Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Yooo ben kahverengi krem kullanmıyorum.Adı ne bu kremin??İz kremine 1 ay sonra başlicaz dedi dr.Acaba iz kremimi kullandığın krem??

Canim gobegimin rengi kahverengi doktor gobek deligi icin bana antibiyotik crem Verdi bide batikon Verdi iyi geliyormus aml den bes gun sonra creme basladim Ben doktoruna sor kullanmadan once her doktor farkli

herkese cok geçmiş olsun..22 temmuzda bende göğüs büyütme ve karın germe ameliyatı olucam...kızlar motivasyona ihtiyacım Var...2 Ameliyatı birlikte olan arkadaşlar zor oldu mu?ağrı falan?1,5 yıl önce burun estetiği oldum .hiç ağrım olmadı.iz durumu 1yıl sonra ne oluyor mesela?ben devlette olucam o yüzden doktor resim göstermiyor...tedirginim...

Cok sukur agrim olmadi AMA su rahatsiz oluyosun yatma pozisyonda yurumek iylesmeyi beklemek o sinir ediyo gene olsa yapardim

Ben göğüs büyütme değilde küçültme oldum aynı anda.Ağrı sızı kişiye göre değişiyo.İyi olucağına önce kendin inan çok kafanda büyütme.Devlet hastanesin de olup memnun kalan arkadaşlar vardı sanırım.İyileşme süreci ağrılı geçmedi benim günden güne iyiye gidiyo insan.İnşallah herşey gönlünce olur.

Canim gobegimin rengi kahverengi doktor gobek deligi icin bana antibiyotik crem Verdi bide batikon Verdi iyi geliyormus aml den bes gun sonra creme basladim Ben doktoruna sor kullanmadan once her doktor farkli

Ha tamam.Antibiyotik kremim var kullanıyorum ve dediğin gibi baticon sürüyorum.benim de göbek deliğim kırmızı şuan daha sonra kahverengiye dönüyor demek.Cevap için teşekkürler canım.

Önümüzde ki hafta tatile çıkıyorum kısmetse... yeni karın germe (2.ay bitti ) ameliyatlı biri olarak nasıl yüzeceğim meraktayım

geçmiş olsun öncelikle..cevabın beni kısmen rahatlattı...sizin ne kadar oldu ameliyat olalı? bir de şunu merak ediyorum.ameliyattan sonra biri benimle ilgilenmeli mi?

Önümüzde ki hafta tatile çıkıyorum kısmetse... yeni karın germe (2.ay bitti ) ameliyatlı biri olarak nasıl yüzeceğim meraktayım

Oh canim oldu da bitti masallah atlattin simdi gzl gobisinle tatil zamani bikini giy gerine gerine gez yuzemesende tatil iyi gelir suda oynarsin ufaklikla artik

Oh canim oldu da bitti masallah atlattin simdi gzl gobisinle tatil zamani bikini giy gerine gerine gez yuzemesende tatil iyi gelir suda oynarsin ufaklikla artik

Teşekkürler canım sende kurtuldun koca göbüşünden seneye tatilde rahat edersin yüzebilecek gibi hissediyorum kendimi ama bakalım suya bi gireyim anlarım

geçmiş olsun öncelikle..cevabın beni kısmen rahatlattı...sizin ne kadar oldu ameliyat olalı? bir de şunu merak ediyorum.ameliyattan sonra biri benimle ilgilenmeli mi?

Benim eşin kaldı yanımda hastane de.Ben op dan önce " kimseye gerek yok" diyordum.Lakin hiç öyle olmadı,yataktan kalkarken,yatarken vs. Birine ihtiyaç duyuyo insan.Yani bence biri yanında olsa iyi olur.Herşeyi bırak manevi destek için bile istiyor insan birini yanında.

Arkadaşlar forumu çok sık takip ediyorum..artık geceleri okumaktan gözlerim bozuldu..minik ekrandan okumak çok zor oluyor

Neden geceleri okuyorum?Çünkü çok yoğun çalışıyorum,eve gelince de bizim kız bırakmıyor peşimi,onu uyutunca işte hemen foruma giriyorum..

Hepinizi tebrik ederim..Ben de bu ameliyatı olmayı çok istiyorum..çok da ihtiyacım var..çünkü çok kilo aldım hamilelikte..şimdi de sarkık derisi olan bir göbeğim var..Eskiden ipli bikini giyerdim düşünüyorum da inanamıyorum gerçekten nasıl giymişim ben o minicik bikinileri..Tekrar bu ameliyattan sonra bırakın ipli bikiniyi normal bikini giyebilir miyim kızlar?ya gerçekten yaz gelecek diye ödüm kopuyor..Çok merak ediyorum hiç fotoğrafı olan yok mu?

Bir arkadaşa defalarca talep gönderdim ama kabul etmedi..Özel mesaj da atamıyorum arkadaşım olmadığı için..

ya çok merak ediyorum kızlar nolur bana bilgi verin..kaç liraya mal oluyor ve kaç günde işe giderim..

öptüm hepinizi :26::26:

Bu ameliyat kişiye ve vucuduna göre değişiyor.Tekrar doğum yapmayı düşünüyorsan doğum sonrası yaptır.
Şimdi yaptırmayı düşünüyorsan kilon varsa vermeye çalış.Kilo problemi olmayanlarda sonuç daha güzel.İyileşme süreci kişiye göre değişiyor.Ben ağrısız çabuk iyileşenlerdenim.Bir gün kaldım hastanede.Hastane çıkışı ağrı kesici falanda kullanmadım.Ağır bir işte çalışmıyorsan 2 hafta sonra başlayabilirsin.Ameliyat sonrası dümdüz karın keyfi çok güzel.
Fiyat yapılan işleme ve doktora ve hastaneye göre değişiyor.En zoru doktor seçimidir.Allah yardımcınız olsun.Her şey gönlünüzce olur inşallah.

Atomix mesajını aldım ama yenı olduğum için özel mesaj yazamıyorum.. Ameliyat sonrası kesinlikle sizinle burda nasıl geçtiğini paylaşırım.. Sananda şimdiden gecmiş olsun ve inşallah istediğimiz sonuçlara ulaşırız

merhaba
öncelikle ameliyatınızı nerede oldunuz diye soramadan edemeyeceğim.bende geçen yıl karın germe operasyonu geçirdim.iki sezeryan doğum sonrası bir komplikasyon oluştu ve zorunlu bir karın ameliyatı olurken doktorum karın germeyide yaplım dedi zaten açacağız.neyse olan oldu fakat ben sonuçtan hiç memnun değilim.hala bazı bölgelerde acılarım oluyor ve tamamen düz bir şekli olmadı iniş çıkışlar var.sizin nasıl merak ediyorum.siz bakıp duruyormuşsunuz ya ben bakmak istemiyorum.neyse nerede ameliyat olduğunuzu ve doktorunuzun adını yazarsanız görüşmek isterim teşekkürler

Merhaba. Sizin adınıza üzüldüm. Kilo fazlalığınız çok muydu? Hani belki o yüzden olmuştur ya da doğum sonrası kaslar ve rahim kendini toparlamamıştır. Ben de 1 ay önce oldum aml. Çok memnunum. Ama benim kilo fazlam yoktu. Ben devlet hastanesinde oldum. Doktorun tekniği önemli sonuçta. Ben beğendim doktorumu

hangi ilde oldunuz acaba ?ne kadar ödediniz?benimde fazla kilom yok .2 doğum yaptım.devlette olacağım bende,3000tlödeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…