Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kizlar ya hapsurunca yada gulunce benim icim uyusuyo bide tuaf bi gerginlik oluyo agri cok az bu normalmi gobegimi tutuyorum AMA genedr oluyo
Çok normal.karnınız kolay bir operasyon geçirmedi dolayısıyla bu gibi durumda yaklaşık üç ay gibi bir süre karındaki gerginlik hissi sürüyor.

Nurgül merhaba. Benim alınacak bir dikiş yok. Bir taraftaki düştü diğer taraftaki daha düşmedi vücut kendisi zamanla atıyormuş. Acaba spora ne zaman başlasak ? Yarın artık iz kremine başlıycaz

Nurgül merhaba. Benim alınacak bir dikiş yok. Bir taraftaki düştü diğer taraftaki daha düşmedi vücut kendisi zamanla atıyormuş. Acaba spora ne zaman başlasak ? Yarın artık iz kremine başlıycaz

Masallah sana benim nerde daha kabuklu kenarlarda kucuk bantlari cikardim cikmis iyi gorunuyo sezeryan kismi cok sinirimi bozuyo oda gececek insallah spor icin galiba 2 aylik olmasini beklemek lazim cunku ic dikisler daha gec iylesiyomus internetten arastirdim kadariyla zoru atlattik insallah bundan sonrada rahat gecer
Ben hafif nezleyim hapsuruyorum ve korkuyorum zarar verirmi diye

Kizlar ya Ben burdan okumustum bi arkadasin dikisi bi ay sonra acilmisti bende hafif bi yanma oldu bugun ve Ben cok korkuyorum eger dikisi acilan varsa belirtisi nasil oluyo bana bilgi verebilirmi malum Ben uzakta oldum icin kontrole gidemiyorum doktora telefondan ancak gorusebiliyoruz korkm bu yuzden

İyi geceler kızlar.Benim bugün dr randevum vardı.Gayet iyi dedi dr dikişlerin durumu."Havuza nezaman girebilirim" dedim,"acele etme hele havuzu bir kaç ay hiç düşünme" dedi.Günlük işlerimi yapmamı ve batticonu artık göbek deliğim hariç kesmemi söyledi.İz kremine bir ay sonra başlicakmışız.Göbeğimin etrafıın sızlamasına normal dedi.Banyo yapmamı yaptıkça rahatlicamı söyledi.Durum bu arkadaşlar bende oldukça iyi hissediyorum bugün.Banyo yaptım inceledim kendimi karnım ve göğüslerim harika görünüyo.Yalnız dikişler çamaşırın içinde kalmıyoşuan.Onu da normal inicek diyo herkes.Heyecanlıyım sanırım zoru atlattık kızlar,bundan sonra da kendimize çok dikkat edelim yorulmamak lazım bol bol dinkenmek gerek:)))))Seviyorum bizi kızlar:)))))

Ha unutmadan "dikişlerin açılma riski varmı" diye sordum," her dikişin açılma riski vardır yine de dikkat etmek gerek" dedi.İnsan korkuyo tabi inşaallah hiç birimiz de olmaz öyle bir durum..

Entel canını sıkma ben kızların telde kafasını yedim hatta 4.yada 5.gündü doktoru aradım sordum anlattı inecek o ödem dedi. Ben dedim beni sakinleştirmek için mi diyor hemen nlglpdyi aradım forumdan arkadaş bentoprak, bestemelodi hepsinden teyit aldım sağolsunlar çok dinlediler vıdı vıdımı ben panik bi yapıya sahibim :))1.ayın sonundan aynı çamaşırla ölçtüm ben hep şu an içeride hiiiiiç görünmüyor bilgine.

Sağolasın arkadaşım.Tabi bu şekilde kalsa sıkıntı yaparım ana sizin bu paylaştıklarınız çok rahatlatıyo beni.O yüzden sıkıntı yapmıyorum hiç.:)))

Sağolasın arkadaşım.Tabi bu şekilde kalsa sıkıntı yaparım ana sizin bu paylaştıklarınız çok rahatlatıyo beni.O yüzden sıkıntı yapmıyorum hiç.:)))

Hep beraber paylaşım yapınca güzel oluyor k.k. bende ameliyatlarımdan önce okudum yazdım sordum çok faydası oldu forumun iyi ki var Dediğim gibi 3.4.parmak yukarıda olan iz 1.ayın sonundan çamaşırın içine giriyor ödem yüzünden gerginlik yüzünden yukarıda kalıyor ilk zamanlar...rahat ol sıkıntı yok

Gzl gobekli kizlar nasilsiniz hepinizmi iylesip gezmeye ciktiniz kiskandirmayin beni Ben hala evdeym yatiyorum Bol Bol bi gun cok enerjik bi gun halsiz ve mutsuz anlayacaniz uzun bi surec oldu 18 gun AMA sanki aylardir boyleyim bugun ilk defa makarna pisirdm AMA cok yorgun hissettim e vitamini almaya basladim bide demir hapina basladim halsizligime iyi gelir insallah

Günaydın arkadaşlar.Bugün 7.günüm çok şükür çok çok daha iyim.Dik yürüyorum yavaş yavaş.Göbek deliğiniz nasıl görünüyo arkadaşlar??Benim en çok kafama takılan o son bir kaç gündür.Dikiş izi kalırsa diye korkuyorum.Göbek daha mı geç iyileşiyo acaba benim içi kırmızımsı baya.Haftaya dikişleri alınıcak canım yanarmı onu da bilmiyorum.Kafam da deli sorular:/

Masallah masallah insallah bundan sonrasida cok rahat gecer gobek deligi zaman aliyo iylessin dikisler icten disarda iz kalmaz korkma benim kahverengi cremi duzenli suruyosun degilmi

Masallah masallah insallah bundan sonrasida cok rahat gecer gobek deligi zaman aliyo iylessin dikisler icten disarda iz kalmaz korkma benim kahverengi cremi duzenli suruyosun degilmi

Yooo ben kahverengi krem kullanmıyorum.Adı ne bu kremin??İz kremine 1 ay sonra başlicaz dedi dr.Acaba iz kremimi kullandığın krem??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…