olup oyle karar vermek lazım.

arkadaşım sana baştan şunu söylim sıcak havalarda çok bunalırsın.. ben 18 mayısta oldum. şuanda çok rahatım şişlik bayağı gitti. sanırım biraz daha gidecek iz sezeryan izinden uzun tabiiiki yanlara kadar. ama izi kim görecek benim sezeryan izim zaten 3 sene oldu kaybolmuştu nerdeyse bununda gideceğini umuyorum. vallahi görüntüme gelirsek. herkes göğüslerimede birşeyler yaptırdım sanıyor. çünki belim bayağı inceldi bu yüzden göğüslerim ön plana çıktı. yani bayağı inceldim beldn düşün. korsem ameliyattan önce denedim. zor oluyordu. şuanda korsemin yanına ilave çırt diktim korsem bol gelmeye başlmiştı. bayağı inceldim memnunum.
bilmezmiyim canım çok sıcaklarda bunalacağım ama sanki tarih ileriye gittikce sorun çıkacak ve olamayacakmışım gibi geliyor. o kadar uzun zamandır sıkıntısını yaşıyormki bu deformasyonun. doktorum uygun görürse beklemiyim diyorum hataa düğünümz var ben bunu bile gözden çıkardım bir köşede otururum yeterki artık olsun bitsin diyorum .senin dikiş sonlarında kabarıklar oldumu ?????

Herkese cook selamlar,
dun oturdum bastan sona kadar okudum burda yazdıklarınızı, ozellıkle amelıyattan sonrasını yazan arkadaslara cok tesekkurler,dırek korku fılan kalmadı tam tersı heyecanlandım olumlu yonde..
ben dogumda 30 kılo aldım ve 15 ını verebıldım..malesef kıloluyum hala ama sureklı takıpdeyım,su sıralar 2.cocuk mu amelıyat mı derken once 2. cocugu yapıp ,topluca amelıyat olamaya karar verdım,burda yazılanlardan dolayı ozellıkle..
annejım ve nıckını hatırlayamadıgım tum arkadaslara tşk.ler..
ve bırde moonsoon lutfen en azından sutun kesılsın ve cocugun bırazdaha buyusun 6 aydaha beklesen..hem onun hem senın ıcın daha ıyı olur gıbı bu okuduklarımdan ve tum okuduklarımdan..ne dersın cnm?sonrasında sut verırken fılan ıkınızede yazık,sut kesılınce cok daha rahat bırakabılırsın sen ıyılesırken..sadece hıssettıklerım , sonucta karar senın..
ben ozellıkle kombıne mı denır karın germe,meme kucultme ve dıklestırme ve ıc bacak olayına gırısıcemsempatiksalakcinni ne kadar az dımı? cokdan arastırıyorum ama bu ısı yasamıs kısılerle paylasmak ınanın cok ıyı geldı bana..sevgıler

meraba cnm sanırım benım bazı yazılarımı kacırmıssın ben amelıyatı oldum bıle evet cok zor gectı emzırmek falan zor oldu ama daha fazla beklemeye tahammulum yoktu oldu bıttı:)) darısı basına ınş cnm..

meraba cnm sanırım benım bazı yazılarımı kacırmıssın ben amelıyatı oldum bıle evet cok zor gectı emzırmek falan zor oldu ama daha fazla beklemeye tahammulum yoktu oldu bıttı:)) darısı basına ınş cnm..
şükür kavuşturana nerelerdesin moonsoon merak içindeyiz bazı şikayetlerin vardı kabartılar ne durumda şimdi umuyorumki düzeldi verebileceğin bir tavsiye varmı yakında amaliyat olmayı planlıyorum kısmetse (mesela ya çok daha kötü olursa korkum çok fena )a.s.

X