Jelesec size de büyük büyük geçmiş olsun diyorum. Kusura bakmayın herşey iyi giderken bir problem yaşadım. Yazmak ya da insanlarla iletişime geçmek istemedim. Henüz tam olarak atlatamadım ama biliyorum ki zamanla geçecek. Rahatım her şeye rağmen mutluyum. Zcakir'a kesinlikle katılmıyorum. Muhtemelki birden fazla etken ile karşılaştı (ağrı eşiği ultra düşük olabilir, doktorun çıkardığı iş kötü olabilir, bünyede bir problem olabilir, hatta hatta yattım kalktım bomba gibi neden değilim diyor olabilir).
Jelesec bence de sürecinizi paylaşmayın!!
Asskn sormayı unuttum peki ne yaptılar bu sorun çıkınca nasil kontrol altına aldılar.Asskn beni uyardığın icin cok teşekkür ederim.keske ameliyatdan once uyarabilseydin belki vazgecebilirdim.cunku iki kucuk cocuğum var.anneme muhtacım o zaman bir ay.
Sevgili Jelesec sizede çok geçmiş olsun ve diğer yaptıran arkadaşlarada.Ankara'da özel bir klinikte oldum. Asskn arkadaşım paylaştıklarım sizin onayınız için değil, abartmadan şahsen yaşadıklarımdı. Bazı sıkıntıların olduğunu, herşey çok kolaymış gibi güllük gülistanlık olmadığını yazmayı kendimce görev saydım. Birde doktoruma sitelerden bilgiler okuduğumu araştırmalar yaptığımı söylediğimde, bir çok doktor asistanının üye olarak tavsiyeler ve isimler verdiğini iletti. Buda şimdi aklıma gelen bir ayrıntıdır..Sevgiler..
Asskn sormayı unuttum peki ne yaptılar bu sorun çıkınca nasil kontrol altına aldılar.
Asskn sormayı unuttum peki ne yaptılar bu sorun çıkınca nasil kontrol altına aldılar.
Sevgili Jelesec sizede çok geçmiş olsun ve diğer yaptıran arkadaşlarada.Ankara'da özel bir klinikte oldum. Asskn arkadaşım paylaştıklarım sizin onayınız için değil, abartmadan şahsen yaşadıklarımdı. Bazı sıkıntıların olduğunu, herşey çok kolaymış gibi güllük gülistanlık olmadığını yazmayı kendimce görev saydım. Birde doktoruma sitelerden bilgiler okuduğumu araştırmalar yaptığımı söylediğimde, bir çok doktor asistanının üye olarak tavsiyeler ve isimler verdiğini iletti. Buda şimdi aklıma gelen bir ayrıntıdır..Sevgiler..
Derya2852, aman dikkat edin ne olur. Size bu saatten sonraki dönem geçirdiğiniz operasyon kadar önemli (belki de daha fazla) dersem inanın abartmış olmam. En az bir ay sizi zorlayacak işlerden, (özellikle ani olan) hareketlerden kaçının. Ben ne kadar iyi gidiyor diyordum ki 23. gün yaptığım ani ve zorlayıcı bir hareketle (anlık bir şeydi) karın bölgemde bir yanma hissettim. Sonrasında o bölge şişmeye başladı ve bayağı bir şişti. Detayları boş verelim neticede olan bir kılcal damar çatlaması neticesinde deri altında biriken kan. Tıptaki adı Hematom imiş. Lütfen dikkat edin ve a c e l e etmeyin!!!
Ben 21 yasindayim Bugun 1 hafta oldu iste nerdeyse benim iyilesme surecim baya hizli surdu aslinda 5.gun dik bir sekilde yureyebiliyordum bana dren takilmadi kanama olmamis vucutya 1.5 senedir spor yaptigim icin iyilesme surecim baya iyi ve rahat cikiyorum geziyorum pek sorun olmuyor 45 kilo verdim 4 ayda 1 swneden fazladirda toparlamaya calisyorum ama yok olmadi onun ickn yptirdim 7 bin liraya yaptirdim ameliyati cokda guzel gecti sigarayida 2 hafta once biraktim halada icmiyorum cok canim cekmiyor acikcasi daha herhangibir sonuc goremedim karnimda eski halinden daha sis gibi hatta ne bilim sabirsizlaniyorum acikcasi istedigim gibi olmazsa diye korkuyorum 5. Gun okula gittim ztn hic bi sorun olmadi cumartesi dikislerim alinacak ins bi sorun yoktur hemen iyilesmek istiyorum acikcasi insan biraz mucize bekliyor bu kdr agrili ve pahali bi mudehale sonrasi:)
Ben 21 yasindayim Bugun 1 hafta oldu iste nerdeyse benim iyilesme surecim baya hizli surdu aslinda 5.gun dik bir sekilde yureyebiliyordum bana dren takilmadi kanama olmamis vucutya 1.5 senedir spor yaptigim icin iyilesme surecim baya iyi ve rahat cikiyorum geziyorum pek sorun olmuyor 45 kilo verdim 4 ayda 1 swneden fazladirda toparlamaya calisyorum ama yok olmadi onun ickn yptirdim 7 bin liraya yaptirdim ameliyati cokda guzel gecti sigarayida 2 hafta once biraktim halada icmiyorum cok canim cekmiyor acikcasi daha herhangibir sonuc goremedim karnimda eski halinden daha sis gibi hatta ne bilim sabirsizlaniyorum acikcasi istedigim gibi olmazsa diye korkuyorum 5. Gun okula gittim ztn hic bi sorun olmadi cumartesi dikislerim alinacak ins bi sorun yoktur hemen iyilesmek istiyorum acikcasi insan biraz mucize bekliyor bu kdr agrili ve pahali bi mudehale sonrasi:)
Çok geçmiş olsun.Merak ettim hemetom ameliyat sonrası ne kadar zaman içinde olabiliyor.
Ya arkadaslar bu drenlerin çıkması zormu nasil oluyor korkmaya başladım.lutfen acele cevap.
Dileklerinize teşekkür ederim BenToprak. Bu hematom olayı normalde de olabiliyormuş. Hoş ben yakın çevremde hiç rastlamamıştım ama. Böyle bir durum tahmin edildiğinde kanamayı durdurmak için bölgeye soğuk kompres ( buz torbası gibi) uygulamak gerekirmiş.
Ya arkadaslar bu drenlerin çıkması zormu nasil oluyor korkmaya başladım.lutfen acele cevap.
Teşekkür ederim cevabınız için.Anladığım kadarı ile ameliyat olanlarda risk normal insana göre daha fazla.Benim karın ameliyatım bir yılı geçti.Dün gece uykumda nasıl bir hareket yaptıysam göbek sağ yan kısmında acıma ile uyandım.Bir müddet gerdiremedim kendimi.Hani ayağa giren kramp gibi bir şeydi.
Eğer yanlış hatırlamıyorsam bazen böyle nadirde olsa batma hissi olabileceğini okumuştum forumda.
Bu kadar aradan sonrada batma hissi yaparmı bilmiyorum.Karın kasıma yama konulmuştu.Sanki kasıma kramp girdi.Çok şükür şimdi bir şey yok.Birde hayırlısı ile yüzüm geçse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?