• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba,
ben karın germe ameliyatı oldum,iz ilk 6 ay çok hoş değil ama sonra soluklaşmaya başlıyor
benim 10 ay oldu ve şu anda ameliyat izim beni rahatsız etmiyor,kırmızı değil çok soluk pembe ,gittikçe beyazlaşıyor.karnınız sizi rahatsız ediyorsa,o iz hiç rahatsız etmez merak etmeyın .ama hafif bir karın varsa tabi değmez.benim sarkan bir göbeğim olduğu için iz hiç umrumda bile olmadı,hatta bır arkadaşım 1 sene sonra üstüne dövme yaptırdı,çok da hoş oldu..
dr ve deri kalitenizde, etkıler unutmamalısınız
sevgiler

peki bu izin büyüklüğü hakkında bilgi verir misiniz?kürek kemiklerinin arasında mı yani boydan boya bir iz mi oluşuyor yoksa sezeryan izi gibi kısabir iz mi?

merhaba,
ben karın germe ameliyatı oldum,iz ilk 6 ay çok hoş değil ama sonra soluklaşmaya başlıyor
benim 10 ay oldu ve şu anda ameliyat izim beni rahatsız etmiyor,kırmızı değil çok soluk pembe ,gittikçe beyazlaşıyor.karnınız sizi rahatsız ediyorsa,o iz hiç rahatsız etmez merak etmeyın .ama hafif bir karın varsa tabi değmez.benim sarkan bir göbeğim olduğu için iz hiç umrumda bile olmadı,hatta bır arkadaşım 1 sene sonra üstüne dövme yaptırdı,çok da hoş oldu..
sevgiler
Merhaba bende baya yazmistim ama cevap veren olmadi beklemedeyken sizin yazinizi okudum .benim birkac sorum olucak bilgi verirseniz cok memnun olucam.ilk once bende liposaksin yaptirdim sonucdan cok memnun kaldim.ancak simdi karin germe olmak istiyorum .doktorum zaten iki ameliyat olucaksin demisti.simdi ben 74 kiloyum bu ameliyatta kilo fark edermi sonucda.karin germe ama yinede zayiflamayi beklesemmi diyorum.bir sorumda benim iki cocugum var .ikiside okuyo .ameliyati olsam bana kac gun gerekir acaba yani oyle kalkip is guc yapma acisindan degilde en azindan basit seyleri yapabilirmiyim.bilgilendirirseniz sevinirim.

merhaba,
sevgiler

resim görmeyi çok isterim .benim 2 ay oldu nerdeyse...izlerim henüz kırmızı gibi..ne zaman soluklaşmaya başlar acaba?bir de izleriniz için ne kullandınız?bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba bende baya yazmistim ama cevap veren olmadi beklemedeyken sizin yazinizi okudum .benim birkac sorum olucak bilgi verirseniz cok memnun olucam.ilk once bende liposaksin yaptirdim sonucdan cok memnun kaldim.ancak simdi karin germe olmak istiyorum .doktorum zaten iki ameliyat olucaksin demisti.simdi ben 74 kiloyum bu ameliyatta kilo fark edermi sonucda.karin germe ama yinede zayiflamayi beklesemmi diyorum.bir sorumda benim iki cocugum var .ikiside okuyo .ameliyati olsam bana kac gun gerekir acaba yani oyle kalkip is guc yapma acisindan degilde en azindan basit seyleri yapabilirmiyim.bilgilendirirseniz sevinirim.

bence ideal kilonuza düşüp öyle yaptırın,çünki karnınız düz olur ama kilolu kısımlarınız aynen kalıcağı için çirkin gözükür.bir de ilerde kilo verirseniz sonuç daha çirkin olur.kilo fark eder mi demişsiniz.çıkarılacak kısım kadar kilo kaybınız olur.1 belki 2 kilo ,belki de daha az...15 günde rahat hareket edebiliyorsunuz.yani bende öyle olmuştu..ufak tefek şeyler yapabilirsiniz belki ama ameliyat sonrası bol dinlenme ve iyi beslenme çabuk toparlanmanızı saglıyor.pek bişey yapmayın,dikişlerinizi koruyun..ama korkulacak bir ameliyat değil,onu da belirteyim..

