Benm dikislerim alinmadi kizlar eriyen dikis kullandi doktor bugun 12.gunum korsenin uzerinde sari bi leke gordum doktoru aradim uzerinde durma bir sey yok deyip gecistirdi sizdede oldumu boyle bir sey
merhaba asskn
size katılıyorum ayrıca ameliyat sonrası dr bana bir süpriz yaptı :) normalde sağ kalça ve sol kalça arasında yarım ay şeklinde olacak olan dikişimin tam göbek deliği hizasında göbeğe doğru üç parmak boyunda extra bir dikişimde mevcut.İlk pansumanda görünce şaşırdım ve sordum dr selçuk bey bu bölgenin çok gergin olacağını ve size hareket zorluğu vereceğini düşünerek çıtlattım dedi. :) yani bu da tombaladan çıkmış.Ama ben yinede göbeğimin eski hallerindeki resimlerime bakıyorumda hiç bir şey gözüme görünmüyor.
bu arada ameliyat öncesi her açıdan resimlerimi kızım çekmişti.şimdide iki güne bir çekiyor ve bu gün 11.gün de inanılmaz değişim var.
kizlar lütfen bana yardin edun ameliyata giricem ama ne olcak ne butcek bilmiyorun iyilesme sürecleruniz nasil cok ağriniz varmi rica etsem resim atsaniz..birde dikis izleriniz gecicimi yoksa kalicimi benim ameliyatimda t seklinde dikis izim olucakmis doktor gerek kalirsa gobek dwligine dogruda duzelticem dedi ya kotu bir goruntu hep olursa
anlamadım göbeğinde mi T izi olacak neden ? Çok mu sarkma var yada kilon ? Doktorun kim?
Iyide iz kalacak ztn bunu kabullenerek gireceksin ameliyata biraz arastir konuyu oyle el yaz buraya benceevet cannim kasigimdan boydan boya dikilicek eger gerek olursa gobek deligimin hizasindanda alicakmis 20 yasindayim ya iz kalirsa diye cok moralim bozuk
Yaaa arkadaslar ilk defa karnımı actım baktım cok kotu duruyor bu karin iyileşirmi eski halı
E gore daha cok kilom var gibi.Ve karnımı actım tansiyonum düştü galiba nedense .midem acayip bulandı,basım acayip dondü,birde acayip bir titremem oldu.yine aynısı olacakmi diye ikinci defa actım bir sure sonra,ve evet yine onun kadar olmasada kendimden gececektim. Korseyi takiyorum sorun gidiyor sizlerde de böyle bir sorun oldumu acaba.yattigim yerden acarsam yine sorun yok ayakta açtığım zaman oluyor bunlar.
Azimlisin neden olmasın.Yaşayan biri olarak yazıyorum her geçen gün daha iyiye gidecek.İki aya kalmaz bel oyuntunu göreceksin.Altıncı ayda çok karnım yoktu ki sadece şurası alındı aslında ben hep böyleydim hissini yaşayacaksın.Benim gibi seneni doldurduğunda giydiğin her kıyafeti sorunsuz taşıdığın için müthiş motivasyon olacak sana ve asla o kilolara dönmeye izin vermeyecek vücudun ve beynin.Yeni vücudunla sağlıklı yaşam diliyorum.
merhaba ablacim abla diyorum cunki 20 yasindayum ve karin germe ameliyati olmam gerek doktor banada eger gerek olursa gobek delugu hizasindada dikis atilir dedi birde kasiklarima kadar dikis atilacakmus cok korkuyirum lutfen beni u biraz rahatlatin
Toprak bişey merak ediyorum. Dikiş iziniz 3 aylıkların çamaşır içinde kalıyormuydu?benim çamaşırımın üstünde ortası doktor ineceğini söylüyor ama korkuyorum inmese diye. Sezeryan izim altta kalıyor.bu durumu doktora sorduğumda sezeryan çok aşağıdakide oradan yapmam mümkün değildi dedi.karın gerildiği için yukarı asılmanın normal olduğunu ödemeler tam alarak indiğinde çamaşırın içinde kalacağını söyledi endişeliyim
Nolac sakın endişe etme.Aynen doktorunun dediği gibi oluyor.Zamanla alta doğru iniyor izler.İlk ameliyat olduğumda çamaşırımı giymiştim ve şok olmuştumResmen çamaşırın üzerinde kötü bir vaziyette görünüyordu.Ama şuanda kesinlikle ne bikinimden ne çamaşırımdan kesinlikle görünmüyor
Toprak bişey merak ediyorum. Dikiş iziniz 3 aylıkların çamaşır içinde kalıyormuydu?benim çamaşırımın üstünde ortası doktor ineceğini söylüyor ama korkuyorum inmese diye. Sezeryan izim altta kalıyor.bu durumu doktora sorduğumda sezeryan çok aşağıdakide oradan yapmam mümkün değildi dedi.karın gerildiği için yukarı asılmanın normal olduğunu ödemeler tam alarak indiğinde çamaşırın içinde kalacağını söyledi endişeliyim
Sezaryan izin nasıl altta kalıyor iki izmi var karnında canım tam anlamadım.
Şişlikler indiğinde çamaşır içinde kalıyor izler.Benim ödemler çabuk inmişti.İlk onbeşgün yukarıda gibiydi sonrasında normale döndü.Doktorda söylemiş ödemlerin olduğunu.Sabır canım ödemler geçtiğinde çamaşır içinde kalacak.
Sezeryan izim var yok gibi bişey ip gibi bi çizgi oradan açmamışsınız dedim doktoruma evet çok aşağıda idi dediyaklaşık bi buçuk santim üstünde senin şişliklerim 15 günde nasıl indi özel bişey yaptın mı benim 3 ay hala bombem var dikişin üstünde sigara kullanmam ödem yapıyor olabilir belkide
Merhaba arkadaslar bişey öğrenmek istiyorum karin kasınız içerden mideden baslayarakmi dikildi.benimki öyle dikildi güya ama hiç mideden itibaren aci yok göbeğimden itibaren hissediyorum dikildigini özellikle oksururken falan daha iyi anlayabiliyorum. Doktor bana mideden itibaren dedi ama pek inanamıyorum hala yemek yedigimde midem şişiyor sizdede böylemi oluyor lutfen cevaplayın cok merak ediyorum.
O zaman bende sadece fazla deri alınmış olmalı birde benim ameliyatım cok rahat oldu hemen ayaklandim ya nasil öğrenebilirim bunu bilmiyorum bir güvensizlik var midemde cok rahat fazla da yemek yesem bir rahatsızlık vermiyor ama gobek de bir gerilme hissediyorum.yada fazla bir germe işlemi yapmamış da olabilir aklımda bir sürü soru ucusup duruyor valla.Derya, öksürürken hissetiklerin bence dikiş yerleri ile alakalı. Gerilmiş kaslarla değil. Kaldıki sıkılaştırılan kaslardan dolayı iç organlar için de bir yer daralması oluyor. En fazlada mide de belli ediyor. Göğüs alt ortasında hafif bir yükseklik olabiliyor etrafına göre. Tabi ki bu durum geçiçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?