youtube dan kendisinin gogus estetigiyle ilgili ingilizce bir videosunu seyrettim de kendisi profmuş.
ayrıca evet araya o kadar cok yorum giriyor ki... ibrahim oskui'nin videosunu seyrettim o da cok basit zorlu bir ameliyat degil diye anlatmış. kafam da o kadar soru var ki. daha kilo vermem lazım fakat gobegimden oldukca rahatsızım sarkmasından dolayı. kendime olan ozguvenim iyice gitti( operasyon gecirip iyilesme surecinden sonra sosyal ortama adepte olmak ve kilo vermek daha kolay olacakmıs gibime geliyor. bazilari ise iyice kilo verip olmak taraftarı ama spora gidip de etki goremeyince cıldırıyorum. spor yapınca da midem iyice kuculuyor daralıyor fakat gobegim yerinde duruyor.
sanırım kendisine fotograf yollayıp uygunluguyla ilgili bilgi alınabiliniyor degil mi?
Merhaba ben de 31 Mayıs'ta ameliyat olacağım Ama kafam biraz karışık. Ben göğüs küçültme de olmak istiyorum. Acaba ikisini birlikte mi olsam. Kaldırabilir miyim. Yoksa birini daha sonra mıolsam. Bu arada devlet Hastanesi'n den gün aldım
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Günlerdir gece yarılarına kadar forumlarda sitelerde dolaşıyorum. Karar vermem lazım. Sizin ameliyat kaç saat sürdü? Tek doktor mu girdi? Epidural olabiliyor mu? Ve fiyat neydi? Sorularım biraz fazla oldu ama kusura bakmayın. Etrafımda ikisini aynı anda olan kimse yok. Siz hangi şehirdesiniz?
Yani o sonuç inanılmaz. Fotolarınızı gördüm ve gözlerime inanamadım. Sonuç harika. Çok heyecanlandım. Ben de sizin eski hâlinizin aynısıyım. İnşallah amel.sonrası benim de öyle başarılı olur. Tekrar göbek büyümüyor değil mi
arkadaslar siteye uzun sure once uye olmustum fakat genelde yorumları okuyordum dolasıyıla sanırım ozel mesaj gibi fonksiyonların acılabilmesi icin biraz burda level atlamam lazım. ben bir internet sitesinde oncesi ve sonrasınları gordum ve cok hosuma gitti.
ben de durumum hakkında soyle dusunuyorum. en yakın tarihe ameliyat icin randevu da alsam ortalama 3 hafta gibi bir sure tekabul eder ve ortalama bir 5-6 kg daha verebilirim diye dusunuyorum. o da ameliyat icin yeterli diye dusunuyorum.
Henuz doktor konusunda secim yapamadım ama burdan Ercan Bey yorumlarını okuyunca secimim onun dogrultusunda olacaktır diye dusunuyorum. ben de sizin onceniz ve sonranızı gorebilir miyim acaba?
Arkadaşlar ameliyat sonrası refakatçi çok gerekli mi sizce? Benim sanırım refakatçim olmayacak. Etrafımdakiler o kadar karşıki ameliyata. Kimseye bi şey söyleyemiycem
Refakatcı olmadan çok zorlanırsın Segah.Yokmu arkadaşın falan sana eşlik edecek? Aile olmasına gerek yok.Hemşireler yardımcı oluyor ama tek başına kalman gene de zor.Ameliyat sonrası yürüyüş yapman gerekiyor.HEmşireler koluna girip yürütüyorlar.Eğer kimse olmazsa yanında sakın kendi kendine kalkma .Sanırım kalkamazsın zaten.Destek şart.Hastaneden çıktıktan sonra ilk 1 hafta birisinin olması şart Segah cım.Bence ameliyat sonrası ailene haber ver eve çıkınca.Artık olup bitmiş olacak zaten.Yapacak bir şeyleri olmayacak.Jelesec yeni karın ameliyatı oldu.Bak o da görürse yazar buraya.Eşi izin aldı 15 gün.O baktı.O da hatta ailesine söylemedi.Mesela ameliyattan önce yapılıp saklanabilecek şeyler hazırlayıp deepfreeze e at.Sana kolaylık olur sonrasında.Bir de uzun baston şemsiye bana bayağı yardımcı olmuştu.İlk zamanlar hafif eğik yüründüğü için bel ağrımı hafifletmişti.Bir de kalkıp otururken kolay olmuştu.Ama gene de birisi olması kalkıp otururken ya da yatarken gerekli olacak sana.Dikişlerini kesinlikle zorlamamalısın çünkü.
Çok güzel fikir.derin dondurucuya bi şeyler atıp birilerini de ikna etmeliyim. Aslında beyaz yalanlardan birini kullanabilirim. Kadın hastalıklarından ameliyat olacağım gibi. Bu da bi kadın hastalığı sayılır ne de olsa. Neyse cuma olacağım ameliyatımı. Dua edin bana. Saat 9.30 da. Gelişmeleri yazarım. Beni kimse sizin kadar anlayamaz.
bu arada ben bir cok doktordan fiyat aldım buradan verebiliyor muyuz neler için olduklarını ?
Bazı doktorlar astronomik rakamlar verirken bazılarının fiyatları ise oldukça uygun.
bu arada ben bir cok doktordan fiyat aldım buradan verebiliyor muyuz neler için olduklarını ?
Bazı doktorlar astronomik rakamlar verirken bazılarının fiyatları ise oldukça uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?