bence ideal kilonuza düşüp öyle yaptırın,çünki karnınız düz olur ama kilolu kısımlarınız aynen kalıcağı için çirkin gözükür.bir de ilerde kilo verirseniz sonuç daha çirkin olur.kilo fark eder mi demişsiniz.çıkarılacak kısım kadar kilo kaybınız olur.1 belki 2 kilo ,belki de daha az...15 günde rahat hareket edebiliyorsunuz.yani bende öyle olmuştu..ufak tefek şeyler yapabilirsiniz belki ama ameliyat sonrası bol dinlenme ve iyi beslenme çabuk toparlanmanızı saglıyor.pek bişey yapmayın,dikişlerinizi koruyun..ama korkulacak bir ameliyat değil,onu da belirteyim..[/Qcok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin su an zaten kilo vermeye calisiyorum ama okadar zor verebilen bir yapim varki anlatamam bende baya sikildim. Bakalim azmedicem tabiki .esim bu ucreti karsilamayi kabul ediyor bende elimden geleni yapicam.ama sunu soyleyebilirim olursam gercekten cok mutlu olucam cunku benim hicbir zaman cocuklardan once bile duzgun bir karnim yoktu.bakalim sizinle tekrar paylasirim .umarim bir an once olurum.

Merhaba hanımlar yaklaşık 1 hafta 10 gündür bu bölümü inceliyorum.ilk mesajdan başladım okumaya henüz tüm bölümü bitiremedim 560.sayfadayım :) tek kelimeyle harikasınız diyorumm ve hepinizi cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum.bende uzun zamandır niyetliyim karın germe ameliyatına fakat çok korkuyorum.3 çocuğum var ve 3 de sezeryanla dünyaya geldiler.3.ameliyatım çok sıkıntılı geçti spinal anestezi yapıldı bana ve ameliyat esnasında fazlaca sıkıntılar oluştu detaya girmeyeceğim ama işte o günden sonra bende panik atak gelişti :18:
ayrıca bel ve boyun fıtığım var amlyt çok ağır geçebilir diye endişeliyim...kaç gecedir rüyalarıma giriyor umarım bu korkuları yenip fıstıklar kervanına bende katılırım :)

merhaba arkadaşalr ben bu form un en eskilerindenim 2010 yılında karın germe oldum .bir bilgi daha vermek istedim yeni aml. olan arkadaşlara ince görüntü sizi yanıltmasın sıkı bir korse kullanımı ile sanki çok incelmiş bir görüntü oluşturuyor ama korse kullanımını bıraktığınızda vücüt tekrar genişleme yapıyor ama asla sarkık bir göbek olmuyor tabii ve aml. sonrası çamuk doyma hissi kontrol etmezseniz geçici buna dikkat edin ben 75 kilo ile alm .olsun şimdi 69 70 arasıyım ve görüntü çok güzel aml. çızgısı çok dikkatli bakıldığında görünüyor

Merhaba limon
Yazina gozum takildi karin germede eski oldugun icin sana sormak istedim Ben karin germe olali 9ay oldu hala karnim sis sabah kalktigimda alt karinda kasığa dogru inmis taş gibi sonra hani cok gaz varda cok yemissin gib sende de oldumu gun boyunca butun karina dgiliyor ustlerde sisiyor neyesem sisiyorum her yedigime kabahat bulmaya basladim giysili gorunum tabi inelmis gib eski halime gore ama o sislik his olarakda rahatsiz ediyor diger arkadaslardan okuduklarim birkac ay sonra dumduz oldu seklinde bende mi olumsuz bi durum oldu acaba

