• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Geçmiş olsun çokta gençmişin :nazar: Zaman dediğin nedir ki akıp gidiyor.Yarın ameliyatını unutup sanki hep böyleymişin gibi gelecek.

Umarım düm düz bi karnım olmasını çok istiyorum 20 sene şişmanlıktan sonra zayıfladım ve özgüvenim çok arttı kendime her konuda şimdi düm düz bir karın istiyorum umarım olur teşekkürler iyi dileklerin için

MErhaba offpuff nerede oldunuz acaba ameliyatınızı? 45 kiloyu 4 ayda mı verdiniz:53:

evet 4 ayda verdim yeşillikten enerji üretmeye başlamıştım artık zaten ilk ay 25 kilo gitti diğer 20 kiloyu 3 ayda verdim günde 4.5 saat spor salonunda durdugum zamanları bilirim 1 gram verebilmek için aptallık ettim biraz ama olsun oyle uzun zamana yaya zayıfla falan bana göre değil acıkcası ameliyatı özel bir doktora oldum ama ethica levent hastenesinde oldum hasteneyle bağlantılı değil doktorum ama hastene gerçekten güzel baya tek kişilik oda falan rahattım yani o yönden

Bende çok korkmuştum.Doktorum derin bir nefes al dedi aldım,şimdi ver dedi verdiğimde çekti direni sende öyle yap tereyağından kıl çeker gibi alır korkma :nazar:

Ve dren lerimde alındı kızlar korktuğum kadar değilmiş Allah'a cok şükür bugun öğleden sonra taburcu olacam Allah izin verirse.

Ve dren lerimde alındı kızlar korktuğum kadar değilmiş Allah'a cok şükür bugun öğleden sonra taburcu olacam Allah izin verirse.

Derya2852, size kontrolünüzde olan bir rahatlık öneririm. İnanın süreci daha verimli ve sağlıklı götürürsünüz. Stres bu gibi durumlarda fizik olarakta olumsuz etkiler süreci.

Derya2852, size kontrolünüzde olan bir rahatlık öneririm. İnanın süreci daha verimli ve sağlıklı götürürsünüz. Stres bu gibi durumlarda fizik olarakta olumsuz etkiler süreci.

Haklisin asskn nette ameliyati izlediğim icin drenleri daha farklı bekliyordum o yüzden biraz daha korkmuştum.ama drenler çıkınca biraz daha rahatladım.ah ah hazır rahatlığımızı bozduk Allah akıl fikir versin bize inşallah sonucu güzel olur.peki asskn karnından memnunmusun dumduz Olmuşmu.ben karnımı gordum ama yattığım icin fark edemedim.

Merhaba arkadaslar ben Ameliyat olali tam bir ay oldu ama iyilesemedim.karnimin tam ortasinda yaramda
acilma oldu tekrar dikis atildi evde dinlenmedeyim anlicaniz basa dondum.neden oldu derseniz
dinlenemedim galiba 10. Gun ise basladim ev cocuk.ama olan oldu .ameliyat olan arkadaslar
cook dikkat edin.bolbol dinlenmeye bakin gecmis olsun hepinize optummm

Çok geçmiş olsun bende 18.Nisanda oldum ameliyatımı yazınızı görünce gerçekten üzüldüm adınıza.Zor bi ameliyat olduğunu araştırma yaptığım dönem doktorların hepsi söylemişti ama kişiye doktorun tekniği ile ilgili bu zorluk derecesi diyede eklediler...nerede kime oldunuz ameliyatınızı sakıncası yok ise yazabilirmisiniz

merhaba jelesec
sen benden 1 hafta önce olmuşsun sana danışayım
benim sağ tarafımdaki diren yeri ve en son dikişi acıyor sende de oluyormu
ve karnım direnler alındıktan sonra sanki biraz daha büyüdü bu normalmi sendede oldumu
cumartesi tekrar pansumana çağırdı am dikiş alıcam falan demedi senin ne kadar zaman sonra alındı

Merhaba arkadaslar ben Ameliyat olali tam bir ay oldu ama iyilesemedim.karnimin tam ortasinda yaramda
acilma oldu tekrar dikis atildi evde dinlenmedeyim anlicaniz basa dondum.neden oldu derseniz
dinlenemedim galiba 10. Gun ise basladim ev cocuk.ama olan oldu .ameliyat olan arkadaslar

çok geçmiş olsun tuğba
bende dün tüm uğraşılarıma rağmen hapşırdım ve midemin üzerinde inanılmaz bir acı hissettim.oysa ameliyat sonrası bile hiç böyle acı çekmedim.
bende işe başlıyacağım gelecek hafta senin işin ağırmıydı tarif edermisin,araba ne zaman kullanmaya başladın bana tavsiye edebileceğin bir şey varmı şimdiden tşk ederim

Merhaba millet artık evdeyim ama eve geldiğimden beri nerdeyse hiç dinlenmesin cocuklar yakamdan düşmüyor cok yavaş hareket ediyorum ama inşallah hiçbir şey olmaz hersey yolunda gider.

