• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben çarşamba günü ameliyat oldum.Bugün 4.günüm dediğim gibi yanma ve kaşınma hissi var.Aynen rahat hareket etmek istiyor insan aslında benim başlıca derdim kimseye söylemedim eşim ve benden başka kimse bilmiyo.Yakında merak edip başlicaklar aramaya kimseyi ikna etmeye niyetim yok benim kararım sonuçta.Ama nebilim insan düşünüyo yine de.Senin batmalar da oldumu böyle iğne batar gibi arada sırada oluyor bende ve sadece karınmı oldun sen ben meme küçültme de yaptırdım??

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. İnsanlar halinizden anlamayacaklar hatta anlamlandıramayacaklar.

Merhaba göbüşsüz güzel bayanlar. Evet kimse yokdiye yazmışsınız. Biraz iyileştik kendimizi dışarılara attık. Ben bol bol yürüyorum. Ev işlerini de hafiften yapıyorum. Dikişlerimin kenarları iyileşti. Ortadaki Sezeryan olan yer daha iyileşmedi. Ve göbek deliği kırmızımsı siyahımsı bir görüntüde. O da sanırım zamanla düzelecek. Benim 23 gün oldu aml. Olalı. Şişlik devam ediyor. Pişman olmayın sonuçlar güzel olacak

Merhaba göbüşsüz güzel bayanlar. Evet kimse yokdiye yazmışsınız. Biraz iyileştik kendimizi dışarılara attık. Ben bol bol yürüyorum. Ev işlerini de hafiften yapıyorum. Dikişlerimin kenarları iyileşti. Ortadaki Sezeryan olan yer daha iyileşmedi. Ve göbek deliği kırmızımsı siyahımsı bir görüntüde. O da sanırım zamanla düzelecek. Benim 23 gün oldu aml. Olalı. Şişlik devam ediyor. Pişman olmayın sonuçlar güzel olacak

Canim gez tadini cikar demekki 10 gune bende atarim kendimi disari burayi mesken tuttum anneme gittim AMA hep uzaniyorum buda baydi artik yaranin kabuklari cikti mi benim kurumus AMA hala dokulmedi arada igne batmasi gibi agrilar var bide az kasinti

Canim gez tadini cikar demekki 10 gune bende atarim kendimi disari burayi mesken tuttum anneme gittim AMA hep uzaniyorum buda baydi artik yaranin kabuklari cikti mi benim kurumus AMA hala dokulmedi arada igne batmasi gibi agrilar var bide az kasinti

Sen yürüyüş yapmıyormusun? Karnı zorlamadan bol bol yürümeliyiz. Bana hem doktorum söyledi hem buradan öyle tavsiyede bulundular. Gün içinde kısa aralıklarla yürü. Benim yaranın kabukları kendiliğinden döküldü. Dikişler de düşüyor. Bende de çeşitli kaşıntı ve ağrılar oluyor. Hamile gibi kasılmalar oluyor. Karnım biraz şiş gergin. 6 aya kadar tam anlamıyla ancak iyileşirmişiz ya onu bekliyorum. Ama 3 ay sonra denize falan girmeyi düşünüyorum. Allah'tan günler çabuk geçiyor da...

Merhaba ;
Bende estetik kervanina sali gunu ameliyat olarak katildim:)) evet bugun 5.gunum arkadaslar.ben burdaki yorumlari 1 aydir okuyorum ama yazmak istemedim cunku yazssaydim okuduklarim karsisinda beni vazgecirebilirdiniz..evet ben artik koca gobegim ve kilolarimi veremeyecegimi anlayinca doktor doktor gezmeye basladim..93 kg olan ve koca gobegi olan bana hic bir dr yaklasmadi hepsi en az 20 kg ver gel dedi. Dusunun param hazir cesaretim hazir ama dr lar beni kabul etmiyorlar. Sonra burdaki yorumlarda dr lari destekleyince artik herseyden vazgectigim anda tv de bir doktor konusuyordu estetik cerrahi ce ayrica kendisi genel cerrah okadar emin konusuyorduki kebdinden hemen muayanesini aradim mailini istedim sekreterinden artik yorulmustum gidip yuzyuze gorusmekten ve red cevabi almaktan.. Resimlerimi cektim kilomu yazdim gonderdim gel dedi gel ve gunu belirleyelim dedi.. Hemen gittim.. Bakti incrledi anlatti konustu ve 15 kg ye kadar lipo yapacagini sonrada karin germe yapacagini soyledi ..kombine ameliyat bu dedi..kollar bacaklar bel basen karindan popodan once uag cekicek sonrada karnimi gericekti..ruya gibiydi.ve gunu hemen 3 gin sonraya belirledik..benim de esim dr ve siddetle karsi cikti ölürsün dedi..dinlemedim mecburen kabul etti . Cunku okdar piskolojim bozuktuki..