nihayet karın germe bölümünü hatmetmiş bulunuyorum valla gözlerim şeşibeş oldu ama yinede pes etmedim:53: :27:
ben boluda oturuyorum forumu yeni okumaya başladığımda aylin karanlık adını çok okuduğumdan hemen ona mail ile ulaştım.sağolsun bir kaç gün sonra beni aradı telefonda uzun uzun sohbet ettik açıkçası bana çok güven verdi samimi sıcak bir diyalog geçti aramızda ama sonra (yine buradaki yorumların devamını okuyunca)vaz geçtim şu an aklımda tek bir isim var dr konusunda ercan beyde karar kıldım.aslında bolu izzet baysalda çok iyi bir plastik cerrah olduğunu bir dr arkadaşımdan öğrendim ama benim canım biraz tatlıdır daha doğrusu ağrıyı acıyı biraz fazla hissediyorum :26: yada yaşadığım sıkıntılı amlyt lardan sonra bu hale geldim diyelim :37:
Ercan beye amlyt olanlar çok memnun ve amlyt sürecini daha kolay atlatmışlar yorumlardan anladığım kadarıyla...şu an tek sıkıntım sigarayı bırakmak ve korkumu yenmek,13 kilo verdim ben amlyt olmak için 15 e tamamlayacam inşşallahhhhh.her gece rüyamda ameliyat oluyorum :1: birinde güzel geçiyorsa üçünde felaket acım oluyor:52: tabiki bunlar endişe ve korkularımdan kaynaklı ama işte korkmamak elde değil...bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah her birimiz hayalimizdeki göbeğe kavuşuruz...

10 ekimde karın germe meme büğütme artı liposakşın olacağim.... meme büğütme operasıonundan hiç korkum yok... daha önce oldum... ama karın germe beni oldukça strese soktu ameliyata karar werdığım günümden beri karnımda ağrım war...(( hem korkuyorum hemde küçük bebeğim war henüz 7 aylık .... arkadaşlar desteğe ihtiyacım war... aml olanlar ltfn anlatın nasıl geçiyor kaç günde ayaklandınız...w s...teşekkür ederım...

nihayet karın germe bölümünü hatmetmiş bulunuyorum valla gözlerim şeşibeş oldu ama yinede pes etmedim:53: :27:
ben boluda oturuyorum forumu yeni okumaya başladığımda aylin karanlık adını çok okuduğumdan hemen ona mail ile ulaştım.sağolsun bir kaç gün sonra beni aradı telefonda uzun uzun sohbet ettik açıkçası bana çok güven verdi samimi sıcak bir diyalog geçti aramızda ama sonra (yine buradaki yorumların devamını okuyunca)vaz geçtim şu an aklımda tek bir isim var dr konusunda ercan beyde karar kıldım.aslında bolu izzet baysalda çok iyi bir plastik cerrah olduğunu bir dr arkadaşımdan öğrendim ama benim canım biraz tatlıdır daha doğrusu ağrıyı acıyı biraz fazla hissediyorum :26: yada yaşadığım sıkıntılı amlyt lardan sonra bu hale geldim diyelim :37:
Ercan beye amlyt olanlar çok memnun ve amlyt sürecini daha kolay atlatmışlar yorumlardan anladığım kadarıyla...şu an tek sıkıntım sigarayı bırakmak ve korkumu yenmek,13 kilo verdim ben amlyt olmak için 15 e tamamlayacam inşşallahhhhh.her gece rüyamda ameliyat oluyorum :1: birinde güzel geçiyorsa üçünde felaket acım oluyor:52: tabiki bunlar endişe ve korkularımdan kaynaklı ama işte korkmamak elde değil...bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah her birimiz hayalimizdeki göbeğe kavuşuruz...

arkadaşım seni çok ama çok iyi anlıyorum... bende çok ve çok korkuyorum ama aml günum bellı 10 ekimde ınş.... bende çok araştırdım...3 ayrı ayrı dr larla görüştum muane oldum 3çüne de... aslında hepsıyle iyi dıalog oldu ama birinde kakar wermek gerektı 3 gün düşündükten sonra bıraz da yaptıkları aml ılgılı arıştırma yaptım w s kakar werdım dün gittım tekrar görüştum prof.dr ... aml olduktan sonra yazarım tekrar

10 ekimde karın germe meme büğütme artı liposakşın olacağim.... meme büğütme operasıonundan hiç korkum yok... daha önce oldum... ama karın germe beni oldukça strese soktu ameliyata karar werdığım günümden beri karnımda ağrım war...(( hem korkuyorum hemde küçük bebeğim war henüz 7 aylık .... arkadaşlar desteğe ihtiyacım war... aml olanlar ltfn anlatın nasıl geçiyor kaç günde ayaklandınız...w s...teşekkür ederım...