Umarım düm düz bi karnım olmasını çok istiyorum 20 sene şişmanlıktan sonra zayıfladım ve özgüvenim çok arttı kendime her konuda şimdi düm düz bir karın istiyorum umarım olur teşekkürler iyi dileklerin için

:nazar: Azimlisin neden olmasın.Yaşayan biri olarak yazıyorum her geçen gün daha iyiye gidecek.İki aya kalmaz bel oyuntunu göreceksin.Altıncı ayda çok karnım yoktu ki sadece şurası alındı aslında ben hep böyleydim hissini yaşayacaksın.Benim gibi seneni doldurduğunda giydiğin her kıyafeti sorunsuz taşıdığın için müthiş motivasyon olacak sana ve asla o kilolara dönmeye izin vermeyecek vücudun ve beynin.Yeni vücudunla sağlıklı yaşam diliyorum.:nazar:

çok geçmiş olsun tuğba
bende dün tüm uğraşılarıma rağmen hapşırdım ve midemin üzerinde inanılmaz bir acı hissettim.oysa ameliyat sonrası bile hiç böyle acı çekmedim.
bende işe başlıyacağım gelecek hafta senin işin ağırmıydı tarif edermisin,araba ne zaman kullanmaya başladın bana tavsiye edebileceğin bir şey varmı şimdiden tşk ederim

sana da gecmis olsun.suanda cok normal agrilarinin olmasi.ben doktoruma sordum
benimle alakali biseymi diye.hayir dedi senin bir hatan yok dedi bu bir komplikasyon
ve cok buyuk bir iz oluyo bazen dedi.isim cok agir degil oturarak calisiyorum evde yordum
kendimi biraz galiba.bide ilk gun bile duz yattim yan donmeye calistim agridan.belki
onlarinda etkisi vardir.ama doktorum cok ilgilendi.ne zaman arasam ulasabiliyorum
cep telefonu hep acik o yonden rahatim en ufak bi kuskuda ariyorum.yaramdan sizinti geliyodu
aradim gel bi bakalim dedi.ve hemen muayehanede dikisleri atti cuma cumartesi gunu dikisleri
alicak.insallah hic biriniz yasamazsiniz boyle seyler.ama bunlara ragmen pisman misin diye sorarsaniz
Kesinlikle pisman deglim hala sisligim var ama.eski gobegimden eser yok

Çok geçmiş olsun tugba :34: karnımın tam ortası yani dikişlerim tam orta yerimi ? Bugün doktorumu aradım dikişlerim alınacak cuma günü bana hemen telde orta yeri zorlama dikkat et dedi yatarken germemek lazımmış bazen bende unutup yapıyorum :ssz: sana katılıyorum ben 1.ay verdim kendime iş yapmıyorum ama gezmelere minik minik başladım :) sende dikkat et durumun yaz lütfen sevgiler

merhaba jelesec
sen benden 1 hafta önce olmuşsun sana danışayım
benim sağ tarafımdaki diren yeri ve en son dikişi acıyor sende de oluyormu
ve karnım direnler alındıktan sonra sanki biraz daha büyüdü bu normalmi sendede oldumu
cumartesi tekrar pansumana çağırdı am dikiş alıcam falan demedi senin ne kadar zaman sonra alındı

merhaba deniz:)

bende dren çıktıktan sonra hiç acıma olmadı ama dren varken kızlarda biliyor tam özel bölgemin üzerine takmıştı doktor çok acımıştı kalkarken yatarken Allahtan hastane odasında eve gelmeden onlardan kurtuldum:) adet döneminsin büyüme gerilme olabilir drenden sonra büyümeyi çünkü hiç okumadım topikte :34: genelde korse çıktıktan sonra karnım şiş gibi sanki büyüdü gibi yazılara denk geldim :34:15.günde alınıyor dikişler bildiğim zaten bu cuma alınacak benim ki( karındakiler eriyen dikiş zaten sadece göbek deliğinde ki 3.4.tane dikişim var.

Haklisin asskn nette ameliyati izlediğim icin drenleri daha farklı bekliyordum o yüzden biraz daha korkmuştum.ama drenler çıkınca biraz daha rahatladım.ah ah hazır rahatlığımızı bozduk Allah akıl fikir versin bize inşallah sonucu güzel olur.peki asskn karnından memnunmusun dumduz Olmuşmu.ben karnımı gordum ama yattığım icin fark edemedim.

Ameliyat kesisi hizasından itibaren azıcık üstte, biraz daha fazlada kesi altında şişlik var. Ayrıca daha öncede yazmıştım, bende de tuğba_ŞEKER deki (DİKİŞ YERİNDE KANAMA VE SIZINTI) gibi bir durum oldu, yaşadığım Hematom nedeniyle. İlk anda müthiş bir şişme oldu. Pantalonumun düğmesini ve fermuarını dahi açtım. Çok korkmuştum. Bu gün olsa ne korseyi açarım ne kopçayı ne de fermuarı. Sıkılığı koru basınç için ve soğuk kompres.
Bentoprak yazmış zaten bir sene sonra elde edeceğimiz görüntüyü. Onun için sabır sabır sabır diyorum. Ayrıca arkadaşlara yalvarma derecesinde rica ediyorum. Bol bol dinlenin. Rahat hareket ediyorum, oturuyorum, kalkıyorum diye düşünmeyin. İyileşme sürecini en kısa tutabilmek için mümkünse uyku (en az hareket) modunda geçirin en az 15-20 günlük süreyi. Zor ama kesinlikle doğru olan bu. Nereden mi biliyorum. K E N D İ M D E N.

