• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

yok canım benim tam karın germe olacak benim doktorun adıda mehmet sen hangi hastanede oldun ki?

aa aynı kişidemi olduk acaba mehmet kaya hatta pazartesi gögüsüme sıvı biriktiği için gitcem dren takılmadıgı için sıvı birikmiş bende karın germe istemiştim hatta ama doktor sana yeterli dedi lipo eger mehmet kayaysa pazartesi gelebilirsen görüşebiliriz

inanmıyorum evet mehmet kaya bergamada bende pazartesi hastaneye gideceğim sabah...sen neredesinki sana özelden numaramı atayım görüşelm ayy çok sevindim :)

ben canım izmirde oldum mehmet beye sen sanırım istanbuldasın doktorum cok iyi cokta ilgili 2 ay devamlı eretelememe ragmen sagolsun yardımcı oldu sanırım stardant lipo sormadım bilmiyordum zaten cesitleri oldugunu suan 7 inci günüm baya sislikler gitti ilk günlere göre gayet rahat hareket ediyorum agrım ancak cok ani hareket edince bıcak saplanır gibi oluyor hemen geciyor ama ameliyatta kendime gelince baya bir agrı yapmıştı kuvvetli bir agrı kesici o agrıda hemen gecmişti sadece ilk 2 gün tuaelete filan otururken agrı yapıyor yanlardan ama geciyor yani cnm cok korkulacak bişey yok keske ocaktan beri ertelemeseydimde olsaydım coktan diyorum cünkü yaz geliyor ve korse suan bile terletmeye basladı daha 1 ay var oyüzden yaz gelmeden bence biran önce ol ben bu korseyi 1 bucuk ay takmısım adete gelince onu adetten önce içmen gerekiyor bilmiyorum suan içsen işe yaramı ben adet gelmeden iki gün önce içmeye baslamıstım hatta düzenli kullanamadım ama genede etki etki ilaçı ameliyat günü bıraktım ve 4 gün sonrada adetim geldi istersen bir kadın doguma sor cnm bence sen stres yaptın ondan gelmemiştir ama sadece göbekten lipo olcaksan kilotun kalıyor altında pedinide koyabilirsin

tmm bu gidişle yolcuyum:))neden burası ist bu kdr rant olmuş ki neden burada devlette olmaya cesaretimiz yok offf artı gizmo sağl cnm tavsiyelerin içn ama ben bu ay olayım diyordum lipoyu ya fakat sonra nisan mayısa kadar korse şart gibi görünüyor sizn tecrübelere bakılırsa valla olayımda kısmetse sonrasında sonbaharda lipo artı karıngerme olmalıyım kilom fazla çünkü bi seans germeden evvel almam lazım dr bu şeklde riskli dedi

tmm bu gidişle yolcuyum:))neden burası ist bu kdr rant olmuş ki neden burada devlette olmaya cesaretimiz yok offf artı gizmo sağl cnm tavsiyelerin içn ama ben bu ay olayım diyordum lipoyu ya fakat sonra nisan mayısa kadar korse şart gibi görünüyor sizn tecrübelere bakılırsa valla olayımda kısmetse sonrasında sonbaharda lipo artı karıngerme olmalıyım kilom fazla çünkü bi seans germeden evvel almam lazım dr bu şeklde riskli dedi

nasıl ben anlamadım karnını germeden öncemi göbekten lipo yapacak bende kiloluyum80kğ ama bana lipo demedi ,ayrıca bence gelmende bi sakıncada yok:1:mehmet bey burda acaip tutuluyor haberin olsun!!

nasıl ben anlamadım karnını germeden öncemi göbekten lipo yapacak bende kiloluyum80kğ ama bana lipo demedi ,ayrıca bence gelmende bi sakıncada yok:1:mehmet bey burda acaip tutuluyor haberin olsun!!

mehmet bey taa marmaristen beni nasıl buldun diyip sasırmıştım bende kk sayesinde ögrendim yoksa önce cenk tokatta gitmiştim hatta onuda burdan bulmuştum gercekten kk cok yardımcı oluyor bence nesli biran önce ol 1 ay korse sart demek mehmet bey bu kadar ünlü ama mehmet beyin hakkında neden hiç bilgi yok

85kg ben figen dediki bana istediğimiz sonuca ulaşamayız eğer biraz kg veremiyorsan önce yağ işlemi bi seans karından belden vs sonra en az3ay sonra istediğin zaman gel karın germe ve lipo birlikte yparız hem iyi sonuc alırız hem iyice incelme olur vs

mehmet bey taa marmaristen beni nasıl buldun diyip sasırmıştım bende kk sayesinde ögrendim yoksa önce cenk tokatta gitmiştim hatta onuda burdan bulmuştum gercekten kk cok yardımcı oluyor bence nesli biran önce ol 1 ay korse sart demek mehmet bey bu kadar ünlü ama mehmet beyin hakkında neden hiç bilgi yok

işte martta bu ay kesin lipoya kararlıyım 6ay sonrada karın germeye yine burdan güç toplayarak kalkıcam inşalh. bellimi olur kalkar giderim sizin dr karın germe içn figenide merak ediyrm ya hayırlısı ile olsada kurtulsa şu kızda

