Geçmiş olsun çokta gençmişinZaman dediğin nedir ki akıp gidiyor.Yarın ameliyatını unutup sanki hep böyleymişin gibi gelecek.
MErhaba offpuff nerede oldunuz acaba ameliyatınızı? 45 kiloyu 4 ayda mı verdiniz
Bende çok korkmuştum.Doktorum derin bir nefes al dedi aldım,şimdi ver dedi verdiğimde çekti direni sende öyle yap tereyağından kıl çeker gibi alır korkma
Ve dren lerimde alındı kızlar korktuğum kadar değilmiş Allah'a cok şükür bugun öğleden sonra taburcu olacam Allah izin verirse.
Derya2852, size kontrolünüzde olan bir rahatlık öneririm. İnanın süreci daha verimli ve sağlıklı götürürsünüz. Stres bu gibi durumlarda fizik olarakta olumsuz etkiler süreci.
Bende oldum cok şükür ameliyatımı sezaryen acısı gibi suan icin daha ayağa kalkmadım karnım nasil oldu onuda görmedim yarın sabah kaldıracaklar sontam da duruyor tuvalete gitme derdim yok. İnşallah tez zamanda ayaklanırız ya .
Çok geçmiş olsun bende 18.Nisanda oldum ameliyatımı yazınızı görünce gerçekten üzüldüm adınıza.Zor bi ameliyat olduğunu araştırma yaptığım dönem doktorların hepsi söylemişti ama kişiye doktorun tekniği ile ilgili bu zorluk derecesi diyede eklediler...nerede kime oldunuz ameliyatınızı sakıncası yok ise yazabilirmisiniz
Merhaba arkadaslar ben Ameliyat olali tam bir ay oldu ama iyilesemedim.karnimin tam ortasinda yaramda
acilma oldu tekrar dikis atildi evde dinlenmedeyim anlicaniz basa dondum.neden oldu derseniz
dinlenemedim galiba 10. Gun ise basladim ev cocuk.ama olan oldu .ameliyat olan arkadaslar
cook dikkat edin.bolbol dinlenmeye bakin gecmis olsun hepinize optummm
Merhaba arkadaslar ben Ameliyat olali tam bir ay oldu ama iyilesemedim.karnimin tam ortasinda yaramda
acilma oldu tekrar dikis atildi evde dinlenmedeyim anlicaniz basa dondum.neden oldu derseniz
dinlenemedim galiba 10. Gun ise basladim ev cocuk.ama olan oldu .ameliyat olan arkadaslar
Geçer geçer hepsi geçer. Yaşadığınız şeyi iyi bir şekilde doktorunuza anlatabilirseniz, tanıyı daha net koyabilir sanırım. Öğrenince yazarsanız biz de bilgilenmiş oluruz.
Merhaba millet artık evdeyim ama eve geldiğimden beri nerdeyse hiç dinlenmesin cocuklar yakamdan düşmüyor cok yavaş hareket ediyorum ama inşallah hiçbir şey olmaz hersey yolunda gider.
Umarım düm düz bi karnım olmasını çok istiyorum 20 sene şişmanlıktan sonra zayıfladım ve özgüvenim çok arttı kendime her konuda şimdi düm düz bir karın istiyorum umarım olur teşekkürler iyi dileklerin için
çok geçmiş olsun tuğba
bende dün tüm uğraşılarıma rağmen hapşırdım ve midemin üzerinde inanılmaz bir acı hissettim.oysa ameliyat sonrası bile hiç böyle acı çekmedim.
bende işe başlıyacağım gelecek hafta senin işin ağırmıydı tarif edermisin,araba ne zaman kullanmaya başladın bana tavsiye edebileceğin bir şey varmı şimdiden tşk ederim
merhaba jelesec
sen benden 1 hafta önce olmuşsun sana danışayım
benim sağ tarafımdaki diren yeri ve en son dikişi acıyor sende de oluyormu
ve karnım direnler alındıktan sonra sanki biraz daha büyüdü bu normalmi sendede oldumu
cumartesi tekrar pansumana çağırdı am dikiş alıcam falan demedi senin ne kadar zaman sonra alındı
Yarın arayıp müsaitse gideceğim.Yazarım tabii burda paylaşım için varız
Haklisin asskn nette ameliyati izlediğim icin drenleri daha farklı bekliyordum o yüzden biraz daha korkmuştum.ama drenler çıkınca biraz daha rahatladım.ah ah hazır rahatlığımızı bozduk Allah akıl fikir versin bize inşallah sonucu güzel olur.peki asskn karnından memnunmusun dumduz Olmuşmu.ben karnımı gordum ama yattığım icin fark edemedim.
Ameliyat kesisi hizasından itibaren azıcık üstte, biraz daha fazlada kesi altında şişlik var. Ayrıca daha öncede yazmıştım, bende de tuğba_ŞEKER deki (DİKİŞ YERİNDE KANAMA VE SIZINTI) gibi bir durum oldu, yaşadığım Hematom nedeniyle. İlk anda müthiş bir şişme oldu. Pantalonumun düğmesini ve fermuarını dahi açtım. Çok korkmuştum. Bu gün olsa ne korseyi açarım ne kopçayı ne de fermuarı. Sıkılığı koru basınç için ve soğuk kompres.
Bentoprak yazmış zaten bir sene sonra elde edeceğimiz görüntüyü. Onun için sabır sabır sabır diyorum. Ayrıca arkadaşlara yalvarma derecesinde rica ediyorum. Bol bol dinlenin. Rahat hareket ediyorum, oturuyorum, kalkıyorum diye düşünmeyin. İyileşme sürecini en kısa tutabilmek için mümkünse uyku (en az hareket) modunda geçirin en az 15-20 günlük süreyi. Zor ama kesinlikle doğru olan bu. Nereden mi biliyorum. K E N D İ M D E N.
Peki nasil yatıyorsunuzarkadaslar ben basımın altına iki tane yastık alıyorum ve dizimin altına iki yastık alıp v seklinde yatıyorum. Ve acayip belim zorlanıyor ayaktayken.korsedenmi bilmiyorum ama dik istesemde duramıyorum.mide kısmımda sis galiba.birde ameliyata girerken 54.5 kiloydum bu sabah tartildim 55 kilo olmuşum doğru düzgün yemediğim halde. normalde böyle yesem kilo vermiştim.odem olusmayami başladı bilmiyorum.yarin kontrolum var doktoruma soracam artık.odem tüm vucudami vuruyor yoksa sadece karin belgesindemi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?