Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim doktorumda krem vermedi yaralar için onların bir faydası yok dedi...İyi olmana sevindim cnm daha da iyi olacaksın merak etme...

kiz korktum ben simdi ama cok istiyorum biz alisikiz deil mi acilara ne kadar surdu agrilarin agri kesici etkili oluyo mu sen gouslerini kuclttun mu yoksa buyuttun mu ah acidi migercekten cok :1hug:

selam cnm bende son baharda bu ameliyati istieiyorum aylin hanimin soyadi ne ben de aacik arastirayim cok duydum ismini yardimci olursan sevinirm opuyorumnanaktan

selam cnm bende son baharda bu ameliyati istieiyorum aylin hanimin soyadi ne ben de aacik arastirayim cok duydum ismini yardimci olursan sevinirm opuyorumnanaktan

merhaba canım( karanlık )soyadı 11 temmuz da diyinimiz var o güne kadar kilo vemem lazım bu sebeple düğün sonrasına bırakayım diyorum ve yaz boyu korse takamayacağım için sonbahar iyi bir tarih gibi geliyor kısmetse tabii

mery boyun kaç canım kilon çok güzelmiş valla süper olduğunu düşünüyorum şu hallınle ve bir soru daha
dikişlerin boyu ne kadar kalça kemiklerine kadarmı

esra merhaba canim senin yazdiklarin acikcasi birazdaha korkuttu beni vazmi gecsem diye dusunur oldum ben doktor olarakaylin hanimi dusunuyordum artik kismet diyorum belkide baska bahara

slm merrycim iyi olmana sevindim senin agri surecinde esra gibimi gecti acaba bu agrinin az veya cok olmasinda dr da bir etkisi varmi

slm merrycim iyi olmana sevindim senin agri surecinde esra gibimi gecti acaba bu agrinin az veya cok olmasinda dr da bir etkisi varmi

Valla ne yalan söyleyeyim ben de narkozdan uyanınca epey bi ağrı hissettim ama daha çok orurup kalkarken artıyordu ağrılar hareketsiz kalınca çok da korkunç değildi,durmadan ağrı kesici istiyordum hemşirelerden, bıktırmıştım artık milleti,ameliyattan sonraki gün sıkıntılıtdı,salı oldum perşembe çıkıcaksın dedi,ben mümkün değil bu hastaneden çıkamam dedim asla yürümek istemedin yürüdükçe,öksürdükçe bi de gülerken ölüyorum zannettim,ama her geçen gün azalıyor ve hepsi geçiyor çok da dayanılmaz bişey değil ama önemli olan ameliyatın sonuçları bu kadar acıya değer mi,ve bu kadar uzun izlere değer mi,bence değer benim görüşüm,sarkık çatlaklarla dolu göbek yerine sıkı ama izli olanı tercih edebilirim demiştim zaten,doktorum bana tam karın germe yapmak istemedi,deymez diye düşündü sanırım mini karın germe yapalım demişti,ama göbek deliğimin üzerindeki buruşukluk beni çok rahatsız ediyordu,mini karın germenin göbek deliğinin üzerine hiçbir etkisi yokmuş ee ben ne anladım o işten.......alt taraf cillop gibi üst taraf aynı,o zaman o da fikrini değiştirdi benim de kararlı olduğumu görünce tam karın germe yapıldı,iyiki de öyle yapılmış o kadar acı çekmeye deysin öyle değil mi sonuçlar insanı mutlu etmezse ne anlamı var estetik operasyonların,biz hasta değiliz ki keyfiyen ameliyat olmak çok zor bir karar herkesin cesaret edemeyeceği bir şey,aferim bize kızlar yaaa:lepi:

burcu78 sen ust karinda catlakmi vardida bu yuzdenmi sen tam karin germe istedin ben mini karin germe istiyorum ama istenilen ne neye gore tam veye miniye karar veriliyor bunu bilmiyorum ama tek dilegim minikarin germenin bana uygun olmasi cunku odaha kolay bir operasyonmus

kiz korktum ben simdi ama cok istiyorum biz alisikiz deil mi acilara ne kadar surdu agrilarin agri kesici etkili oluyo mu sen gouslerini kuclttun mu yoksa buyuttun mu ah acidi migercekten cok :1hug:

Dediğim gibi cnm ben 3 saat çok acı duydum herkes bir değil hiç ağrı duymayanda var..Annejim gibi mesela...Benim gögüsler toparlandı dikleşti ....

