oneriler icin cok tesekkurler. dediklerinizi kesinlikle dinleyecegim. yarın buyuk gun de ben bayagı bir stress yaptım , kendimi pozitif hissetmem gerekiyorken kotu hissediyorum.
Sizinle aynı gün operasyon geçirdik. Ben de bir takım problemler yaşadım ama geçti çok şükür. Size de çok gelmiş geçmiş olsun işallah.ben ameliyat olalı 27 haziranda 3 ay olacak.anca iyileşebildim.. dikişlerim açıldı 2 kere tekrar lokal anesteziyle dikiş atıldı.
bende çabuk toparladım hemen ayağa kalktım kendimi iyi hissettiğim için hiç dikkat etmedim.lütfen çok çok iyi dinlenin.
ben ameliyat olalı 27 haziranda 3 ay olacak.anca iyileşebildim.. dikişlerim açıldı 2 kere tekrar lokal anesteziyle dikiş atıldı.
bende çabuk toparladım hemen ayağa kalktım kendimi iyi hissettiğim için hiç dikkat etmedim.lütfen çok çok iyi dinlenin.
şimdi nasılsın canım daha iyisindir umarım
Merhaba kaçta giriyorsun? Allah yardımcın olsun? İnşallah memnun kalırsın. Koca göbişlerden kurtuluyoruzoneriler icin cok tesekkurler. dediklerinizi kesinlikle dinleyecegim. yarın buyuk gun de ben bayagı bir stress yaptım , kendimi pozitif hissetmem gerekiyorken kotu hissediyorum.
Sizinle aynı gün operasyon geçirdik. Ben de bir takım problemler yaşadım ama geçti çok şükür. Size de çok gelmiş geçmiş olsun işallah.
selam Tugba; ay daha dün gibi 3.ay oldu zaman hızla akıyoryaşadığın komplikasyon ameliyat sonrası olaşabilecek durumlardan biri hiç olmasın istiyoruz ama işte bazen gelip bizi bulabiliyor çok geçmiş olsun tekrar peki ne zaman sonra açılma yaşandı 1.ay sonra fala mı? 18.inde benim 2.ay olacak hala risk var mı acaba açılma olur mu?
sana da geçmiş olsun canımcım..benim bir ay sonunda açılma oldu.kabuklanan dikişler varya abukları kalkınca beyaz bir sıve gelmeye başladı ve iyileşmiyordu.doktorum dikiş attı ve tekrar bi açılma oldu.biraz sıkıntılı bi dönemdi çok şükür geçti.senn daha olmaz sanıyorum endişelenme canımD
Kızlar çok ödem yaptı benim karnım. Bi de sanki kaşınıyor mu desem korse mi sıkıyor desem bugün çok rahatsızım. Ne önerirsiniz
Akşam çok su içme.Korseni tene takma direk.Atletin üzerine tak.Çok sıkma kan dolaşımını etkiler.Eskiler kaşıntının iyileşmeye başladığı için olduğunu söyler.
Sağol cvp. Verdiğin için. Peki denize havuza ne zaman girdiniz. Yani ne zaman izin veriliyor?
Kizlar dikislerimin ortasi yanma basladi sanki hafif yara gibi bende ampul ve creme basladim kotu gorunmuyo AMA korkuyorum bana yardim edin bide cok sistim patliycak sanki 12 gun oldu
Merhaba Nurgül. Ben de aynı süreçleri yaşadım. Dikişlerin iyileşme sürecinde olduğu için öyle görünüyor. Temiz tut ve kremleri ihmal etme. Benim 18 gün oldu. Daha iyileşmedi dikişler. Şişlik için de bentoprak ve Nil in önerilerini önceki sayfalarda bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?