Pansuman olarak napiyosun Ben sadece gobek deligine krem bide dikisimin ortasinda kucuk bi kizarikliga ampul ve krem kullandm simdi onuda biraktim
Baticon sürüp tekrar gazlı bezle kapatıyorum.Ayrıca antibiyotikli krem sürüyorum yatmadan.O da sadece göbek etrafındaki dikişlere.Direnlerin çıktığı yerlere de batticon sürüyorum öyle yani.
Canim cok soruyorum AMA batikon su kirmizi renkte olan seymi Ben sadece gobek deligine bide dikisin bi kismina surdum acik olan yere sargi bezi koydum dikisin buyuk bi kisim kucuk bantlarla kapali zaten Ben doktoruma bi sorim
Aynen cnm kırmızı bir su.Bantların üzerine sürüyorum doktorum hastanede öyle yapmıştı,bende aynen devam ediyorum.Bende bu akşambiraz fazla kaçırdım yemeği ve çok rahatsız oldum.Göbek deliğim çok sızladı dikkat etmek gerek kızlar.Az az sık sık yemeli yoksa çok sancı oluyo
Merhaba ;
Bende estetik kervanina sali gunu ameliyat olarak katildim:)) evet bugun 5.gunum arkadaslar.ben burdaki yorumlari 1 aydir okuyorum ama yazmak istemedim cunku yazssaydim okuduklarim karsisinda beni vazgecirebilirdiniz..evet ben artik koca gobegim ve kilolarimi veremeyecegimi anlayinca doktor doktor gezmeye basladim..93 kg olan ve koca gobegi olan bana hic bir dr yaklasmadi hepsi en az 20 kg ver gel dedi. Dusunun param hazir cesaretim hazir ama dr lar beni kabul etmiyorlar. Sonra burdaki yorumlarda dr lari destekleyince artik herseyden vazgectigim anda tv de bir doktor konusuyordu estetik cerrahi ce ayrica kendisi genel cerrah okadar emin konusuyorduki kebdinden hemen muayanesini aradim mailini istedim sekreterinden artik yorulmustum gidip yuzyuze gorusmekten ve red cevabi almaktan.. Resimlerimi cektim kilomu yazdim gonderdim gel dedi gel ve gunu belirleyelim dedi.. Hemen gittim.. Bakti incrledi anlatti konustu ve 15 kg ye kadar lipo yapacagini sonrada karin germe yapacagini soyledi ..kombine ameliyat bu dedi..kollar bacaklar bel basen karindan popodan once uag cekicek sonrada karnimi gericekti..ruya gibiydi.ve gunu hemen 3 gin sonraya belirledik..benim de esim dr ve siddetle karsi cikti ölürsün dedi..dinlemedim mecburen kabul etti . Cunku okdar piskolojim bozuktuki..
Merhaba ;
Bende estetik kervanina sali gunu ameliyat olarak katildim:)) evet bugun 5.gunum arkadaslar.ben burdaki yorumlari 1 aydir okuyorum ama yazmak istemedim cunku yazssaydim okuduklarim karsisinda beni vazgecirebilirdiniz..evet ben artik koca gobegim ve kilolarimi veremeyecegimi anlayinca doktor doktor gezmeye basladim..93 kg olan ve koca gobegi olan bana hic bir dr yaklasmadi hepsi en az 20 kg ver gel dedi. Dusunun param hazir cesaretim hazir ama dr lar beni kabul etmiyorlar. Sonra burdaki yorumlarda dr lari destekleyince artik herseyden vazgectigim anda tv de bir doktor konusuyordu estetik cerrahi ce ayrica kendisi genel cerrah okadar emin konusuyorduki kebdinden hemen muayanesini aradim mailini istedim sekreterinden artik yorulmustum gidip yuzyuze gorusmekten ve red cevabi almaktan.. Resimlerimi cektim kilomu yazdim gonderdim gel dedi gel ve gunu belirleyelim dedi.. Hemen gittim.. Bakti incrledi anlatti konustu ve 15 kg ye kadar lipo yapacagini sonrada karin germe yapacagini soyledi ..kombine ameliyat bu dedi..kollar bacaklar bel basen karindan popodan once uag cekicek sonrada karnimi gericekti..ruya gibiydi.ve gunu hemen 3 gin sonraya belirledik..benim de esim dr ve siddetle karsi cikti ölürsün dedi..dinlemedim mecburen kabul etti . Cunku okdar piskolojim bozuktuki..
Benim 3 hafta kaldı.. Kendimi nasıl hazırlasam amelıyata? Dıkkat etmem gereken birşeyine var mı kızlar?
Aspirin icme bitki caylari ve vitamin icme dedi doktor
Sagol.. Aspirinı bılıyordum.. Dıgerlerini değil.. Zaten sadece maılle görüştük.. Yurtdışından gelince böyle olyuyor.. Keşke önceden yüz yüze konuşma olsaydı doktorla.. Asıstanı amelıyattan bir kaç gün önce arayıp detayları konuşmak istiyordu.. Ama ben okalar beklıyemem.. En iyisı ben sorularımı not edeyim ve yarın orayı bilgi için arayım..
Bende oyle idim telden ayarlayinca zor oluyo AMA Ben iki gunde bi arardim doktor assistant falan deil direk doktorla konusurdum biktirdim yazik adami sorardim napim kotu bisey olurmu diye en son lutfen sorma Boyle sorular demisti
Arkadaslar bende liposaksin ve karin germe ameliyati düsünüyorum ama doktor konudunda kararsiz kaldim.hangi doktorlari tabsiye edersiniz?tecrübelerinize gübeniyorum.
Slm bende defalarca doktorlar aradim ve burdan tesadufen Ercan karacaoglu nu gordum binlerce yorum okudum ve aradim ona olmaya karar verdim veee 7 haziranda amelyat oldum karin germe korktum gibi olmadi cok sukur 16 gun oldu insallah Boyle devam eder burda tanidigim jeselec Ben toprak ve nldgp ziyaretime geldiler onlarin gzl gobislerini de gordum cok yardimci oldular doktorda gunluk defalarca geliyodu nsl oldumu soruyodu hemsireler hepsi cok ilgili Ben cok sansli olduma inaniyirumki Boyle bi doktorum varArkadaslar bende liposaksin ve karin germe ameliyati düsünüyorum ama doktor konudunda kararsiz kaldim.hangi doktorlari tabsiye edersiniz?tecrübelerinize gübeniyorum.
Doktorumuz aynı olduğu için yazıyorum bıkmaz bıkmazbenden bıkmadı ise daha kimseden bıkmaz tatilde bile aradım öylemi böylemi diye en büyük şansımız tele kendisinin çıkması
Hangi şehirde olduğun önemli veya doktorun hangi şehirde olmalı??Arkadaslar bende liposaksin ve karin germe ameliyati düsünüyorum ama doktor konudunda kararsiz kaldim.hangi doktorlari tabsiye edersiniz?tecrübelerinize gübeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?