merhaba..Bende kombine amelliyat olmayı düşünüyorum.Göğüs dikleştirme ve karın germe.Çalıştığım için fırsat bulamadım fakat ekim ortası doktor ile görüşüp kasım ayı içinde olmak istiyorum hayırlısıyla

Forumu başından sonuna okumaya çalışıyorum 600 lü sayfalara ulaştım.Malesef o eski dayanışma yok,eskisayfalarda arkadaşlarımız buluşmuşlar,birbirlerine refakat bile etmişler.Çok imrendim!

okuduğum kadarıyla ne kadar yatıp dinelnirseniz o kadar rahat iyileşiyorsunuz.ilk haftadan sonra gitgide daha kolay ve galiba ilk ay eğik bi şekilde yürüyorsunuz.

siz hangi şehirdesiniz?doktorunuz kim ve sakıncası yoksa hangi fiyata yapacağını yazar mısınız?

Ben izmirdeyim cemil tugay ismini forumda okuyarak buldum ve ona amelliyat olmaya karar verdim

Özel mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için

Egzersizle Ve Diyetle Göbek Kayboluyor Ama Gevşeyen Kas Göbeğin Derisi Yine Yumuşak Kaliyor,aslinda Bunlar Genetik Birde Insanin Kas Yapisina Bağli,

çok Siki Ete Sahip Olanlar Doğumdan Sonra çok çatliyor

merhaba..Bende kombine amelliyat olmayı düşünüyorum.Göğüs dikleştirme ve karın germe.Çalıştığım için fırsat bulamadım fakat ekim ortası doktor ile görüşüp kasım ayı içinde olmak istiyorum hayırlısıyla

Forumu başından sonuna okumaya çalışıyorum 600 lü sayfalara ulaştım.Malesef o eski dayanışma yok,eskisayfalarda arkadaşlarımız buluşmuşlar,birbirlerine refakat bile etmişler.Çok imrendim!

okuduğum kadarıyla ne kadar yatıp dinelnirseniz o kadar rahat iyileşiyorsunuz.ilk haftadan sonra gitgide daha kolay ve galiba ilk ay eğik bi şekilde yürüyorsunuz.

siz hangi şehirdesiniz?doktorunuz kim ve sakıncası yoksa hangi fiyata yapacağını yazar mısınız?

Ben izmirdeyim cemil tugay ismini forumda okuyarak buldum ve ona amelliyat olmaya karar verdim

Özel mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için

Merhaba.. bende yeni üye oldum... bende karin germe meme büğütme olacağim prof.dr.ismail mithat akan....ilgili samimi we çok başarili dr... 12bin tl...ben istanbulda oturuyorum...

Merhaba.. bende yeni üye oldum... bende karin germe meme büğütme olacağim prof.dr.ismail mithat akan....ilgili samimi we çok başarili dr... 12bin tl...ben istanbulda oturuyorum...
Başka doç.dr dan 10 bin fiyat da aldim...ama prof.dr.ismail mithat akan bey göbek deliğini iz yapmadan yapiyor turkiyedee tek yapan doktor odur....birazda bu beni cezbetti...we ismail bey gerçekten kendi işinde "pisko" nette araştirdim ewet bu dr da ameliyat olmam gerektiğini karar werdim....doç dr ibrahir aşkar da işinde iyi ama dediğim gibi göbek deliğini bu şekilde yapan ismail beyden başka yokkk....sende iyi duşun iyi araştir oyle karar wer arkadaşim....

Benimde tahminim 10.000-12.000 civarı bir fiyat çıkarılacağı.Bende doktorumla görüştüğümde buraya fiyatı yazarım.Açıkçası ben doktoru sadece buradaki arkadaşların tavsiyeleri doğrultusunda seçtim.Keşke bir an evvel zaman geçse ve olsam bitse diyorum.Heycanlıyım!!

