Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

umarım iyisindır haberler sende...

ben once bana dua eden benı merak eden ve benım ıcın ıyı dıleklerde bulunan tum arkadaslara tesekkur ederım...ne dıyecegımı bılmıyorum amelıyat oldum..24ocakta ve 28ocakta cıkıcaktım..fakat neyazıkkkı pazar aksamı cıger agrılarım basladı ve daha sonrakı 2gun zaturre oldugum anlsıldı gercı adım adım anlatayım ıstersenız..
amelıyattan ılk uyanısım fena halde usuyerek tıtredıgımı hatırlıyorum sadece usuyorum dıye dusunuyordum daha sonra agrı kesıcılerle ılk aksamı rahat gecırdım ama ıkıncı gun yuksek ates ve agrı cektım oksuruk benı mahvettı cok terlıyordum ve asırı balgam yasadım..sonuc olarakpazartesı gunu zaturrem nuksettı meger amelıyathanede 5saat kalmamdan dolayı usutmusum ama neyazıkkı doktorum normal bu dedıgı ıcın zaturrem ılerledı daha sonra agır bır tedavı donemıne gırdık daha tam ıyılesemedım ama artık cıkmak ıstedım ve gece hastaneden apartopar cıktım sımdı evdeyım..egık yuruyorum tek basıma tuvaletımı bıle yapamıyorum yanı temızlıgımı yapamıyorum dıkısım cokkkk uzun ıkı kolum ıkı bacagım omuzlarım delık desık serum ıgne vs..kısaca cehennem azabı yasadım..ama bu extrem bır olay karnıma gelınce eskıden anormaldı herkes bana cok ıyı gorunuyorsun dıyor ama hafıf bombe goruntum var..acıkcası karnıma alıcı gozle bakmadım..bana bunca ezıyetın sonunda fıkrımı sorarsanız suan karısık hıssedıyorum..mutlumuyum..bılmıyorum mutsuzmuyum emın degılım..tum aılem bana ne hıssettıgımı soruyor fakat butun bunlara ragmen yınede basa donsem yıne amelıyat olurdum

ay sen baya büyük amaliyat olmusun gecmis olsun haliyle zordurrrr sabredersen zamanla iyilesirsinnnn
gecmis olsun tekrardannnnn

lebiderya hayat canım çok geçmiş olsn seni çok merak ettim ,ama sonunda hepsini atlatmışsın daha iyi olacaksın arkadaşım..allah şifa versn

acil şifalar olsun inşallah çarçabuk toparlar ve yeni karnınla mutlu mutlu devam edersin

11 gün hastanede kalacak ne olmuş olabilir ya..
hayırlı haberlerini alsaydık şu kızın, cidden çok merak ettim

derken yazmışsın.
canım büyük geçmiş olsun.çok büyük...
geçecek bugünler, bir şekilde iyileşeceksin ve inşallah sonuçların da iyi olunca zor da olsa unutacaksın bu ağrıları vs..

iebideryahayat çok geçmiş olsun.allahım acil şifa versin..umarım çektiğin onca acıya değer ve yüzün gülerrr

5 saat çok uzun bir süre sadece karın herhalde başka estetikte yok çok çok geçmiş olsun canım

Çok çok geçmiş olsun.İnşallah tez zamanda atlatır yeni karnının keyfini çıkarırsın tez zamanda inşallah.

cuma günü yapılacak karın ameliatım boğazımdaki enfeksyon nedeni ile ertelendi,ben kendimi çok hazırlamıştım çok moralim bozulduu:2::2::2:

Arkadaşım sigara konusunu ameliyattan önce ne yapmıştın? Cuma günü ameliyatım var doktor son hafta yarıya indirmemi son iki gün hiç içmemeli söyledi. Bu yüzden merak ettim.

canım ben de cumaya ameat olacaktım ama boğazımdaki enfeksyon buna engel oldu yarın yeniden tarih alacağım..umarım çok uzatmaz ben sigarayı hala içiyorum..bırakamadım ameliattan sonra içmem die düşünüyordm ama olmadı heralde 1ay filan ileri tarihe atar en erken..sen nerede oalacaksn eğer devlet hastanesi ise benden sana tavsiye( benim dr um herhangi bi tahlil istemedi ameliattan önce ama boğazda 7-8aydır geçmeyen tonsilit vardı,içim rahat etmedi ameliattan önce gitim k.b.b doktoruna muayene oldm ciğerden filim istedm,ciğerde bişey çıkmadı ama boğazdan dolayı tanış bi dr aman ha olma dedi sonra plastik cerraha gittim durumu anlatınca iyiki söyledin dedii!!! mikroplar drek ciğere inermiş salınan hortumla ve tam olarak anlamadım ama zaten bu durumda anestezi uyutmazdı seni dedi) heralde bu kontrolümü yaptırmasam plastik cerrahta incelemeden ameliata alır ,ama narkozda uyutmaz dediğine göre canlı canlı keserlerdi beni:18: ya hem üzülüyorm 2.kez ertelendii die hemde bilinçli bir hasta olduğum ve doktorların almadığı önlemi kendim alıp büyük sorunlara neden olmadan ameliatın ertelenmesine seviniyorm..özelde olan arkadaşlarınki çok sorun olmuyor ,sanırım hepsi ameliat öncesi güzelce bir kontrolden geçiyor..ama benim gibi devlette olacak arkadaşlar aman siz dikkatli olun...doktorlar önemsemesede bu tür gripal yada herhangi bir enfeksyon sorununu iyice bir araştırıp sonra ameliat edecek doktora danışınn..herşerde vardır bir hayır diyerek kendimi teselli etmem gerekiyor yinee..nasip bakalım sanada şimdiden geçmiş olsn arkadaşım..Allahım yardımcın olsun hayırlısı ile ol kurtul ve bizide en kısa zamanda durumdan haberdar et hoşçakalasınn