Neyse ameliyat oldum sali gunu. Bende sigara iciyordum ve bunca kiloya bir gece once epey sigara ictim..kocam resmen intihar ettigimi soyledi.. Bende korkuyordum..ve ameliyathaneye indim. Doktorum orda karsiladi beni uyudum 9 saat sürmüs.. Cok rahat uyandim sadece usume oldu okadar.3 gece kaldim hastanede hic agrim olmadi serumlarla iyi desteklendim. Ve goruntu superdi nerden baksan 20 kg ye yakin gitmis.. Kocam benden cikanlari gorunce aglamis bunlarin asla spor ve diyetle olmayaxagini anlamis.. Sadece go egim 5 kg dusunun :)))) simdi annemdeyim dinleniyorum .. Bende şişlikte olmadi.. Pazartesi direnim cikicak.. Hicbir sıkıntım yok..

Neyse ameliyat oldum sali gunu. Bende sigara iciyordum ve bunca kiloya bir gece once epey sigara ictim..kocam resmen intihar ettigimi soyledi.. Bende korkuyordum..ve ameliyathaneye indim. Doktorum orda karsiladi beni uyudum 9 saat sürmüs.. Cok rahat uyandim sadece usume oldu okadar.3 gece kaldim hastanede hic agrim olmadi serumlarla iyi desteklendim. Ve goruntu superdi nerden baksan 20 kg ye yakin gitmis.. Kocam benden cikanlari gorunce aglamis bunlarin asla spor ve diyetle olmayaxagini anlamis.. Sadece go egim 5 kg dusunun :)))) simdi annemdeyim dinleniyorum .. Bende şişlikte olmadi.. Pazartesi direnim cikicak.. Hicbir sıkıntım yok..

Arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsin.Bende çarşamba günü girdim aml. ilk günler zordu hatta pişman olur gibi oldum ama bir gün değil,bir saat bile çok fark ediyo.Artık kendimi çok daha rahat hissediyorum.Rahat hareket ediyorum eşim ve kızım en büyük destekçim.İnşaallah bundan sonra herşey gönlünce olur,çok dikkat et ve bol bol dinlen.

Arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsin.Bende çarşamba günü girdim aml. ilk günler zordu hatta pişman olur gibi oldum ama bir gün değil,bir saat bile çok fark ediyo.Artık kendimi çok daha rahat hissediyorum.Rahat hareket ediyorum eşim ve kızım en büyük destekçim.İnşaallah bundan sonra herşey gönlünce olur,çok dikkat et ve bol bol dinlen.
Tesekkurederim entell seninle aramizda 1 gun var.senin direnler cikti mi bu arada sanada cok cok gecmis olsun

Coook gecmis olsun umarim hersey yolunda gider cabucak sorunsuz atlatirsin surecini sigara iciyomusun hala peki
Benim 16 gun seni cok iyi anliyorum insan nekadar korksada tak edince herseyi goze aliyo ve yapiyo

Sen yürüyüş yapmıyormusun? Karnı zorlamadan bol bol yürümeliyiz. Bana hem doktorum söyledi hem buradan öyle tavsiyede bulundular. Gün içinde kısa aralıklarla yürü. Benim yaranın kabukları kendiliğinden döküldü. Dikişler de düşüyor. Bende de çeşitli kaşıntı ve ağrılar oluyor. Hamile gibi kasılmalar oluyor. Karnım biraz şiş gergin. 6 aya kadar tam anlamıyla ancak iyileşirmişiz ya onu bekliyorum. Ama 3 ay sonra denize falan girmeyi düşünüyorum. Allah'tan günler çabuk geçiyor da...

Ben kendimi ilk hafta cok yordugm icin bu hafta cogunluk dinlenerek gecirdim yuruyus mecburen yapiyo insan cunku bacaklar tutuluyo Senin alinan dikis oldumu doktor bana eriyen dikis dedi

Tesekkurederim entell seninle aramizda 1 gun var.senin direnler cikti mi bu arada sanada cok cok gecmis olsun

Evet hastaneden çıkmadan çıktı drenler.Çıkınca zaten acaip rahatlıyo insan.Günden güne daha iyi hissediyorum,bugün daha dik yürüyebiliyorum ama eğik yürümeye gayret ediyorum.Benim meme küçültme op da oldu,Acaip yanmalar ve kaşıntılar başladı.Peki ya sizde kaşıntılar başladımı??