Çevrede sadece 1-2 yakın arkadaşıma sölemeyi düşünüyorum.Onun dışında bahane hazırlamam gerekli :) düşündükçe heyecanlanıyorum,ben hayatımda hiç dümdüzz bir karına sahip olmadım

Herkese merhabalar, yaz dönemi girince eskisi gibi k.k.ya giremez olduk havaların soğumasıyla tekrar şenlenir buralar :34:

Yeni ameliyatlarını olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum olacak olanlara da başarılı bir ameliyat diliyorum....harika bi duygu dümdüz karın sarkan derinin olmaması isteyen herkesin başına:21:

arkadaşım seni çok ama çok iyi anlıyorum... bende çok ve çok korkuyorum ama aml günum bellı 10 ekimde ınş.... bende çok araştırdım...3 ayrı ayrı dr larla görüştum muane oldum 3çüne de... aslında hepsıyle iyi dıalog oldu ama birinde kakar wermek gerektı 3 gün düşündükten sonra bıraz da yaptıkları aml ılgılı arıştırma yaptım w s kakar werdım dün gittım tekrar görüştum prof.dr ... aml olduktan sonra yazarım tekrar

arzuuirem tebrik ederim seni:46: inşaallah sorunsuz sıkıntısız ağrısız sızısız atlatırsın amlytı :21:
nerede oturuyorsun amlyt nerede olacaksın dr nun adı ne lütfen benide bilgilendirirmisin? sürecini buradan paylaşırmısın lütfen ben sürekli takipte olacağım:51:

Benimde tahminim 10.000-12.000 civarı bir fiyat çıkarılacağı.Bende doktorumla görüştüğümde buraya fiyatı yazarım.Açıkçası ben doktoru sadece buradaki arkadaşların tavsiyeleri doğrultusunda seçtim.Keşke bir an evvel zaman geçse ve olsam bitse diyorum.Heycanlıyım!!

Çevrede sadece 1-2 yakın arkadaşıma sölemeyi düşünüyorum.Onun dışında bahane hazırlamam gerekli :) düşündükçe heyecanlanıyorum,ben hayatımda hiç dümdüzz bir karına sahip olmadım

aynen Nykie..bende şimdiden bahane bulma çabasındayım :1: eğer bu amlytı olursam (hayırlısıylaaaa)hiç kimse bilmeyecek..birde benim başka sıkıntılarımda var yanımda yakınımda ailemden hiç kimse yok arkadaşlarımda hep uzaklardalar çok yakın bir dostum var benimle gelebilecek ama o da hastane amlyt olaylarına dayamıyor..bakalım ben nasıl atlatacağım bu korkularımı ve refakat işini offf off offfff düşüne düşüne kafam karnım kaadar oldu be :37:

arzuuirem tebrik ederim seni:46: inşaallah sorunsuz sıkıntısız ağrısız sızısız atlatırsın amlytı :21:
nerede oturuyorsun amlyt nerede olacaksın dr nun adı ne lütfen benide bilgilendirirmisin? sürecini buradan paylaşırmısın lütfen ben sürekli takipte olacağım:51:
Teşekkur ederim inş... istanbulda prof.dr.ismail mithat akan...

Başka doç.dr dan 10 bin fiyat da aldim...ama prof.dr.ismail mithat akan bey göbek deliğini iz yapmadan yapiyor turkiyedee tek yapan doktor odur....birazda bu beni cezbetti...we ismail bey gerçekten kendi işinde "pisko" nette araştirdim ewet bu dr da ameliyat olmam gerektiğini karar werdim....doç dr ibrahir aşkar da işinde iyi ama dediğim gibi göbek deliğini bu şekilde yapan ismail beyden başka yokkk....sende iyi duşun iyi araştir oyle karar wer arkadaşim....

Merhaba arzu; kararın hayırlı olsun çok başarılı bir ameliyat diliyorum sana...yalnız şunu belirtmek isterim eğer tam karın germe olacaksan göbek deliğin yeni yerine yapılıyor yani oraya el değmeden tam karın germe olması imkansız ama inan eski göbek deliğinden hiç bir farkı olmuyor hatta benim ki daha da güzelleşti ameliyattan sonra

Back