çok geçmiş olsun tekrar canımemin ellerde ve iyi bir hastanede olunca ameliyatı sonuç da iyi oluyor umarım bizler gibi sende sonucundan mutlu olursun
ameliyat sonrası mini defile yaptırdın benle nlglpd yebizlerden daha güzel olsun karnın sevgiler
Aynen öyle hissediyorum ben de. Ama merak etme zamanla geçiyor. Benim 1 hafta oldu ama daha doğrulamadım. 15 güne kadar dik yürümeye başlarım diye umuyorum. Zorlu bir süreç ancak insan sonuçlarını düşününce katlanıyor zorluklara. Kasları diktikleri içinmi acaba patlıycakmış gibi hissediyoruz. Yoksa ben biraz kuru, karbonhidrat tarzı yedim kaç gündür ondan mı oldu bilmiyorum. Ama sabırlı olmak lazım. Merak etme ilk zamanlrdaki gibi hissetmiyorsun.Evt cok guzeldi ya dilerm cabuk toparlarim bende kalkakencok yardim aliyorum zor oluyo patliycak gibi ayakta facia ne zaman azalir bu
Aynen öyle hissediyorum ben de. Ama merak etme zamanla geçiyor. Benim 1 hafta oldu ama daha doğrulamadım. 15 güne kadar dik yürümeye başlarım diye umuyorum. Zorlu bir süreç ancak insan sonuçlarını düşününce katlanıyor zorluklara. Kasları diktikleri içinmi acaba patlıycakmış gibi hissediyoruz. Yoksa ben biraz kuru, karbonhidrat tarzı yedim kaç gündür ondan mı oldu bilmiyorum. Ama sabırlı olmak lazım. Merak etme ilk zamanlrdaki gibi hissetmiyorsun.
Galiba dista agri kotu deil ic agri kaslarin oy dun guldum aman Allahim resmen agliycaktim acidan sonra
Benim dreninyaninda kangelmis gece hemsire normal dedi amakotu gorunuyo korktum insallah kotu bisey olmaz
Saol canim desteginiz coook tesekurederim birazdan cikicam dren birisinden kurtuldum acimadi cikarken digeride sali gunu AMA bu baya rahatsiz ediyo cikarken insallah acimaz oksurme oluyo ara zor AMA doktorda oksurmeye calis dedi aradaSlm sana http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari-204.html burdan yazdım yazını görünce burdanda tekrar geçmiş olsun diyim.
Dün sana söylediğim gibi kalkarken,gülerken,öksürürken,hapşırırken, ani hareketlerde karnını sıkıca tut.İçin acımaz o zaman.Sen kollarınla destek alıp karnını tutmayınca kaslarını çalıştırıyorsun ve ağrın oluyor doğal olarak.Karnını desteklemelisin devamlı.
Kan önemli değil doğal merak etme.Bendede olmuştu.Akması iyi içte durmasından temizleniyor anlıyacağın.
Bugün çıkıyorsun sanırım sürecini paylaşırsın rahat rahat artık.
Bayanlar bir sorum olacak. Acaba göbek deliğiniz ilk haftalarda aşağıdamıydı. Benim göbek deliği ile kesi arası 4 parmak kadar ancak var. Acaba sonradan düzleştikçe o mesafe de artacak mı
Teşekkür ederim. Ben yeniden göbek deliği yapıldığı için farklı bir noktadan da açabilir diye düşünmüştüm. Kontrole gidince soracağım. Sanırım fazla deri gittiği için bana mesafe kısa gibi geliyorGöbek deliğinin yeri değişmiyor sonuçta. Kesi ile göbek deliği arasındaki mesafe sarkıklık miktarıyla alakalı bir mesele. Diğer taraftan en az birbuçuk ay kendinizi hem zorlamayın hem de yormayın. Her şey iyi gidiyordur tamam ama aldanmayın. Dinlenin dinlenin dinlenin.
Tekrar tekrar size ve yakın dönemde ameliyat olan arkadaşlara geçmişler olsun diyorum.
Evet. Gidiyorsun ama biraz iki büklüm.
Benim 12 gün oldu. Hala doğrulamadım
gecmis olsun ben de cuma gunu oluyorum. ilk 3 gun hastanede kalacağım sanırım direnler cıkartılana kadar falan. hastanede yanımda refakatcim olacak ama h. ici tek yasadıgım ve herkes calisan oldugu icin kimseyi rahatsız etmek istemiyorum.
gecmis olsun ben de cuma gunu oluyorum. ilk 3 gun hastanede kalacağım sanırım direnler cıkartılana kadar falan. hastanede yanımda refakatcim olacak ama h. ici tek yasadıgım ve herkes calisan oldugu icin kimseyi rahatsız etmek istemiyorum.
Mutlaka yanınızda refakatçi olmalı, kendinizi ameliyattan sonra çok iyi hissedeceksiniz emin olun. Unutmayın kendinizi ne kadar iyi hissederseniz edin mutlaka dinlenin, dinlenin, dinlenin derim başka birşey demem. Şimdiden çok çok geçmiş olsun.
ameliyatın 3. günü sonrasında kendi başınıza tuvalet ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyor musunuz? gidip gelme gibi?
valla soyle soyliim yalnız yasadıgım coluk cocuk olmadıgı icin cok zorlanmam sadece wc gitmek icin birilerine ihtiyacim olur mu diye dusunuyorum. yoksa aileden bir fert gelecek fakat calistigi icin aksamları yanımda olacak . ben o konuda merak etmistim... yoksa tek basınalık degil. o degil de cok az kaldı heyecanla birlikte biraz panik yasıyorum ya birşey olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?