- 14 Şubat 2008
- 134
- 0
iyiyim canım..kendi işlerimi yapıyorum artık..(ağır kaldırmak dışında)korsemi yardımsız takamıyorum.bu arada herhangi bir merhem yada kreme gerek olmadığını söyledi doktorum.sorunsuz kapanıyor dikişlerim.şişlik kızarıklık yok.göbek deliğimin solunda hafif bir şişlik var oda zamanla düzelirmiş.bunun dışında güzel görünüyor.62 kiloyum şu anda.2 kilo daha verirsem bu iş bitmiştir.henüz ödemler var dedi Serdar bey .kıyafetlerimin içine doğumdan sonra girememiştim.ama şu anda bir çoğu oluyor.38-40 beden olanları rahatlıkla giydim.bu arada hala emziriyorum.14.ayına girdi bebişim..korkum ya emziremezsem bıraktırmak zorunda kalırsam diye çok endişelerim vardı.onuda atlattık çok şükür....sevgiler canım.
Tşk ederim canım...Doç.Dr. Tuğrul MARAL yaptı boğaziçi tıp merkezinde..meme dikleştirme 3500 karın germe içinde 4000 ikisi birden olursa 6500 dedi .....6500 verdim lipo olmadı... sanırım lipo olursa daha fazla oluyor fiyat tam emin değilim ...22 ocakta ameliyat oldum daha uyanırken pişman oldum ölüyorum zannettim çok acı duydum karnımdan dolayı.... memişler hiç acımadı biraz sızladı ilk gece o kadar...3 saat sürdü sonra bir acı ağrı duymadım.... ama herkesin acı eşiği bir değil hiç acı duymayanda var..
İstediğin göbişe ve memişlere kavuşursun inş.. ağrısız bir şekilde...opuyorumnanaktan
canım ben dr ları bizat gezmedim çalışıyorum fakat nette çok geniş bir araştırma yaptım ve sonunda aylın hanıma karar verdim ve buradaki arkadaşlarımın genelide aylın hanım hastası ve çok memnunlar ben vermem gereken bir kaç kilo var bunu aylın hanım ilede paylaştım ve ortak karaımız kilo vermem oldu daha sonra ameliyat için gün almaya gideceğim ama bu bir iki ayı alacak belki korse sıkıntı olmasın diye son bahara bırakabilirim sorunların en asgarıolmasını istiyorum .inan güzel olmakdan ziyade eskisi gibi olmak benim isteğim sarkmış bir karın çok üzücü aynalara küsüm burda bir çok arkadaımda anlıyordur ne demen istediğimi umuyorum sende başarılı bir ameliyat ve memnun bir sonucun olur bence burda kal ve yazılan tecrübeleri oku hepsi sağ olsun en ince detayaları bile bizimle paylaşıyorlar tşk k.k öpüyorum :enbuyukkk:
lımoncugum boyunu ve kılonu yazarmısın ben de kac kılo vermem gerektıgını bıleyım
selam cnm bende son baharda bu ameliyati istieiyorum aylin hanimin soyadi ne ben de aacik arastirayim cok duydum ismini yardimci olursan sevinirm opuyorumnanaktan
slm merrycim iyi olmana sevindim senin agri surecinde esra gibimi gecti acaba bu agrinin az veya cok olmasinda dr da bir etkisi varmi
kiz korktum ben simdi ama cok istiyorum biz alisikiz deil mi acilara ne kadar surdu agrilarin agri kesici etkili oluyo mu sen gouslerini kuclttun mu yoksa buyuttun mu ah acidi migercekten cok :1hug:
slm merrycim iyi olmana sevindim senin agri surecinde esra gibimi gecti acaba bu agrinin az veya cok olmasinda dr da bir etkisi varmi
Dediğim gibi cnm ben 3 saat çok acı duydum herkes bir değil hiç ağrı duymayanda var..Annejim gibi mesela...Benim gögüsler toparlandı dikleşti ....
burcu merhaba,duyulan ağrı kesinlikle ağrı eşiği ile alakalı bişey.benimkide çok düşükmüş.narkozdan çıkarken çok bağırmışım.narkozu veren doktor söyledi bunu.ama yapılan ağrı kesici kürler serumuma katıldı belli aralıklarla tekrarladılar.bu sayede çok rahat geçirdim hastane dönemini.ağrılı zamanlarda oldu ama öyle korkulacak kadar değildi.slm merrycim iyi olmana sevindim senin agri surecinde esra gibimi gecti acaba bu agrinin az veya cok olmasinda dr da bir etkisi varmi
Hanımlar biraz önce seyrettim bende karın germe ile ilgili video bir arkadaşımız eklemiş faydası olur bence seyredin
http://www.kadinlarkulubu.com/vucut-estetigi/356834-karin-germe-videolari.html
offf çok kötü yaaa eyvahedigeldismile
ameliyattan çok, kalan izler korkutuyor insanı.
onca acı bu izler için mi olacak ki....
bunların daha düzgün dikilmiş olanı yokmuki.. boshayallersmile
merhaba esra oncelikle gecmis olsun. goguslerde toparlama ve diklestirme yapilirken silikon da kondu mu? bir de silikon illa gerekli mi sen de onerir miydin? bende karin germe ve gogus diklestirme dusunuyorum. ama su silikon muhabbeti beni tedirgin ediyor. tecrubeni paylasir misin?