Son düzenleme:
işte martta bu ay kesin lipoya kararlıyım 6ay sonrada karın germeye yine burdan güç toplayarak kalkıcam inşalh. bellimi olur kalkar giderim sizin dr karın germe içn figenide merak ediyrm ya hayırlısı ile olsada kurtulsa şu kızda[/QU

figenle gittiğimde tanıscaz belki beni görürde cesaret alır gerci ben karın germe olmadım lipo oldum ama benzer seyler tabi karın germe biraz daha sıkıntılıdır doktor mehmet bey iyi gercekten ama artık ben karın germeden vazgectim onun yerine diyet yapacagım 73 kgydum bende bakalım 7 ay sonra tam seklini alır dedi doktor sana karın germe gerekmez dedi

ben canım izmirde oldum mehmet beye sen sanırım istanbuldasın doktorum cok iyi cokta ilgili 2 ay devamlı eretelememe ragmen sagolsun yardımcı oldu sanırım stardant lipo sormadım bilmiyordum zaten cesitleri oldugunu suan 7 inci günüm baya sislikler gitti ilk günlere göre gayet rahat hareket ediyorum agrım ancak cok ani hareket edince bıcak saplanır gibi oluyor hemen geciyor ama ameliyatta kendime gelince baya bir agrı yapmıştı kuvvetli bir agrı kesici o agrıda hemen gecmişti sadece ilk 2 gün tuaelete filan otururken agrı yapıyor yanlardan ama geciyor yani cnm cok korkulacak bişey yok keske ocaktan beri ertelemeseydimde olsaydım coktan diyorum cünkü yaz geliyor ve korse suan bile terletmeye basladı daha 1 ay var oyüzden yaz gelmeden bence biran önce ol ben bu korseyi 1 bucuk ay takmısım adete gelince onu adetten önce içmen gerekiyor bilmiyorum suan içsen işe yaramı ben adet gelmeden iki gün önce içmeye baslamıstım hatta düzenli kullanamadım ama genede etki etki ilaçı ameliyat günü bıraktım ve 4 gün sonrada adetim geldi istersen bir kadın doguma sor cnm bence sen stres yaptın ondan gelmemiştir ama sadece göbekten lipo olcaksan kilotun kalıyor altında pedinide koyabilirsin

ve sanırım sen klask lipo olmuşsun

sanırım neslicim aslında benim aklımda sadece gögüs ameliyatı vardı lipo olmak gibi bir niyetim yoktu doktor aklıma soktu :))))))

figen tskederim sms ime cevap verdiğin için gelirken mesaj atcam zaten kesin gelmem gerek baya sıvı var ve beni oldukca rahatsız ediyor

işte martta bu ay kesin lipoya kararlıyım 6ay sonrada karın germeye yine burdan güç toplayarak kalkıcam inşalh. bellimi olur kalkar giderim sizin dr karın germe içn figenide merak ediyrm ya hayırlısı ile olsada kurtulsa şu kızda[/QU

figenle gittiğimde tanıscaz belki beni görürde cesaret alır gerci ben karın germe olmadım lipo oldum ama benzer seyler tabi karın germe biraz daha sıkıntılıdır doktor mehmet bey iyi gercekten ama artık ben karın germeden vazgectim onun yerine diyet yapacagım 73 kgydum bende bakalım 7 ay sonra tam seklini alır dedi doktor sana karın germe gerekmez dedi

evet inşallah tanışacağız mehmet bey izmiri bırak çevre illerdende ameliyata gelen hastası çok ..bende bu doktoru kaçırmak istemediğimden olmayı çok istiyorm yoksa 10kğ versem daha ii olacakta yaza bizim tayin varr...senden kaç kğ yağ aldı canm?:36:

buarada figencim ameliyatta korse takılıyorlar ya bilgin olsun dedim onun fiyatı 135 tl aldılar benden bel korsesi için mehmet beyin fiyatları cok uygun gercekten sende biliyosundur zaten gerci benim verdiğim benzin paralarıyla özelle aynıya gelcek bu gidişle cünkü akrabamla geliyorum onun arabası var ve ben benzini ödüyorum bana doktor bir kere gelsen yeter demişti ama bu dikişler sıvı birikmesi derken 3 - 4 kez gelcem sanırım :))

valla figencim hiç sormadım fırsat olmadı ama simdi kontrole gittiğimde sorarım ne kadar aldınız diye datcalıymıs kendisi hatta benim yüzümden baya ameliyatını iptal etmişti herhalde bir kez daha erteleseydim yapmıcaktı :))

sanırım neslicim aslında benim aklımda sadece gögüs ameliyatı vardı lipo olmak gibi bir niyetim yoktu doktor aklıma soktu :))))))

bnde karın germeye gidermişim burnum çenem olur gelirmişim karın germeye gerek yok dermiş dr.. ilahi gizmo çok güldüm şakası bi yana cnm bnm hiç fazla kg yokken bile karın germe şart vaziyetteyiim sarkıkta çoktu çünkü

Canım ameliyatın yeni şişlik ödem hemen gitmiyor.Rahim üstü dediğin dikiş yerlerin mi.Sadece şişlik ordamı onu anlamadım.Genel karın şişliği vücut şişliği ise bence normal.Hele bağırsaklar her gün boşalmıyorsa şişlik ve gerginlik oluyor.Kabız olmamaya özen göster.Doktoruna gittiğinde tiroit tahlilleri iste nacizane tavsiyelerim.

dıkıslerımden cınsel organımın hemen ustune kadar olan bolgeyanı gerdıgı yerın alt kısmı baslarda bole deıldı sanırım kılo aldım..hormonların neden tahlılını ıstemem gerekıyor onu merak ettım

Back