Evet hastaneden çıkmadan çıktı drenler.Çıkınca zaten acaip rahatlıyo insan.Günden güne daha iyi hissediyorum,bugün daha dik yürüyebiliyorum ama eğik yürümeye gayret ediyorum.Benim meme küçültme op da oldu,Acaip yanmalar ve kaşıntılar başladı.Peki ya sizde kaşıntılar başladımı??
Benim drenler duruyor.yarin kontrolum var sanirim yarin cikicak..bende kaşıntı yok.cokta sıcaklara denk geldik. Umarim korse zamanini atlaticak sabri buluruz.drenler acitıyor mu cikarken ??

Benim drenler duruyor.yarin kontrolum var sanirim yarin cikicak..bende kaşıntı yok.cokta sıcaklara denk geldik. Umarim korse zamanini atlaticak sabri buluruz.drenler acitıyor mu cikarken ??

Cikarken drenler cok rahat hic aci olmuyo AMA icin den bisey cekildigini hissediyosun garip bi duygu bide gobek deline ilk doktor crem suruyo sinir bi duygu gidiklanma desen bilmiyorum Ben rahatsiz oldum uyusuk oldu icin galiba

Hayır direnler çıkarken hiç acımıyo.Ben hiç bakmadım dr çıkarırken zaten derin bi nefes alıyosun ve bitiyo.Hiç korkulucak bişey yok.Sıcak zaman daha iyi bence baksana eski yorumları okudum zatürre olan arkadaşlar olmuş allah korusun.Korse pek rahatsız etmiyo beni,hoş daha evden hiç çıkmadım belki ondandır.

Cikarken drenler cok rahat hic aci olmuyo AMA icin den bisey cekildigini hissediyosun garip bi duygu bide gobek deline ilk doktor crem suruyo sinir bi duygu gidiklanma desen bilmiyorum Ben rahatsiz oldum uyusuk oldu icin galiba

Ayy o duygu bende de var göbeğime krem sürünce sinir oluyorum öyle böyle değil.Uyuşuk acaip bi duygu:/

Oyleyse sen gordun karnini.. Bende bide onun telasi var nasıl bakicam diye panigim.. İlk görüş :)))

Ben henüz korseyi cikarmadim. Yarin kontrolum.. Yarinda 6. Ci gunum. Sizce normal mi bu arada telden bakiyirum yazilara.. Bu yuzden gec goruyor ve bozuk yaziyorum

Oyleyse sen gordun karnini.. Bende bide onun telasi var nasıl bakicam diye panigim.. İlk görüş :)))

Ben gordum ilk doktor acinca bakmak istemedim AMA sonra ki muanelerde baktim simdi resmini cekip bakiyorum ilk gordumde acikcasi kotu oldum midem bi tuaf oldum iylesirmi gibi:)) simdi elimi veriyorum alistim bende iyice

Ben henüz korseyi cikarmadim. Yarin kontrolum.. Yarinda 6. Ci gunum. Sizce normal mi bu arada telden bakiyirum yazilara.. Bu yuzden gec goruyor ve bozuk yaziyorum

Ben amlden bi kac saat sonra doktor acti ertesi gun yine sonra bes gun sonra gene doktor acti sana creme basla dediginde hergun acman lazim

Canım ben hergün açıp pansuman yapıyorum,ama şuan bende zoraki bakıyorum içim bir tuhaf oluyor.Yani sanırım bu durum da çok doğal.Bende yarın gidicem doktora.Sorucam herşeyi tek tek not edicem.Sana da tavsiye ederim arkadaşım:)

Canım ben hergün açıp pansuman yapıyorum,ama şuan bende zoraki bakıyorum içim bir tuhaf oluyor.Yani sanırım bu durum da çok doğal.Bende yarın gidicem doktora.Sorucam herşeyi tek tek not edicem.Sana da tavsiye ederim arkadaşım:)

Pansuman olarak napiyosun Ben sadece gobek deligine krem bide dikisimin ortasinda kucuk bi kizarikliga ampul ve krem kullandm simdi onuda biraktim

Back