Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

slm çoook geçmiş olsun sevindim iyi olmana arkadaş olarak eklersen bende öncesi ve sonrasını merak ediyorum görmek isterim sakıncası yoksa

kızlar ben bugun biraz fazla hareket ettim bu ameliyatta sezeryana benzediği için sezeryanda hareket edince göbek daha fazla şişiyormuş galiba bugun acayip şişti 3 4 cm arttırdı göbeğimi resmen şişlik bu bi sorun mu yoksa iner mi çok hareket ettiğimden mi oluyor

Bende tam bununla ilgili soru sormak icin girmiştim siteye benim karnımda sis gibi sanki korseden dolayı pek anlayamıyorum ama karnım eskisine gore daha sis sanki.bende hareket halindeyim surekli ondanmi acaba bugun 5 gün oldu.

Bende tam bununla ilgili soru sormak icin girmiştim siteye benim karnımda sis gibi sanki korseden dolayı pek anlayamıyorum ama karnım eskisine gore daha sis sanki.bende hareket halindeyim surekli ondanmi acaba bugun 5 gün oldu.

merhaba derya
benim bu gün 9.gün ve evet ortada bir şişlik var bendede.sanki göbeğim tam ortadan itibaren şişmeye başladı.kilomu aldım diyorum değil bu.birde daha önce olan arkadaşları hep okumuştum onlarda hep şiştiklerinden şikayetçiydi zamanla geçer inşallah
ben yarın pansuman için dr gidicem ve sorucam burda paylaşırım

Ameliyat olalı bes gün oldu.pazartesi yTtığım hastaneden hem karın getme hem göğüs küçültme hemde sırt kol bacak lipo olarak çarşamba günü taburcu oldum.Salı günü göğüsdeki direnler çıktı karındaki dirende birazdanmgideceğim kontrolde çıkacak.
Daha öncesi iki sezeryanım vardı ama farklı biraz.bu acılara değermi sanıyorum değer bunu iki hafta sonra konusmak daha doğru olur gibi geliyor.
Şimdiden olacaklara sabır ve şifa olmuşlara da içlerine sinmesini diliyorum.

bu şişlik baya kötü insan korkuyor dikiş yerinden patlayakmış gibi geliyor

Yaaa arkadaslar ilk defa karnımı actım baktım cok kotu duruyor bu karin iyileşirmi eski halı
E gore daha cok kilom var gibi.Ve karnımı actım tansiyonum düştü galiba nedense .midem acayip bulandı,basım acayip dondü,birde acayip bir titremem oldu.yine aynısı olacakmi diye ikinci defa actım bir sure sonra,ve evet yine onun kadar olmasada kendimden gececektim. Korseyi takiyorum sorun gidiyor sizlerde de böyle bir sorun oldumu acaba.yattigim yerden acarsam yine sorun yok ayakta açtığım zaman oluyor bunlar.

Derya2852, kusura bakmayın ama doktorunuzun işi biraz zor gibi. Bu kadar kısa zamanda, bu kadar yüksek beklenti!!!! Üçten geriye sayıp parmağımı şıklattığımda uyanacaksınız ve müthiş güzel ve üstelik dikişşiz bir karın göreceksiniz! demediyse eğer doktorunuz, size bir haberim var sizinde bizim gibi zamana ihtiyacınız var. Hep söylüyorum psikolojinizi iyi ayarlamalısınız. Germeyin kendinizi bu günlerde geçecek.

Arkadaslar surekli bişeyler soruyorum bu şişlik hakkinda .ama beni durum cok korkutuyor böyle kalacam diye endişeleniyorum.acaba sizlerdeki sislikte göğüs altından itibarenmi başlıyor.yani tüm karin sismi. Cevap verirseniz cok memnun olurum.

Merhaba Derya, regli dönemin yaklaşıyor olabilir mi? Şişkinlik yapar biliyorsun ödem attırıcı çaylardan tavsiye etti mi doktorun bugün 18.günüm benim ,ameliyatımın 3.gününden itibaren bu çayı içiyorum ödem falan çok kalmadı bende karnımın düzlüğünü görebiliyorum doktoruna bi danış belki önerebilir bi şeyler Acele etme herkes de farklı bi iyileşme süreci oluyor... önemli olan zaman geçince karşımıza çıkacak sonuç sevgiler

Son düzenleme:

merhaba jelesec bana içtiğin çayın tarifini verirmisin, dr bana her şeyi yiyip içebilirsin dedi fakat çaydan bahsetmedi hazır poşet çaymı bu
bana 3lt su içmelisin demişlerdi en başta fakat ben ancak yarısını içebiliyorum

merhaba derya
benim geçen 4 gün boyunca midemle beraberdi fakat dünden beri sadece göbeğimde birikti sanki ayva göbek derlerya aynen öyle

merhaba asskn
size katılıyorum ayrıca ameliyat sonrası dr bana bir süpriz yaptı :) normalde sağ kalça ve sol kalça arasında yarım ay şeklinde olacak olan dikişimin tam göbek deliği hizasında göbeğe doğru üç parmak boyunda extra bir dikişimde mevcut.İlk pansumanda görünce şaşırdım ve sordum dr selçuk bey bu bölgenin çok gergin olacağını ve size hareket zorluğu vereceğini düşünerek çıtlattım dedi. :) yani bu da tombaladan çıkmış.Ama ben yinede göbeğimin eski hallerindeki resimlerime bakıyorumda hiç bir şey gözüme görünmüyor.
bu arada ameliyat öncesi her açıdan resimlerimi kızım çekmişti.şimdide iki güne bir çekiyor ve bu gün 11.gün de inanılmaz değişim var.

merhaba arkadaşlar
ben dün 2.pansumana gittim 10.günümdü ve dr dikişlerimide aldı.şişliği sordum ödemden dedi.masaj yapıyorsun dimi diye sordu hayır böyle bir şey söylemedinizki dedim.bundan sonra yap bu sertlikler daha çabuk geçer dedi.3lt su iç dedi ben ancak yarısını içebiliyorum zorla kendini dedi.
dikiş heyecanından sormayı unuttum nasıl masaj yapılacak,nemlendirici kullanılacakmı,herhangi bir nemlendirici olurmu diye
bilginiz varmı

Evet regli dönemim bugun olmam lazımdı.hayir öyle bir çay önermedi.yarin kontrole gidecem sorarım öyle bir çay onerebilirmi.haklisiniz arkadaslar biraz acele ediyorum.

merhaba derya
benim geçen 4 gün boyunca midemle beraberdi fakat dünden beri sadece göbeğimde birikti sanki ayva göbek derlerya aynen öyle

Cok iyi geçecek yani. Benim bir sorunum daha var maalesef ben hiç su içmiyorum sadece ilaç içerken ictig su var o kadar.su icmek bu kadar onemlimi. Benim doktorum su iç dedi ama su kadar iç önemli falan demedi.

Arkadaslar dün sabahtan beri acayip rahatsizim.ameliyeat yerine alakalı değil benim sorum bagirsaklarim üzerinize afiyet ishal oldum cok şiddetli sancım var 10-15 dakikada bir lavabodayim sizlerdede böyle bir dorun oldumu acaba. Sezaryenlerde de olmuştum ama böyle degildi bu canımı cok yakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…