Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

oneriler icin cok tesekkurler. dediklerinizi kesinlikle dinleyecegim. yarın buyuk gun de ben bayagı bir stress yaptım , kendimi pozitif hissetmem gerekiyorken kotu hissediyorum.

oneriler icin cok tesekkurler. dediklerinizi kesinlikle dinleyecegim. yarın buyuk gun de ben bayagı bir stress yaptım , kendimi pozitif hissetmem gerekiyorken kotu hissediyorum.

canım sonunda doktor seçimini yapmışşın büyük gün yarın inşallah allahtan hayırlısı inşallah kolay geçer amaliyatın nerde olacaksın

Sizinle aynı gün operasyon geçirdik. Ben de bir takım problemler yaşadım ama geçti çok şükür. Size de çok gelmiş geçmiş olsun işallah.

selam Tugba; ay daha dün gibi 3.ay oldu zaman hızla akıyor yaşadığın komplikasyon ameliyat sonrası olaşabilecek durumlardan biri hiç olmasın istiyoruz ama işte bazen gelip bizi bulabiliyor çok geçmiş olsun tekrar peki ne zaman sonra açılma yaşandı 1.ay sonra fala mı? 18.inde benim 2.ay olacak hala risk var mı acaba açılma olur mu?

şimdi nasılsın canım daha iyisindir umarım

Merhaba slmrtc; nurgülün çok selamı var soranlara durumu gayet iyi teyzesine geçti orada nete giremiyormuş telde konuştuk bugün memnun göbeğinin gitmesinden çok sigara içtiği için korkuları var tabi yara iyileşmesinde sıkıntı oluşturur diye bu durum...umarım istediği gibi sıkıntısız ilerler süreci

Sizinle aynı gün operasyon geçirdik. Ben de bir takım problemler yaşadım ama geçti çok şükür. Size de çok gelmiş geçmiş olsun işallah.

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.bende atlattım sayılır çok şükür iyiyim.sana da çok geçmiş olsun

sana da geçmiş olsun canımcım..benim bir ay sonunda açılma oldu.kabuklanan dikişler varya abukları kalkınca beyaz bir sıve gelmeye başladı ve iyileşmiyordu.doktorum dikiş attı ve tekrar bi açılma oldu.biraz sıkıntılı bi dönemdi çok şükür geçti.senn daha olmaz sanıyorum endişelenme canımD

teşekkürler canım;benim düz ince bir çizgi kapuk mabuk yok..ben günde 2.kere inceliyorum açılma yada ters giden bir durum var mı diye ama yinede 6.ay bitmeden tam rahatlama olmayacak bende belli sende artık sıkıntını geride bırakmışsın ne güzel bundan sonra tek sıkıntı yaşamadan süreci tamamlarsın inşallah.

Kızlar çok ödem yaptı benim karnım. Bi de sanki kaşınıyor mu desem korse mi sıkıyor desem bugün çok rahatsızım. Ne önerirsiniz

Kızlar çok ödem yaptı benim karnım. Bi de sanki kaşınıyor mu desem korse mi sıkıyor desem bugün çok rahatsızım. Ne önerirsiniz

Akşam çok su içme.Korseni tene takma direk.Atletin üzerine tak.Çok sıkma kan dolaşımını etkiler.Eskiler kaşıntının iyileşmeye başladığı için olduğunu söyler.

Sağol cvp. Verdiğin için. Peki denize havuza ne zaman girdiniz. Yani ne zaman izin veriliyor?

Dikişleri kasları koruman şartı ile girilebiliyor.Sonuçta banyo yapıyoruz suyla ilgili bir problem yok anlayacağın.Ancak dikiş yerlerini germemek ve karın zarını zorlamamak gerekir.Denize falan girsende yüzemiyorsun geriyor ve acıma hissi oluşuyor karın kasında. Geçen sene ameliyattan iki ay sonra girmiştim yüzemedim.Benim bir yılı geçti.Bu sene denize girmedim,girdiğimde de beni zorlamayacak farkındayım.Dikiş yerlerini mutlaka güneş kremi ile koru,ıslak kalma.Güneş koruyucu kremini dışardaysan 3-4 saatte bir tekrarla.

Kizlar dikislerimin ortasi yanma basladi sanki hafif yara gibi bende ampul ve creme basladim kotu gorunmuyo AMA korkuyorum bana yardim edin bide cok sistim patliycak sanki 12 gun oldu

Kizlar dikislerimin ortasi yanma basladi sanki hafif yara gibi bende ampul ve creme basladim kotu gorunmuyo AMA korkuyorum bana yardim edin bide cok sistim patliycak sanki 12 gun oldu

Merhaba Nurgül. Ben de aynı süreçleri yaşadım. Dikişlerin iyileşme sürecinde olduğu için öyle görünüyor. Temiz tut ve kremleri ihmal etme. Benim 18 gün oldu. Daha iyileşmedi dikişler. Şişlik için de bentoprak ve Nil in önerilerini önceki sayfalarda bulabilirsin

Evet okudum surecini simdi nasilsin odem oldumu sende Ben 5 gun sonra iyiydim dolastim falan sonra Izmir tekrar londra mahf oldum resmen butun vucudum sisti elim ayagim heryerim dikislerim hafif sulanir gibi oldu simdi pansuman oluyorum iyi gorunuyo simdi AMA korku var banyoda sadece bikere oldum korkuyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…