Ben 20 mart akşamı karın germe ameliyatı oldum.Estetisyen değil doç.olan genel cerrah arkadaşım yaptı ameliyatımı.daha öncedende çok yapmış:)Kimseye haber vermeden yattım hastaneye.Refakatçi arkadaşım vardı.Tam karın germe yaptı.Evladiyelik yani.Sigara içmezsen iyi olur dedi.Ama ben dayanamadım içtim.Ameliyattan çıktığımda Nasıl bir acı ağrı lanet olsun olmasaydım dedim.Ama 3 saat sürdü bu ..Dr um beni hastanede 3 gün yatırdı.Paşalar gibi bakıldım.ağrı falan olmadı gibi.Göbek deliğim süper olmuş.ağrı deli gibi okuduklarım kadar falan olmadı.2. gün dik yürüdüm.Şu anda bandajlıyım.epeyce iyiyim maşallah bana.Çarşamba kontrolüm var.Karnım süper olmuş.Sigarayıda bıraktım.İçmiyorum.doku iyileşmesi için ameliyattan sonra içmeyin.Kilomu aldım nedir.Ona moralim bozuk. yada hala ameliyat ödemimi bilmiyorum ama tartıda fazla çıktım.Güya ameliyattan sonra kilo veriliyormuş ya:)Yani bu tarz ameliyatlarda çok okumayın.Radikal kararlar verin ve hemen yaptırın.Çok abartanlar var...Okudukça vazgeçebilirsiniz.Bu arada fiyat konusunda piyasanın yarısından az:)Arkadaşlığın kıyağını yaptı yani:)Olmanızı tavsiye ederim.
Ben ilk defa yazıyorum. Bursada bunu yaptıran varmıdır, varsa hangi doktora yaptırmış ve memnun kalmışmıdır bilmek isterim. Bir de devlet hastanesinde de yapıldığı yazılmış hangi bölümde yapılıyor acaba. Benim de sezeryandan sonra korkunç bir göbek kaldı ki korkunç spor yapmama rağmen erimeyen bir göbek. Yardımcı olursanız çok sevinicem. Bir de miyom nedeniyle rahimi aldırırken acaba karın germe ameliyatı yaptıran varmıdır acaba?