Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merry nerelerdesin unuttunmu bizi sende biraz rahatlatsana bizi ben izlere takmis durumdayim okadar aci sikinti cekip harita gibi olmayalim

valla benimde en büyük takıntım bu ya izler kötü kalırsa gerçı ben sezeryan oldun 8 yıl geçti şimdi varla yok arası ameliyat izi var ama bu iki deriyi birleştirme olunca acaba nasıl oluyor sonrası dememek mümkün olmuyor nette bir çok resim var aslında ama tabi tatmin edici olmuyor bende bu sebeple hep arkadaşlara şu anda nasıl görünüyor diye çok soruyorum hatta bazen sıkıyorum bile :))))))

ben sagsen seyretmeketen kacinirim cunku gercekten cok istiyorum benim dusuncem zaten kzuz gibi uyuyosun ameliayti kesinlikle hatirlamiyosun eh ondan sonra da aciyacak o kesin elimizi azcik kessek aciyo hayirlisi bakalim ben 6 ay sonra yapmak istiyorum once burnum gecsin ve ona sevineyim azcik aci olacak ama ondan sonra ki mutluluga deyer bence

acı çekmek bişey değil, sonuçta doğum sancısına dayanmışsak ona da dayanırz da,
asıl sorun, sonradan hayal kırıklığına uğramak..
ya istediğimiz gibi olmazsa..
nette bazı örnek resimler var.. dikiş izleri okadar bariz ve düzensizki..
kadını resmen ortasından, çuval diker gibi dikmişler...
böyle örnekleri gördükçe insan tereddüt ediyo doğal olarak..

herhalde turk doktorlari icin daha estetik calistiklarindan bahsediliyor ama yinede iz olacak ama derecesi ve nerde kaldi[i onemli kimsede birsey soylemiyor

merry esra ve diger bu ameliyati olan arkadaslarima sormak istiyorum izler cok mu kotu karin germe opr sonrasi goruntu

Şuanki kırmızı haliyla kötü duruyor ama beyazlayınca daha iyi durur gibi geliyor bana beyazlayınca inş. tekrar yazarım...ama çatlaklarla dolu karından iyidir...Çünkü bu izler çamaşırın içinde kalıyor sonuçta..

esra sagol canım cevabın ıçın ısallah en kısa zamanda ızlerın beyazlasır dedığine katılıyorum catlağıda geçtım sarkık bır karından daha kotu ne ola bılır acaba ama az ızde olsa cok ıyı olurdu benım tek umudum dr benım karnım ıçın mınıyı uygun gormesı en yakın zamanda randevu alıp gıdeceğım

burcu78 sen ust karinda catlakmi vardida bu yuzdenmi sen tam karin germe istedin ben mini karin germe istiyorum ama istenilen ne neye gore tam veye miniye karar veriliyor bunu bilmiyorum ama tek dilegim minikarin germenin bana uygun olmasi cunku odaha kolay bir operasyonmus

Arkadaşım,benim sorunumdan bahsedeyim önce,karnım hafif derecede sarkık minik bir göbek,ama çatlaklarla doluydu,dışardan bakanlar ayy ne güzel fiziğin var 2 çocuğa rağmen diyorlardı ama soyundum mu ayyy hakketen fena çatlamışsın diyenler vardı.Göbek deliğimin hemen üstünde tam ortada uzun bir kaç tane çatlak vardı kilo verince büzüşük büzüşük duruyorlardı ben bunu çok takmıştım kafama,göbek deliğinin üstünde çatlakların yoksa büzüşme buruşukluk gibi bi sorunun da yoksa mini karın germe süper bişeymiş,dr önce buna ikna etmeye çalıştı beni, izler çok daha kısa acı,ağrı çok daha az,ameliyat sonrası normal hayata dönüş tabiki çok daha erken olucak demişti,ama mini karın germenin göbek deliğinin üzerindeki bölgeye hiçbir etkisi yokmuş,o yüzden bunları da düşününce tam karın germe istedim ben,mini karın germe göbek altında sadece sorunu olan hastalar önerilen nadeir operasyonlardan biriymiş,benim sorunum tam karın germe ve mini karın germe arasında bir problemmiş,aslında göbek deliğimin üstündeki o küçük büzüşme olmasaydı kesinlikle mini olurdum,şanssızlık işte benimkisi,küçük bir göbek için kocaman izlerim oldu,ama kişinin kendisiyle alaklı bir durum ben buruşukluğu takıyordum kafama o da gitti çok şükür istediğim oldu,üstteki çatlaklarım aşağıya inmiş ve gergin,dr mini karın germe dediyse vardır bi bildiği peki senin göbek üsttünde varmı bir sorun?

