Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızlar ben dermatoloji asist. yapıyorum contractubex dikiş yerinin keloid oluşturmadan iyileştirmesi için dermadox diye birşey duymadım belki dermatop olabilir buda çok ağır olmamakla birlikte kortizonlu bi krem.yaranın kızarıklıkğını gidermek için ilk önce 1hafta belki 10 gün sonra contractubex ama bunu en az 6ay-1yıl

arkadaslar lutfen kafam cok karisti o kadar cok doktor ismi varki hangisi uygun hangisi basarili bir turlu karar veremiyorum kapikapi dolasmakta istemiyorum ltfen istanbulda bu operasyonu yaptirip menun kalan birileri varsa bana yol gosterici olmalarini istiyorum eminim onlarin deneyimleri bana cok fayda sagliycak lutfennnnnnnnn merry sen nasilsin canim gunler gectikce rahatlamissindir issallah bizleri unutma senin moraline ihtiyacimiz var

mrh geçmiş olsun yeni katıldım aranıza bende aynı operasyonları geçirmek istiyorum.hangi doktara gittin. Ve memnunmusun lütfennnnnnnn beni bilgilendirirmisin benim için çok önemli teşşekkür ederim birde ücretini öğrenebilirmiyim

canım iyiyim ben...işin en zor tarafı doktor bulma.haklısın mutlaka birilerinin evet işte bu demeleri rahatlatıyor insanı.umarım karşına en iyisi en tecrubelisi çıkar.
sevgiler...

merhaba..Ankara'da oldum ben..doktorum Doç.Dr.Serdar Öztürk

tekrar çok geçmiş olsun dr unu nette araştırdım çok güzel yazıları var bir çok fikir verdi beni bir ayım kaldı biraz daha kilo vermek ve öyle bu ameliyatı olmak istiyorum ve dr umda öyle söyledi bu arada drum diyorum daha görüşmedik sağ olsun bana mail ile cvb verdi ben aylin hanıma gideceğim ve şimdiden çok korkuyorum ellerim buz gibi oluyor inan bu yüzdende buradaki yazıları pür dikkat okuyorum nelerle karşılaşacağım fikir ediniyorum paylaşımın için çok teşakkür ederim

canım iyi olmana sevindim tabi sen daha iyi bilirsin ama biraz kendine dikkat et yorulma ne de olsa önemli bir ameliyat bu vücüt da yorgun sevgiyle kal öptüm gelişmelri ihmal etme opuyorumnanaktan

canım iyi olmana çok sevindim özellikle çok sancılı bir ameliyat sonrasından sonra umuyorumki şimdiki görüntün çektiğin acılara değmiştir habersiz bırakma

limon 77 sen arastirip ondan sonrami aylin hanima karar verdin bilgilendirirsen cok sevinirim korkunu anliyorum allah yardimcin olsun guzel olmak bu kadar zor mu

selam cnm cok gecmis olsun oncelikle senin oldugunmeliyati bende dusunuyorum karin germe ile gouslerimi toparlattirmak istiyorum bana azcik bilgi verirsen cok memnun olurum kim yapti ameliyatini ne kadara mal oldu ve nerde cok tesekkurler opuyorumnanaktan

limon 77 sen arastirip ondan sonrami aylin hanima karar verdin bilgilendirirsen cok sevinirim korkunu anliyorum allah yardimcin olsun guzel olmak bu kadar zor mu

canım ben dr ları bizat gezmedim çalışıyorum fakat nette çok geniş bir araştırma yaptım ve sonunda aylın hanıma karar verdim ve buradaki arkadaşlarımın genelide aylın hanım hastası ve çok memnunlar ben vermem gereken bir kaç kilo var bunu aylın hanım ilede paylaştım ve ortak karaımız kilo vermem oldu daha sonra ameliyat için gün almaya gideceğim ama bu bir iki ayı alacak belki korse sıkıntı olmasın diye son bahara bırakabilirim sorunların en asgarıolmasını istiyorum .inan güzel olmakdan ziyade eskisi gibi olmak benim isteğim sarkmış bir karın çok üzücü aynalara küsüm burda bir çok arkadaımda anlıyordur ne demen istediğimi umuyorum sende başarılı bir ameliyat ve memnun bir sonucun olur bence burda kal ve yazılan tecrübeleri oku hepsi sağ olsun en ince detayaları bile bizimle paylaşıyorlar tşk k.k öpüyorum :enbuyukkk:

Bende islerimin yogunlugundan randevu alip gorusme yapamiyorum ama devamli netten arastiriyorum bu yuzdende kafam karisiyor cunku tavsiye edilen cok doktor var ama senin cevrende yaptiripta mennun kalan varsa bu guzel referans sonucta bilgilerin icin sagol limoncum fiat hakkindada bilgin varsa bizle paylasirsan sevinirim merrycim sen nasilsin canim sesin cikmiyor

slm merrycim merak ettim seni iyisindir isallah canim
iyiyim canım..kendi işlerimi yapıyorum artık..(ağır kaldırmak dışında)korsemi yardımsız takamıyorum.bu arada herhangi bir merhem yada kreme gerek olmadığını söyledi doktorum.sorunsuz kapanıyor dikişlerim.şişlik kızarıklık yok.göbek deliğimin solunda hafif bir şişlik var oda zamanla düzelirmiş.bunun dışında güzel görünüyor.62 kiloyum şu anda.2 kilo daha verirsem bu iş bitmiştir.henüz ödemler var dedi Serdar bey .kıyafetlerimin içine doğumdan sonra girememiştim.ama şu anda bir çoğu oluyor.38-40 beden olanları rahatlıkla giydim.bu arada hala emziriyorum.14.ayına girdi bebişim..korkum ya emziremezsem bıraktırmak zorunda kalırsam diye çok endişelerim vardı.onuda atlattık çok şükür....sevgiler canım.

canım iyi olmana çok sevindim özellikle çok sancılı bir ameliyat sonrasından sonra umuyorumki şimdiki görüntün çektiğin acılara değmiştir habersiz bırakma

Bazen düşünüyorum o kadar acıya değdimi diye ama hala değdi diyemiyorum kendi kendime ama memnunum halimden çok şükür inşallah onuda derim yakında...

Tşk ederim canım...Doç.Dr. Tuğrul MARAL yaptı boğaziçi tıp merkezinde..meme dikleştirme 3500 karın germe içinde 4000 ikisi birden olursa 6500 dedi .....6500 verdim lipo olmadı... sanırım lipo olursa daha fazla oluyor fiyat tam emin değilim ...22 ocakta ameliyat oldum daha uyanırken pişman oldum ölüyorum zannettim çok acı duydum karnımdan dolayı.... memişler hiç acımadı biraz sızladı ilk gece o kadar...3 saat sürdü sonra bir acı ağrı duymadım.... ama herkesin acı eşiği bir değil hiç acı duymayanda var..

ıstediğin göbişe ve memişlere kavuşursun inş.. ağrısız bir şekilde...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…