- 18 Nisan 2007
- 404
- 2
- 316
- 38
faceımı kapattım hayatım ben okuyorum demıstımya amelıyattan dolayı derslerı aksattım ders calısmak ıcın netten koptum facıde dondurdum..100mesajı doldurmadıgımdan ozel mesaj ayzamıyormusum buyuzden burdan yazacagım canım depresyonum anlattıgım gıbı fazla sey ummusum ama boyle cakılacagımı hıc dusunmemıstım kısacası buyuk bır amelıyata basımıza ne gelecegını bılmeden balıklama dalmısız gıbı gelıyor bana enazından benımkısı ole olmus haaa eskı halıme gore ıyımı evet ama odedıgım maddı manevı bedele degdımı hayır..derslerım aksadı oglumun okuldakı derslerı dustu zaten ıyılesene kadar kılo aldım bıde mıgdem cıktı..asagıda tamamen dumduz olmadı ama gene ıyı artık hamıle gıbı deılm ama dumduz de deılm dogrusu..sımdıkı aklım olsa ıyıce kılo vermeden amelıyat olmazdım haa verebılırmıydım hayır:)))ozamanda su gelıyor aklıma lıposaksın yaptırıp sonra germe yaptırıdım hatırlıyorumda nette arastırma yaparken unlu bır estetık cerrah aynen sole dıyordu kılo vermeyen bayana karın germe yapmam efendım sonra sucu bana bulcak:))cunku sonuc ıstedıgı gıbı olmayacak ozaman nedemek ıstedıgını anlamamıstım ben karın germe amelıyatını kılo verme amelıyatı gıbı algılamısım ama butun bunlara ragmen eskısıne gore dahaa cok umudum var duzelmek ıcın sımdı full spor yapıyorum ogleden sonra yatana kdara sadece elma yıyorum sende ne var ne yok?
kilo veremediysek ameliyat öncesi...bizde şimdi veririz değilmi canımm.burda bir arkadaş ameliyattan donra verdi kiloları fıstıkkk
gibi oldu.moralimizi bozmayalımm.sarkıklardan kurtulduk.gerisi bize kalmışş..