öncelikle çok geçmiş olsun diyorum.Benim kardeşimde yakın bir zaman önce ameliyat oldu akın yücel beye.Bu ameliyat gerekten zor bir ameliyat ben 3-4 gün yanında kaldım.Fakat kardeşim tam bir estetik delisiydi aynı gün 3 operasyon geçirdi.Fakat sonuç çok güzel oluyor.Aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen karnı dümdüz.Kesinlikle çok iyi bir operasyon

bugun kontrolum vardı ama doktorun melıyatı oldugu ıcın gıdemedım artık agrı kesıcılerı kullanmıyorum..agrılarım var derınden derınden ama kendımı dınlememeye calısıyorum..dun gece korsemı yıkadıgım ıcın cıkardım bıraz zorlandım dogrusu..ha bu arada benım karnım anormal sıs oldugu ıcın evet herkes cok guzel olmus dıyor ama bana gore bu sıslıkler gecmeden kendımı tatmın edemıyorum..yanı sısler gecınce sanırım ohhh dıycem cunku yenı dogum yapmıs kadar karnım var..ama oncesı cıdden herkesı sasırtcak derecede hamıle goruntusu verıyordu hatta ben amelıyata gıttıgımde benı goren hemsıre ve hasta yakınları bu kadın hamıle hamıle ne amelıyatı olcak demısler..tabıı bu halım boleyken bıle normal gorunuyor..ama agrım var cıdden bakalım ne olcak..doktorumdan acıkcası cok memnun kalmadım..aramızda tam hasta doktor ılıskısı yok dıyecegım sukı eger paranız varsa lutfen canınıza kıymayın..benım ımkanım olsa ozelde rahaaaatttt rahattttt olmak ısterdım cunkı doktorlar bızden 1lıra cıvarı para almasına ragmen babasının hayrına yapmıs gb davranıyor..neyse bunca ıc karartıcı yazı uztune en guzel sey gun sayıyorum öle yada böle aksılık olmazsa yaza gulumseyen bır yuzle gırcem inşallah..burdan bana sakın vazgecme dıyen arkadslara destek olan tum bayanlara bınlerce opucuk gonderıyorum..sımdı hayata yenıden dıonmus gıbıyım onca kotu seye onca acıya ragmen yıne ol desenız yıne olurum..ısteyen herkes olsun.guzel guzel dolasalım cunku bır bayan guzel oldugu surece mutlu ve mutlu bır bayan mutlu bır aıle demek

Tekrar geçmiş olsun Korse çıkınca zorlama yapıyor.Kendini güvensiz hissedersin.Sonradan bu his azalıyor.Doktor gerçekten çok önemli.Özelde olsan farketmiyor.Özelde olup kötü sonuç alanlar var canım.O yüzden hep Allah iyi bir doktorla karşılaştırsın diye dua ederdim doktor arama döneminde.Çok şükür işinin ehli ilgili bir doktorum var.Şu an önemli olan senin için memnuniyet.Doktorun tekniği dikiş izi vs. iyiyse memnunsan gerisini düşünme bence.

Ben geçtiğimiz aylarda tüpmide ameliyatı oldum ve 45 kg verdim boyum 173 ve 120 kg ile ameliyata girmiştim şuanda 75 kg yum. Sarkan göbeğim ve iç bacaklarım için germe + lipoliz tarzı bişeyler düşünüyorum. Operasyondan acısından ameliyattan kesinlikle korkmuyorum ama beni korkutan tek şey iğneler ve serumlar iğneden korktuğum kadar hiçbirşeyden korkmuyorum desem yeridir. Heleki serum takılıyken tir tir titriyorum :) Merak ettiğim şudurki ameliyat olduktan sonra örnek veriyorum 2 gün hastanede kalacağım diyelim bu 2 gün boyunca geceli gündüzlü(diğer ameliyatımda öyleydi) serum kolumda kalacakmı yada kalmak zorundamı. Birde belki daha önce verilmiştir ama ben okudum okudum bulamadım istanbulda veya çevre illerde tecrübeli önerebileceği ve uçmuş fiyatları olmayan bir dr bilen varmı varsa benle paylaşırsa çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Geçmiş olsun vede tebrikler.Tüpmiğde dediğiniz kelepçe olayı mı? .Ben sadece karın oldum ertesi gün çıktım hastaneden.Serum ameliyat olduğum gün akşamı bitti.Bu bütün ameliyatlarda böylemi bilmiyorum.
Senin gibi çok zayıflayıpta bu ameliyatları olan whiterabbit var topikte yeni oldu ameliyatlarını.Ercan Karacaoğluna oldu oda.Doktor karar verme kısmı en zor olanı.Size tavsiyem birkaç doktorla görüşmeniz ve ameliyat olan canlı örnek görmeniz.Doktorların teknikleri hakkında bilgi sahibi olmuş olursunuz.Yapılan işlemlere göre fiyatlandırma yapılıyor.Biz ne desek boş anlayacağın.Allah kolaylık versin size herşey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…