Çok normal.karnınız kolay bir operasyon geçirmedi dolayısıyla bu gibi durumda yaklaşık üç ay gibi bir süre karındaki gerginlik hissi sürüyor.Kizlar ya hapsurunca yada gulunce benim icim uyusuyo bide tuaf bi gerginlik oluyo agri cok az bu normalmi gobegimi tutuyorum AMA genedr oluyo
Çok normal.karnınız kolay bir operasyon geçirmedi dolayısıyla bu gibi durumda yaklaşık üç ay gibi bir süre karındaki gerginlik hissi sürüyor.
Merhaba arkadaşım.Gerginlik hissi sürüyo ama eğik yürümüyoruz 3 ay değilmi???
Nurgül merhaba. Benim alınacak bir dikiş yok. Bir taraftaki düştü diğer taraftaki daha düşmedi vücut kendisi zamanla atıyormuş. Acaba spora ne zaman başlasak ? Yarın artık iz kremine başlıycaz
Çok normal.karnınız kolay bir operasyon geçirmedi dolayısıyla bu gibi durumda yaklaşık üç ay gibi bir süre karındaki gerginlik hissi sürüyor.
Nurgül merhaba. Benim alınacak bir dikiş yok. Bir taraftaki düştü diğer taraftaki daha düşmedi vücut kendisi zamanla atıyormuş. Acaba spora ne zaman başlasak ? Yarın artık iz kremine başlayacakmışız 6 hafta sonra da spora başlanıyor sanırım. Sizin doktor ne diyor bu konuda
Nurgül merhaba. Benim alınacak bir dikiş yok. Bir taraftaki düştü diğer taraftaki daha düşmedi vücut kendisi zamanla atıyormuş. Acaba spora ne zaman başlasak ? Yarın artık iz kremine başlayacakmışız 6 hafta sonra da spora başlanıyor sanırım. Sizin doktor ne diyor bu konuda
Benim doktor dedi iki ay bes kiloyu gecmesin agir kaldirma korseyi iki ay tak diye dikislerin kabuklari dokuldunde slikonlu bantlara basla dedi bugun gobegimin resmini cektim yoldaim bi hafta daha cremi kullan odem cayina devam dedi senin dikislerde yanma kasinma oldumu benim sezeryan kismimda var hala dikisler eriyenmis alinicak dikis yokmus benim bugun 17 gun senin 25 demi
Hangi şehirde olduğun önemli veya doktorun hangi şehirde olmalı??
İyi geceler kızlar.Benim bugün dr randevum vardı.Gayet iyi dedi dr dikişlerin durumu."Havuza nezaman girebilirim" dedim,"acele etme hele havuzu bir kaç ay hiç düşünme" dedi.Günlük işlerimi yapmamı ve batticonu artık göbek deliğim hariç kesmemi söyledi.İz kremine bir ay sonra başlicakmışız.Göbeğimin etrafıın sızlamasına normal dedi.Banyo yapmamı yaptıkça rahatlicamı söyledi.Durum bu arkadaşlar bende oldukça iyi hissediyorum bugün.Banyo yaptım inceledim kendimi karnım ve göğüslerim harika görünüyo.Yalnız dikişler çamaşırın içinde kalmıyoşuan.Onu da normal inicek diyo herkes.Heyecanlıyım sanırım zoru atlattık kızlar,bundan sonra da kendimize çok dikkat edelim yorulmamak lazım bol bol dinkenmek gerek:)))))Seviyorum bizi kızlar:)))))
Entel canını sıkma ben kızların telde kafasını yedim hatta 4.yada 5.gündü doktoru aradım sordum anlattı inecek o ödem dedi. Ben dedim beni sakinleştirmek için mi diyor hemen nlglpdyi aradım forumdan arkadaş bentoprak, bestemelodi hepsinden teyit aldım sağolsunlar çok dinlediler vıdı vıdımıben panik bi yapıya sahibim :))1.ayın sonundan aynı çamaşırla ölçtüm ben hep şu an içeride hiiiiiç görünmüyor bilgine.
Sağolasın arkadaşım.Tabi bu şekilde kalsa sıkıntı yaparım ana sizin bu paylaştıklarınız çok rahatlatıyo beni.O yüzden sıkıntı yapmıyorum hiç.:)))
Evet 25 gün oldu. Tamamen doğruldum.Benim doktor dedi iki ay bes kiloyu gecmesin agir kaldirma korseyi iki ay tak diye dikislerin kabuklari dokuldunde slikonlu bantlara basla dedi bugun gobegimin resmini cektim yoldaim bi hafta daha cremi kullan odem cayina devam dedi senin dikislerde yanma kasinma oldumu benim sezeryan kismimda var hala dikisler eriyenmis alinicak dikis yokmus benim bugun 17 gun senin 25 demi
Benim pek kaşıntı yok. Bi ara olmuştu geçti. Göbek deliğinin içi siyah gibi. Sezeryan olan bölüm çok geç iyileşiyor. Benim de öyleydi. Gün içinde sık sık batticon sürerek kontrol ettim
Günaydın arkadaşlar.Bugün 7.günüm çok şükür çok çok daha iyim.Dik yürüyorum yavaş yavaş.Göbek deliğiniz nasıl görünüyo arkadaşlar??Benim en çok kafama takılan o son bir kaç gündür.Dikiş izi kalırsa diye korkuyorum.Göbek daha mı geç iyileşiyo acaba benim içi kırmızımsı baya.Haftaya dikişleri alınıcak canım yanarmı onu da bilmiyorum.Kafam da deli sorular:/
Masallah masallah insallah bundan sonrasida cok rahat gecer gobek deligi zaman aliyo iylessin dikisler icten disarda iz kalmaz korkma benim kahverengi cremi duzenli suruyosun degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?