Merhaba arkadaşlar
ameliyat olanlara geçmiş olsun.ben yeni üye oldum sebebini sanırım tahmin edersiniz 24 nisanda karın germe,lipo ve bacak iç bölgemde de lipo operasyonu yapılacak.sizce hepsini aynı anda olmak işimi dahadamı zorlaştırır ağrı eşiğim çok düşük olduğundan korkuyorum ve ameliyat öncesi nelere dikkat etmeliyim.bana dr kilo ver,şunu ye bunu yeme gibi birşey demedi.ben sorduğumda sadece aspirin ve ağrı kesicilerden uzak dur dedi.dr nuz sizden ne yapmanızı istemişti.
Ben anestesiyle ilgili daha önceki sezeryan ameliyatlarımda sorun yaşadığımdan ( birinde 3 saat ayılamamışım gelen giden tokatladığı içinyüzüm çürümüştü günlerce konuşamamıştım,diğerinde de ameliyatın ortasında uyanmıştım) bu ameliyatı epidural olarak olmak istediğimi dr belirttim o da bizde aslında bunu tercih ediyoruz dedi.Sizlerden epidural olan varmı,acılı bir durummu.
Bana yardımcı olursanız sevinirim:)
Merhaba brn epiduralle oldum göğüsümü bîle o şekilde yaptı sadece izlemek istemediğimi söyledim ve damardan bi ilaçla uyuttu son bir saat uzandığı için ameliyat iğne 5 saatlik ayarlanmıştı zaman yetmedi diye narkoz verdi.çok memnundum. Çünkü uyuşukluğun etkisiyle ilk 3 gün hiç ama hiç ağrı hissetmedim 3 gün arabayla kızımı derse götürdüm hastane dönüşü direnlerle restoranda yemek yedim:) ve sonra gezicem diye üşüttüm ne zaman kî 4. Gün uyuşukluk geçti ben hafif ağrı çekmeye başladım üşütünce ateş sorunumda çok oldu. Ama şiddetle tavsiye ediyorum ilk günlerin ağrısını hissetmiyorsunuz.