Ameliyat kesisi hizasından itibaren azıcık üstte, biraz daha fazlada kesi altında şişlik var. Ayrıca daha öncede yazmıştım, bende de tuğba_ŞEKER deki (DİKİŞ YERİNDE KANAMA VE SIZINTI) gibi bir durum oldu, yaşadığım Hematom nedeniyle. İlk anda müthiş bir şişme oldu. Pantalonumun düğmesini ve fermuarını dahi açtım. Çok korkmuştum. Bu gün olsa ne korseyi açarım ne kopçayı ne de fermuarı. Sıkılığı koru basınç için ve soğuk kompres.
Bentoprak yazmış zaten bir sene sonra elde edeceğimiz görüntüyü. Onun için sabır sabır sabır diyorum. Ayrıca arkadaşlara yalvarma derecesinde rica ediyorum. Bol bol dinlenin. Rahat hareket ediyorum, oturuyorum, kalkıyorum diye düşünmeyin. İyileşme sürecini en kısa tutabilmek için mümkünse uyku (en az hareket) modunda geçirin en az 15-20 günlük süreyi. Zor ama kesinlikle doğru olan bu. Nereden mi biliyorum. K E N D İ M D E N.

Peki nasil yatıyorsunuzarkadaslar ben basımın altına iki tane yastık alıyorum ve dizimin altına iki yastık alıp v seklinde yatıyorum. Ve acayip belim zorlanıyor ayaktayken.korsedenmi bilmiyorum ama dik istesemde duramıyorum.mide kısmımda sis galiba.birde ameliyata girerken 54.5 kiloydum bu sabah tartildim 55 kilo olmuşum doğru düzgün yemediğim halde. normalde böyle yesem kilo vermiştim.odem olusmayami başladı bilmiyorum.yarin kontrolum var doktoruma soracam artık.odem tüm vucudami vuruyor yoksa sadece karin belgesindemi oluyor

selam kızlar öncelikle yeni ameliyat olanlara ve olacak olanlara acilll şifalar diliyorum..benim 2.ay dolacak ilkzamanlar özellikle1ay çokk kötüydüm insan hep öyle kalacak gibi hissediyor ama geçiyormş...şuan hala korse takıyorm aksi halde karnım çok şişip kasılıyor korseyle çok daha rahatım ..ama göbeğim git gide büyüyor gibi sanırım dikilen karın kasları esnedikçe karında şişiyor ve belirginleşiyor tabiii bunu kilolu olmama bağlıyorm ..şuan iyyim yakında ameliyat öncesi sonrası fotoğraflarımı atarım arkadaşlar hoşçakalınn:52:

Son düzenleme:
Peki nasil yatıyorsunuzarkadaslar ben basımın altına iki tane yastık alıyorum ve dizimin altına iki yastık alıp v seklinde yatıyorum. Ve acayip belim zorlanıyor ayaktayken.korsedenmi bilmiyorum ama dik istesemde duramıyorum.mide kısmımda sis galiba.birde ameliyata girerken 54.5 kiloydum bu sabah tartildim 55 kilo olmuşum doğru düzgün yemediğim halde. normalde böyle yesem kilo vermiştim.odem olusmayami başladı bilmiyorum.yarin kontrolum var doktoruma soracam artık.odem tüm vucudami vuruyor yoksa sadece karin belgesindemi oluyor

Yatış şekliniz doğru. Ara sıra küçük değişikliklerle belinizi dinlendirmelisiniz. Ayrıca gündüz mümkün olduğunca uyumamalısınız ki gece problem olmasın. Birde mutlaka hoşlandığınız türden bir kitap okumaya başlayın. Zamanın daha hızlı aktığını göreceksiniz. Kilo olayına gelince bu durum hem ödemden hem de aldığınız serumdan kaynaklanır. Sekiz ongüne kilonuzu bulmaya başlarsınız. Zaten çok farketmeyecektir ilk etapta. Sonraki kilo durumu yeme içmenizle orantılı olacaktır. Ödem attırıcı ve hazmı kolay şeyler yiyip içmelisiniz. Zaten başlarda istesenizde fazla yiyemezsiniz. Dikkat etmeniz gereken diğer bir hususda bu zaten. Az yiyebildiğiniz için bünyenizin bu duruma hemen alışmasını beklemeyin. Bir takım reaksiyonlar alabilirsiniz fizik olarak. Halsizlik gibi, yorgunluk gibi, hafif baş dönmesi gibi. Bu belirtiler kişiye göre değişmekle birlikte, hafiftir aynı zamanda.

Back