- 20 Ekim 2010
- 135
- 1
- 116
Merhaba sulzer; biliyorum sürecini okumuş bi iki yazışmıştık senle zor toparlanmışsın klasik lipo sıkıntılı bi işlem çok fazla yağ alınınca toparlanmak zor oluyor.Karın germede ödem çok olmuyor (değişiklik gösterebilir tabi bu durum bünye ile alakalı) 2.ayda iniyor benim daha erken indi ödemim ben 75.ile girmiştim karında büyük değişiklik oluyor sarkan deri şiş karın yok oluyor çok güzel bi duygu tavsiye ederim düşünüyorsan.
Kusura bakmayin ben bu aralar pek giremiyorum malum ramazandi bayramdi tatildi derken cok yogun ve yorucu gunlerden sonra baya sure gecmis .simdi okuya bildim msjlarini .bana moral vermis oldun sagol.tatil gecti ben sadec bir kilo verbildim âmeliyata 73kiloyla giricem sanirim .sonuctan memnun kalacagima okadar inaniyorumki.insallah hersey guzel olur.esim sirf benim ameliyat olabilmem icin kredi cekiyor .onunda mutlu olmasin cok istiyorum.tabi ben nekadar bakimli olursam iliskimizde okadar kuvvetli oluyor.bana bakmasindan rahatsiz olmicam artik cok mutlu ve umutluyum.ameliyat acik soylemek gerekirse ilk ameliyattan sonra cekecegim aci bile umurumda degil okadar istiyorum olmayi .sanirim baya bi suruyomus acisi.neyse ameliyat tarihimi paylasirim sizinle tekrar.iyi gunler.