Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evt cok guzeldi ya dilerm cabuk toparlarim bende kalkakencok yardim aliyorum zor oluyo patliycak gibi ayakta facia ne zaman azalir bu

Evt cok guzeldi ya dilerm cabuk toparlarim bende kalkakencok yardim aliyorum zor oluyo patliycak gibi ayakta facia ne zaman azalir bu
Aynen öyle hissediyorum ben de. Ama merak etme zamanla geçiyor. Benim 1 hafta oldu ama daha doğrulamadım. 15 güne kadar dik yürümeye başlarım diye umuyorum. Zorlu bir süreç ancak insan sonuçlarını düşününce katlanıyor zorluklara. Kasları diktikleri içinmi acaba patlıycakmış gibi hissediyoruz. Yoksa ben biraz kuru, karbonhidrat tarzı yedim kaç gündür ondan mı oldu bilmiyorum. Ama sabırlı olmak lazım. Merak etme ilk zamanlrdaki gibi hissetmiyorsun.

Galiba dista agri kotu deil ic agri kaslarin oy dun guldum aman Allahim resmen agliycaktim acidan sonra
Benim dreninyaninda kangelmis gece hemsire normal dedi amakotu gorunuyo korktum insallah kotu bisey olmaz

Galiba dista agri kotu deil ic agri kaslarin oy dun guldum aman Allahim resmen agliycaktim acidan sonra
Benim dreninyaninda kangelmis gece hemsire normal dedi amakotu gorunuyo korktum insallah kotu bisey olmaz

Slm sana http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari-204.html burdan yazdım yazını görünce burdanda tekrar geçmiş olsun diyim.
Dün sana söylediğim gibi kalkarken,gülerken,öksürürken,hapşırırken, ani hareketlerde karnını sıkıca tut.İçin acımaz o zaman.Sen kollarınla destek alıp karnını tutmayınca kaslarını çalıştırıyorsun ve ağrın oluyor doğal olarak.Karnını desteklemelisin devamlı.
Kan önemli değil doğal merak etme.Bendede olmuştu.Akması iyi içte durmasından temizleniyor anlıyacağın.
Bugün çıkıyorsun sanırım sürecini paylaşırsın rahat rahat artık.

Saol canim desteginiz coook tesekurederim birazdan cikicam dren birisinden kurtuldum acimadi cikarken digeride sali gunu AMA bu baya rahatsiz ediyo cikarken insallah acimaz oksurme oluyo ara zor AMA doktorda oksurmeye calis dedi arada
Hersey yolunda dedi kizlar lutfen duanizi eksik etmeyin su bi ayi rahat gecirirsem insalla buyuk Yok katetmis olurum

Nurgül ev hayatı nasıl gidiyor?ben baya bi adapte oldum artık ama ilk günler ev hayatı çok zor geçiyor. Yardımcı çok önemli. Kimse evinin düzenini senin kadar bilemiyor. Senin de gücün yetmiyor falan. Ama hepsi geçecek merak etme. Biz 2 3 gündür gezmelere de başladık. Evde de bazı şeyleri yapabiliyorum. Çok güzel bir duygu. Eğikliğin tam düzelmedi ama. Acaba ne zaman tam düzeleceğiz?

Bayanlar bir sorum olacak. Acaba göbek deliğiniz ilk haftalarda aşağıdamıydı. Benim göbek deliği ile kesi arası 4 parmak kadar ancak var. Acaba sonradan düzleştikçe o mesafe de artacak mı

Bayanlar bir sorum olacak. Acaba göbek deliğiniz ilk haftalarda aşağıdamıydı. Benim göbek deliği ile kesi arası 4 parmak kadar ancak var. Acaba sonradan düzleştikçe o mesafe de artacak mı

Göbek deliğinin yeri değişmiyor sonuçta. Kesi ile göbek deliği arasındaki mesafe sarkıklık miktarıyla alakalı bir mesele. Diğer taraftan en az birbuçuk ay kendinizi hem zorlamayın hem de yormayın. Her şey iyi gidiyordur tamam ama aldanmayın. Dinlenin dinlenin dinlenin.
Tekrar tekrar size ve yakın dönemde ameliyat olan arkadaşlara geçmişler olsun diyorum.

