Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

askbu isallah hersey istedigin gibi olur canim bende daha onceden bu operasyonlari olmus arkadaslarin deneyimlerini bizlerle paylasmalarini istiyorum fakat ortalarda yoklar acaba memnunmu degiller problemmi var diye soruyorum yok diyorlar

arkadaslar cevre hastanesinin doktoru sinan sakrak icin iyi doktor diyorlar ve fiatlarda uygunmus kampanya felen yapiliyormus bu konuda lutfen bilgisi ve tecrubesi olan varsa bizlerle paylassin yada baska bir alternatifi olan kimileri devlet hastanelerinde daha uyguna bu ameliyatlari guvenli ellerde ucuza yaptirabiliyor olmus olanlar lutfen yardim bu hayat sartlarinda uygunu aramak sart kizlar huuuuuuuuuu sesimizi duyun

yazıcı1975 dogru soyluyorsun bende ankaradayım bılınen ıyı bır doktor uygun fıyatlı olursa cook ıyı olur ortalama lıpo ve karın germe ıcın ne kadarı gözden çıkarmak gerekiyor

tuscany benim bir tanidigim ist yuzu icin operasyon gecirdi hastanenin dedigim gibi kampanyasi varmis doktorda iyiymis keske ayni sekilde karin operasyonu yapabilecek iyibir referansi olan uygun bir doktor bulsak yoksa fiatlar ucuyor isallah sende ankarada iyi bir doktor bulursun

arkadaşlar ben kesin kararımı verdim ve operasyon için dr la görşme ye gideceğim boyum 166 kilom 76 artık daha fazla beklemek istemiyorum kiloda veremıyorum ben istanbulda aylin hanıma gidicem inşllh bi sorun çıkmaz da biran önce olur biter bu arada moonsoon ve annejim gelirsniz özelden bir iki sorum olacak slmalar herkeze

ah kizlar bu ameliyati ben de cok istiyom ama nedense guvenemiyom alin hanim hakkinda cok guzel seyler duyuyorum ama olursam da kesin kendi doktorumdan baskasina olmam ben eyni burnun ameliyati oldum hocamla konustuk elulde kesin kararimi bildirecem kendisine yakup avsar:asigim:

vırıs06 bende lopo ve karın germe olacagım ankarada sen hangı doktoru dusunuyorsun meryy serdar öztürk e olmus
tuncay valla benim kafam karışttı burda cok dr isimleri var ,burda yazılan isimleri netten araştırıyorum sonra görüşmelee gidecem sonrada eleyecem ama daha kesin ir isim yok aklımda:)

arkadaslar merhaba ben burda yeniyim cok cok merak ettigim bi konu karin germe ameliyati sonrasi nezaman agrilar bitip normal hareket edebiliyorsunuz.ben garson
olarak calisiyorum yani kosturma<cali.ameliyat sonrasi kesin ise nezaman baslayabilirim onu merak ediyrum.bazilari aylar sürüyo diye yazmis bazilari cok kisa bi zamandan bahsetmis hangisi dogru bunlarin.normal agrisiz hareket etmeye nezaaman baslaniyo ne olur cevap yazin

gaboni kayseride hangi doktora ameliyat oldun bende kayseriliyim ve ne kadara oldun yazarsan cok memnun olurum hangi hSTANEDE

cance yakup avsari bende cok metini duydum fakat pahali oldugunuda biliyorum karin germe fiati ne kadar biliyormusun

arkadaş ne zaman doğrulduğumuzu sormus valla ben 3 hafta tam dikilemedim hafıf kambur yuruyodum hadı bılemedın dolu dolu ıkı hafta ama ağrı 3 gun sora gecıyo net tamamen gecmesı ıse 1 haftayı buluyo garsonluk işine en az 2 hafa ara vermen gerekebılır

MERHABA ARKADAŞLAR
sonunda doktorumla telefonda görüştük ve 6 haziran sonrası görüşmek için gidicem bu arada dün çok çok daha güzel bir olay bana kendimi kıymetli hissettiren bir arkadaşım (ANNEJıM )e çok teşekkür ederim beynimdeki korkuları sildi ve müthiş bir destek ve güven verdi .annejim bütün kalbimle diliyorum ki kalbinin güzelliği her zaman yolunu aydınlatsın hep gül tşk .( benim için çok önemliydi)

moonson cevap verdigin icin cok tesekkür ederim benim dört hafta izinim var demekki bu süre ameliyat icin yeterli diyosun tekrar tesekkür ederim

bu ameliyati olan arkadaslara valla cok imreniyorum cesaretlerinden dolayi.valla benim öncelikle azaltmama gereken bi sigara problemim var bugun yarin yapabilecegim bisey degil.su ameliyatatda kafama balyoz vurup alip yapsalar sonrada uyansam ne iyi olurdu

Ne demek arkadaşım...... Her zaman desteğe hazırım çünkü aynı yollardan ben de geçtim.Bu operasyonu olmak isteyen tüm arkadaşların korkularını elimden geldiğince hafifletmek isterim çünkü gerçekten korkacak bir şey YOK.....Dilerim sen ve diğer tüm arkadaşlar bir an önce endişelerinizden kurtulup mutlu sona ulaşırsınız.Hepinize sevgiler.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…