Arkadaşlar,göğüs küçültme bölümüne yazdım ama cevap alamadım,bi de size sorayım,göğüslerim i şeklinde izle yapıldı çok güzel duruyorlar fakat altlarında potluklar var,dr.6 aya kadar belli olmaz kafana takma dedi zamanla şekil alacak dedi ama ben merak ediyorum,potlukları olan bu teknikle ameliyat olan var mı aranızda ne zaman geçer bunlar acaba??

Arkadaşlar,göğüs küçültme bölümüne yazdım ama cevap alamadım,bi de size sorayım,göğüslerim i şeklinde izle yapıldı çok güzel duruyorlar fakat altlarında potluklar var,dr.6 aya kadar belli olmaz kafana takma dedi zamanla şekil alacak dedi ama ben merak ediyorum,potlukları olan bu teknikle ameliyat olan var mı aranızda ne zaman geçer bunlar acaba??

valla cnm göğüs amelıyatı olmadım ama benmde karnımdakı dıkıslerın yanları şiş resmen sınır bozucu bende onlara potluk dıyorum ama gecıcekmıs 6 aya kadar..

burcu 78 sagol canim verdigin bilgiler icin benide goren cok zayif oldugumu soyluyor kilo problemi bendede yok evet gobegimin ustunde catlagimda var hatta karnimdan cok sanki midem daha catlak duruyor ama ben catlaktan cok sarkikliga daha cok takiliyorum eger dok bana catlaklarin uste olanlar kalir eger bu sekilde sana minikarin germe olur derse ben bunu kabul ederim diye dusunuyorum isallahta bu sekilde olur

arkadaslar endoskopik karin germe ile ilgili bilgisi olan bizle paylasabilirmi

merhaba ben bu konuda biraz araştırma yapmıştım bu endoskopik karın germe sarkık karınlar için hiç bir işe yaramıyor çatlaklarada çözüm değil sadece hafif gevşeme olan karınlarda veya ayva göbeği tabir edilen tümsekler de yağların küçük kesiklerle girilip alınma işlemi şahsım adına söylüyorum ben karnım da çok büyük deformasyon var nerdeeeeee endeskopik operasyon. :eek:

bu arada sevgili arkadaşlarım neden atrık gelişmleri yazmıyorsunuz valla sonrası ameliyattan çok daha önemli lütfen bizi terk etmeyin ne durumdasınız bilelim esraa annejimm burcu78 kızlar siz yokken cesaret de yok oluyor

bu arada sevgili arkadaşlarım neden atrık gelişmleri yazmıyorsunuz valla sonrası ameliyattan çok daha önemli lütfen bizi terk etmeyin ne durumdasınız bilelim esraa annejimm burcu78 kızlar siz yokken cesaret de yok oluyor

Limoncum valla ben buralardayım.Hemen her akşam girip yazdıklarınızı okuyorum. Gündüz çok müsait olamıyorum maalesef.....Şimdilik her şey yolunda sayılır. Tek sorunum hala çok ödem var ve de dikişlerin başlangıç ve bitiş yerlerindeki kulak şeklindeki çıkıntılar sinirimi bozuyor. Doktorum ödemlerle beraber onların da yok olacağını söylese de ben işi çabuklaştırmak için şu titreşimli kemerlerden aldım ara ara takmaya çalışıyorum. Tabii bu herkes de oluyor mu ( kulaklar ) bilmiyorum...... Eğer sadece ben de olduysa senağlama senağlama senağlama

Değişik birşey yok cnm arada da olsa girip okuyorum yazılarınızı terketmedim merak etme opuyorumnanaktan hep burda olacağım...kaydirigubbakcemile5

esra şu dikiş bitimlerindeki kulak denen şeyler sende olmadımı???? burcu sende ???

Bende hiç yok canım sadece izlerimin altı ve üstü biraz şiş gibi duruyo hala belirgin izler,sigara içiyorum ondan mı acaba gerçi acale ediyoruz sanırım daha 5 hafta olacak

X