Teşekkür ederim. Ben yeniden göbek deliği yapıldığı için farklı bir noktadan da açabilir diye düşünmüştüm. Kontrole gidince soracağım. Sanırım fazla deri gittiği için bana mesafe kısa gibi geliyor

gecmis olsun ben de cuma gunu oluyorum. ilk 3 gun hastanede kalacağım sanırım direnler cıkartılana kadar falan. hastanede yanımda refakatcim olacak ama h. ici tek yasadıgım ve herkes calisan oldugu icin kimseyi rahatsız etmek istemiyorum.

Mutlaka yanınızda refakatçi olmalı, kendinizi ameliyattan sonra çok iyi hissedeceksiniz emin olun. Unutmayın kendinizi ne kadar iyi hissederseniz edin mutlaka dinlenin, dinlenin, dinlenin derim başka birşey demem. Şimdiden çok çok geçmiş olsun.

Ben de aynı şeyi yapacaktım. Ama sağolsun buradaki arkadaşlar bana hastane çıkışı mutlaka yanında biri kalsın en az bir hafta dediler. Ben iyiki onları dinlemişim. Çünkü asıl hastane sonrası biri lazım. Sen çok iyi dinlenmelisin. Dikişlerin zorlanmamalı. Bu büyük bir ameliyat. Hiç de öyle kolaycacık normal hayata dönülmüyor. Ancak günler çabuk geçiyor ve sen her geçen gün daha iyi hissediyorsun. Bence birini ayarla yanında kalsın. Sen de sadece dinlen. Asskn arkadaşımız çok haklı.

valla soyle soyliim yalnız yasadıgım coluk cocuk olmadıgı icin cok zorlanmam sadece wc gitmek icin birilerine ihtiyacim olur mu diye dusunuyorum. yoksa aileden bir fert gelecek fakat calistigi icin aksamları yanımda olacak . ben o konuda merak etmistim... yoksa tek basınalık degil. o degil de cok az kaldı heyecanla birlikte biraz panik yasıyorum ya birşey olursa diye

ben biraz fazla dinlendim galiba 18.Nisanda oldum ameliyatımı daha gecen hafta bulaşık makinesi yerleştirdi.Ha ameliyatımdan hemen sonra ben iyiydim bilen görenler var iki büklüm bile gezmedim ağrım sızım aman aman olmadı ama kendimi korudum yinede... ilk 1.ay elimi hiç birşeye sürmedim... iş güç olur önemli olan sağlık dikkat şart bence de

Son düzenleme:
ameliyatın 3. günü sonrasında kendi başınıza tuvalet ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyor musunuz? gidip gelme gibi?

yataktan kalkarken ve yatarken birinin desteği şart arkadaşım...evet mesafeyi gidersin yavaş adımlarla ama uzanma kalkma faslı zor tek başına

Size şimdiden geçmiş olsun.Ameliyat sonrası herkesin farklı bir iyileşme süreci oluyor.İlk üç günden sonra yalnızdım gündüz belli saatlerde.Yatağım kalkmamın rahat olacağı şekilde idi.Yanımda komidin vardı.Yatak başından ve komidinden destek alıyordum tek elimle.Tek elimlede karnımı desdekledim.Karın otururken,kalkarken,öksürürken,hapşırırken elinizle mutlaka desteklenmeli tutulmalı.Aksi taktirde acıma oluyor.Direnler çıktıktan sonra daha rahat hareket ediyor insan.Ağır iş tabiki yapılmıyor.Ben 4-5 günden sonra minumum iş yaptım.Karnımı gerecek hareketler yapmadım bir yere uzanma gibi.Zaten vücudunuz neyi yapıp neyi yapmamanızı söylüyor.Mesela ilk günler dik yürüyemiyorsunuz.Dik yürümeye kalktığınızda acıyor karın kasları.Karın kasınızın istediği kadar dikeliyorsunuz.
Allah yardımcınız olsun inşallah sizde rahat ve güzel bir nekahat evresi geçirirsiniz.

ben ameliyat olalı 27 haziranda 3 ay olacak.anca iyileşebildim.. dikişlerim açıldı 2 kere tekrar lokal anesteziyle dikiş atıldı.
bende çabuk toparladım hemen ayağa kalktım kendimi iyi hissettiğim için hiç dikkat etmedim.lütfen çok çok iyi dinlenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…