merry nerelerdesin unuttunmu bizi sende biraz rahatlatsana bizi ben izlere takmis durumdayim okadar aci sikinti cekip harita gibi olmayalim
ben sagsen seyretmeketen kacinirim cunku gercekten cok istiyorum benim dusuncem zaten kzuz gibi uyuyosun ameliayti kesinlikle hatirlamiyosun eh ondan sonra da aciyacak o kesin elimizi azcik kessek aciyo hayirlisi bakalim ben 6 ay sonra yapmak istiyorum once burnum gecsin ve ona sevineyim azcik aci olacak ama ondan sonra ki mutluluga deyer bence
merry esra ve diger bu ameliyati olan arkadaslarima sormak istiyorum izler cok mu kotu karin germe opr sonrasi goruntu
burcu78 sen ust karinda catlakmi vardida bu yuzdenmi sen tam karin germe istedin ben mini karin germe istiyorum ama istenilen ne neye gore tam veye miniye karar veriliyor bunu bilmiyorum ama tek dilegim minikarin germenin bana uygun olmasi cunku odaha kolay bir operasyonmus
Arkadaşlar,göğüs küçültme bölümüne yazdım ama cevap alamadım,bi de size sorayım,göğüslerim i şeklinde izle yapıldı çok güzel duruyorlar fakat altlarında potluklar var,dr.6 aya kadar belli olmaz kafana takma dedi zamanla şekil alacak dedi ama ben merak ediyorum,potlukları olan bu teknikle ameliyat olan var mı aranızda ne zaman geçer bunlar acaba??
arkadaslar endoskopik karin germe ile ilgili bilgisi olan bizle paylasabilirmi
bu arada sevgili arkadaşlarım neden atrık gelişmleri yazmıyorsunuz valla sonrası ameliyattan çok daha önemli lütfen bizi terk etmeyin ne durumdasınız bilelim esraa annejimm burcu78 kızlar siz yokken cesaret de yok oluyor
bu arada sevgili arkadaşlarım neden atrık gelişmleri yazmıyorsunuz valla sonrası ameliyattan çok daha önemli lütfen bizi terk etmeyin ne durumdasınız bilelim esraa annejimm burcu78 kızlar siz yokken cesaret de yok oluyor
esra şu dikiş bitimlerindeki kulak denen şeyler sende olmadımı???? burcu sende ???