evet liponun ağrısı daha cokmuş.son iki günde onu anladım.lipo yapılan yerler şişmeye başladı ve mosmor. bence yürüyüşümü etkileyende o sırtımdaki ağrılar yoksa ön tarafta bi problem yok.yinede dün(7. günümdü) iftara dışarı cıktık ailece .. cok sıkılmıştım artık evde kendimi dinlemekten iyi oldu..
Karın germe inanın çok korkulacak bi ameliyat değil görüştüğüm doktorlar genelde en zor ameliyat demişlerdi (daha önceden lpo ve meme küçültme ameliyatlarım la kıyasladığımda lipodan daha kolay olduğunu söyleyebilirim) sadece dikkat şart hemen ayaklanmamak işe güce sarmamak lazımiz memeye göre belirgin ama daha 3.ay oldu umarım zamanla kaybolur ama büyük keyif inşallah hep böyle gergin düz kalır:)))
Merhaba bende araniza katilmayi dusunen biriyim insallah.eylulde ikinci ameliyatimi olmayi dusunuyorum.ilk ameliyatim kople vucudumdan yag aldirdim ama cok uzun surdu vucudumun toparlanmasi.okudugum kadariyla karin germede vucutta odem olmuyomus ve daha kisa surede toparlaniliyormus.ilkinde aci cekince ilkincide tereddut yasiyorum acikcasi ama sonucu gozumde canlandiriyorumda olucam insalah.esimle aramdaki iliskim bile tamamen degismisti simdi nolur bakalim.sarkik bir karinla bende rahat edemiyordum yaninda amasimdi beklenti buyuk.umarim istedigimiz sonuca ulasabiliriz.bende 74kiloyum ameliyata 70le girmeyi planliyorum .ramazandan sonra siki bir diyet beni bekliyor yani.yine paylasirim iyi gunler,.
karın germe ameliyatında lipoda yapılacak bana korkmalımıyım :44:Merhaba sulzer; biliyorum sürecini okumuş bi iki yazışmıştık senle zor toparlanmışsın klasik lipo sıkıntılı bi işlem çok fazla yağ alınınca toparlanmak zor oluyor.Karın germede ödem çok olmuyor (değişiklik gösterebilir tabi bu durum bünye ile alakalı) 2.ayda iniyor benim daha erken indi ödemimben 75.ile girmiştim karında büyük değişiklik oluyor sarkan deri şiş karın yok oluyor çok güzel bi duygu tavsiye ederim düşünüyorsan.
karın germe ameliyatında lipoda yapılacak bana korkmalımıyım :44:
hayır canım korkacak bişey yok. sonucu düşün cesur ol. liposuz germe çok iyi sonuc vermiyo. tamam ektra bir ağrı daha ekleniyor ama cok uzun sürmüyor. 12.günüm bitti . cok yediğim zaman rahatsız oluyorum. karnım şişınce iyice ikiye bükülüyorum .acayip rahatsız oluyorum. mideye cok yüklenmemek gerekiyor.heryere gitmeye başladım.neyin var dedik lerinde sırtım ağrıyor diyorum.yorulunca cidden sırtımda cok ağrı oluyor. dikişlerim acayip kaŞInıyor. gülerken,hapşırınca falan cok karnım acıyordu oda hafifledi. korseden bunalmaya başladım. ama çıkarınca bir boşluk hissedip hemen giymek istiyor insan .herşeye rağmen gerekli bir ameliyaT olduğunu düşünüyorm.hiçte keyfi değil. herkesin dediği gibi özellıikle ilk 1 hafta işe güce sarmayın.yatın bol bol. ben bi gün cok yordum kendimi tansiyon falan altüst oldu. hiç gerek yok. herkese hayırlı ameliyatlar.
evet kullandım ama şu an aklımda değil akşam bakar yazarım kreim adını 3 ay kadar kullandımumarım benim dikişlerde senin ki kadar silikleşir. şu anda görüntü cok kötü.özel bişeyler kullandın mı dikişlerine?
merhabalar
ben yaklaşık 120 kg dim ve bu kiloyla 5 yıl yaşadım doktor kontrolünde 1 yıl içerisinde 66 kg verip 54 kg ulaştım haliyle göbeğim, kollarım ve bacaklarımın iç kısmında sarkmalar oldu bende estetik yaptırmaya karar verdim karın esteğinden başladım ameliyatım 7 saat sürdü ve 5 gün hastahanede yattım fazlalık olan deri alımı 1kg di ve iç karın kaslarım da dikildi ameliyat sonrası ne ağrım ne de sızım oldu sadece oturup kalkmalrımda ve geceleri sırt üstü yatmak mecbureti dışında bi sıkıntı yaşamadım şimdi diğerlerinde sıra :1rolleyes:
Arkadaslar slm bu slikon banti ne kadar surede yeniliycez bi haftami yoksa daha mi kisa bide banyoya girerken Ben cikartip sonra yine takiyorum devamli takilimi kalmasi lazim ara vermem gerekiyomu lutfen bilgi verin
merhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.
bendede aynı durum söz konusu bende çok korkuyorum sız hangi hastanede estetik yaptırdınız.memnunsunuz anlaşılan.....maliyeti nasıl?
Selamlar,
01.08.2013 gunu karın germe + lipo ameliyatı oldum. Ben de herkes gibi ameliyattan cok korkardım. 2 sezaryen geçirmiş olmamaragmen :) ameliyattan onceki surec benim acıkcası biraz psikolojimi bozmustu. Ancak ameliyat sonrası daha da rahatım. Sezaryen kadar da cok acımadı. Beni ameliyat sonrası biraz yormakta. Cunku 33 aylık ikizler bir de 10 yasında kızım var. Onlarla biraz yorucu olabiliyor ama zor zamanları attım sanırım :) simdi biraz gergin , kasıntılı ve surekli krem kullanılması gereken bir surecteyim. bakalım hala korse de var hala 1. ayı doldurmayı bekliyorum.
Sevgiler..
arkadaşlar mini karın germe ve sırt,bel,karın liposuction olan var mı?iyileşme süreci hakkında bilgi verebilir misiniz?ne kadar sürede kendi başına ayağa kalkılabiliyor?refakatçı şart mı?işe dönme süresi ne kadar?
Çok geçmiş olsun.İkizler ile zor olsa gerek yardım eden yok mu? Korse çok rahat vallahi benim 4.ay olacak arada hala takıyorum kendimi korseli rahat hissediyorum....nerede kime oldunuz ameliyatınızı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?