Dediğim gibi cnm ben 3 saat çok acı duydum herkes bir değil hiç ağrı duymayanda var..Annejim gibi mesela...Benim gögüsler toparlandı dikleşti ....

merhaba esra oncelikle gecmis olsun. goguslerde toparlama ve diklestirme yapilirken silikon da kondu mu? bir de silikon illa gerekli mi sen de onerir miydin? bende karin germe ve gogus diklestirme dusunuyorum. ama su silikon muhabbeti beni tedirgin ediyor. tecrubeni paylasir misin?

burcu merhaba,duyulan ağrı kesinlikle ağrı eşiği ile alakalı bişey.benimkide çok düşükmüş.narkozdan çıkarken çok bağırmışım.narkozu veren doktor söyledi bunu.ama yapılan ağrı kesici kürler serumuma katıldı belli aralıklarla tekrarladılar.bu sayede çok rahat geçirdim hastane dönemini.ağrılı zamanlarda oldu ama öyle korkulacak kadar değildi.

Selaaaaammm.....Kusura bakmayın arkadaşlar hızla kilo vermek ve de gardrobumu yenilemekle meşgul olduğumdan siteye epeydir giremedim bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile Şaka bir yana karın germeden sonra hareketsizlikten dolayı aldığım 2 kilo ve yine ameliyatın kaçınılmaz sonucu olan ödemleri atmaya çalışıyorum bu aralar.Neyse ki aldıklarımı verdim ama hala ödem var tabii....ızlerim iyice silikleşti ve Bugün Aylin Hanım silikon tabakalara başlamam gerektiğini böylece izlerin tamamen yok olacağını söyledi.Benim tam 3 ayım doldu ve kendimi çok iyi hissediyorum yani her şey yolunda.Ameliyat olacak arkadaşlara sesleniyorum : Korsenizi mutlaka ve mutlaka 6 haftadan önce asla çıkarmayın ve doktorunuz izin verdiği andan itibaren yürüyüşlerinizi ihmal etmeyin.Karın bölgenizin güzelce şekil alması ve ödemleri daha kolay atabilmeniz için bu şart.....Özelden attığınız mesajlar için teşekkürler.. Elimden geldiğince yanıtlamaya devam ediyorum.Ama bazen o kadar çok oluyor ki yetişemiyorum ve cevabım biraz geç oluyor. Bu yüzden kusuruma bakmayın....Her şey gönlünüzce olsun....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

offf çok kötü yaaa eyvahedigeldismile
ameliyattan çok, kalan izler korkutuyor insanı.
onca acı bu izler için mi olacak ki....
bunların daha düzgün dikilmiş olanı yokmuki.. boshayallersmile

ben sagsen seyretmeketen kacinirim cunku gercekten cok istiyorum benim dusuncem zaten kzuz gibi uyuyosun ameliayti kesinlikle hatirlamiyosun eh ondan sonra da aciyacak o kesin elimizi azcik kessek aciyo hayirlisi bakalim ben 6 ay sonra yapmak istiyorum once burnum gecsin ve ona sevineyim azcik aci olacak ama ondan sonra ki mutluluga deyer bence

Tşk ederim cnm...silikon konmadı benim yeterli derecede meme dokum vardı hatta hafiftende küçülmüş gibi geliyor bana...Eğer yeterli meme dokun yoksa silikon konur zaten...buna en iyi doktorun karar verebilir cnm bende gerekli değildi...Hakkında hayırlısı olsun...opuyorumnanaktan

merry esra ve diger bu ameliyati olan arkadaslarima sormak istiyorum izler cok mu kotu karin germe opr sonrasi goruntu

merry nerelerdesin unuttunmu bizi sende biraz rahatlatsana bizi ben izlere takmis durumdayim okadar aci sikinti cekip harita gibi olmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…