Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

esra şu dikiş bitimlerindeki kulak denen şeyler sende olmadımı???? burcu sende ???

Neyi kastettiğini anlamadım canım ama dikiş bitimi iki tarafta şiş duruyor oraları sordum ben liposuction yaparız 6 ay dolunca dedi bende yok yaptırmam hiç bir şey dedim o zaman zayıflayacaksın başka çaresi yok dedi doktorum ödem falan demedi o zaman 5 haftalıktım....

anladım ne liposuctiton ı ya sora yıne 6 ay şişlik off benım sol tarafta şişlik baya var belden düşük pant giyince cok kötu cıkıyo acıkcası bu yuzden sınırlerım cok bozuk mutlu bıle olamıyorum bazen..

Aramizda ameliyati uzerinden zaman gecmis ve yasanilan problemlerden haberdar birileri yokmu bu sislik gibi bilgi versede arkadaslarimizda rahatlasa moonsoon ve esra uzulmeyi en yakin zamanda isallah hersey yoluna girer sizin naminiza bende uzuldum kendinize iyi bakin

anladım ne liposuctiton ı ya sora yıne 6 ay şişlik off benım sol tarafta şişlik baya var belden düşük pant giyince cok kötu cıkıyo acıkcası bu yuzden sınırlerım cok bozuk mutlu bıle olamıyorum bazen..

Bence karnımız gerildiği için yanlar çıktı diye düşünüyorum zayıflayınca geçer inş.. öyle umut ediyorum ...

Aramizda ameliyati uzerinden zaman gecmis ve yasanilan problemlerden haberdar birileri yokmu bu sislik gibi bilgi versede arkadaslarimizda rahatlasa moonsoon ve esra uzulmeyi en yakin zamanda isallah hersey yoluna girer sizin naminiza bende uzuldum kendinize iyi bakin

Yok ben üzülmüyorum birşey yaptım sonuçlarınada katlanmam gerekir diye düşünüyorum...İnş. düzelir ...Sende kendine iyi bak canım...

cnm uzulmemen cok ılgımı cektı guzel olması ıcın yaptığımız bişey bu canımız pahasına amelıyata gırdık evet karnım eskısınden cok cok ıyı evet ama o dıkıs bıtımlerındekı sıslık canımı sıkmakta devam edıyor umarım gecer kılo vermeye devam edıyorum edıcemde umarım gecer geçmiş olsun hepimize..

cnm uzulmemen cok ılgımı cektı guzel olması ıcın yaptığımız bişey bu canımız pahasına amelıyata gırdık evet karnım eskısınden cok cok ıyı evet ama o dıkıs bıtımlerındekı sıslık canımı sıkmakta devam edıyor umarım gecer kılo vermeye devam edıyorum edıcemde umarım gecer geçmiş olsun hepimize..

Haklısın canımız pahasına güzel olması için yaptırdık herkeste onun için yaptırıyor ama ben eski karnımı düşünerek buna şükrediyorum onun içinde üzülmüyorum ...Tek dileğim geçmesi zaten bide dikiş renginin solması...

Haklısın canımız pahasına güzel olması için yaptırdık herkeste onun için yaptırıyor ama ben eski karnımı düşünerek buna şükrediyorum onun içinde üzülmüyorum ...Tek dileğim geçmesi zaten bide dikiş renginin solması...

evet cnm tabiki eski haline göre mukeemmel bidurumda bu arada doktorum bana silikon bantı almamı söledı uygulıycaz dikiş izlerini gözle görülür derecede azalttığını söledi istersen doktoruna bi danış cnmcım... bende fırsat bulduğum ılk an gidip uygulattırıcam öpuyorum..

evet cnm tabiki eski haline göre mukeemmel bidurumda bu arada doktorum bana silikon bantı almamı söledı uygulıycaz dikiş izlerini gözle görülür derecede azalttığını söledi istersen doktoruna bi danış cnmcım... bende fırsat bulduğum ılk an gidip uygulattırıcam öpuyorum..

Silikon bantı duymadım nasıl bişi? Ben dikişler için jel veya krem vermeyecekmisiniz dedim doktoruma oda yok ben vermiyorum işe yaramıyor demişti..ameliyattan ne kadar sonra uygulanıyormuş?

merry nerelerdesın ıyımısın lutfen gelısmelerı yaz
canım çokkk iyiyim ben..3 hafta bitti.ağrım sızım kalmadı.sadece korseden sıkıldım o kadar.birde sol tarafım iki defa ödem yaptı önemli miktarda değilmiş.. enjektörle çekti doktorum.iğneyi hiç hissetmedim.bazı yerler tamamen yapıştı.6 hafta şartı doğru.hem korse için hemde son halini görmek için 3 haftam kaldı.yürüyüşlere haftaya başlıyorum.sonrada ağır olmayan hareketler başlayacak.yani spora devam.

silikon bantın nasıl bişi olduğunu henuz grömedım cnm alıca uygulayınca anlatırım önemlı mıktarda silikleştiriyomus...mery arkadasım ne tür bi ödem oldu sol tarafında acarmısın saol cnm..

silikon bantın nasıl bişi olduğunu henuz grömedım cnm alıca uygulayınca anlatırım önemlı mıktarda silikleştiriyomus...mery arkadasım ne tür bi ödem oldu sol tarafında acarmısın saol cnm..
göbek deliğimin sağ tarafında su torbası gibi şişlik oldu.elimle hissediyordum.aradım doktorumu önemli miktar değilse vücut bunu emermiş fakat 90 ml nin üzerindeyse çekmek gerekebilir dedi.büyük bir enjektörle (diren sıvısı gibiydi) çekti.önemli miktarlarda olabiliyormuş.ben sanırım bebek olduğu için biraz çabuk ayaklandım.aslında yatarak geçirmek en önemlisi.bunun dışında sorun yaşamadım.birde çok hızlı inceldim ve yaklaşık 6 kilo verdim.emzirmeyede devam ediyorum bu arada...

arkadaslar su karin germe operasyonun bide parasal kismindan soz edermisini.ben yurtdisinda yasiyorum 2.cocuk icin calisiyorum.allahin izniyle ondan sonra bende operasyon yaptirmak istiyorum ama burda fiyatlar ucmus durumda bende turkiyede yaptirmak istiyorum fiyat konusunda yardimci olursaniz sevinirim...

kızlar yeni yara izleri için contactubex diye bir krem vardı izler için kullanabiliyor musunuz?

slm kızlar artık kimse yazmaz oldu neredesiniz germe ameliyatını üç beş ay önce yaptıran arkadaşlar lütfen bilgi verin altı ay içerisinde oluşması gereken sıkıntılar bittimi artık görüntü baya düzgün olmuş olmalı dimi bilgi verin lütfeennnn

hersey yolunda çok sukur sol dikiş biitmindekii şşişlik dısında...

CANIMM ŞİŞLİK ÇOK MU FAZLA KI BEN AYLARDIR NETTE ARAŞTIRIYORUM NEREDEYSE GÖRMEDİĞİM RESİM KALMADI GENELDE DİKİŞ BİTİMLERİNDE ÇOK UFAK KABARIK BİR GÖRÜNTÜ OLUTOR AMA DOĞRUSU BU KİLO İLE ALAKAKI ZAYIF OLANLARIN HİÇ TÜMSEKLERİ YOK SENİN ÇOK YENİ BİRAZ DAHA BEKLEMEK GEREKECEK GALİBA SORUNSUZ OLMAN DİLEĞİ İLE
BU ARADA ANNEJİMMMM Bİ GEL YAAAA HERKEZE SELAMopuyorumnanaktan

X