arkadaşlar bugun gidiorum izmire yarın kontrolum var..bakalım dr um nediyecek... tam 1 ay oldu
arkadaşlar lebiderya hayat ve zehrammdan haber alan varmıı...ikiside ameliat sonrasında hiçç yazmadılar ne oldu acaba çok merak ediyorum!!!
arkadaşlar lebiderya hayat ve zehrammdan haber alan varmıı...ikiside ameliat sonrasında hiçç yazmadılar ne oldu acaba çok merak ediyorum!!!
Bende merak ediyorum gerçekten iletişim bilgisi olup haber alan varsa bizede yazsın
Teşekkürler. ÇOk da katlanılmayacak bir ağrı değil aslında benim 1 haftam doldu. Artık kendi işlerimi yapabiliyorum ayrıca uyandıktan kısa bir süre sonra ağrı kesiciler yardımıyla hiçbir şey hissetmiyorsunuz.darısı isteyenlerin başına benim en büyük korkumda amlyat sonrası ağrı vb..şeyler çabucak iyileşirsin umarım.....
canım benim sana bir iki sorumdaha olacak 1.sigara kullanıyormuydun ?2.ameliat sonrasında çokmu eğik yani iki büklümmü yürüyorsun..ve lipoda yapıldımı sana teşekürler tatlımm..bol bol şifalar sana .
lebideryahayat ile faceden arkadaşız ,oradanda msj attım ama cvp yok ve en son 20 ocakta bir paylaşım yapmışş..allah allahh inşallah iyilerdirr:18:
senden haber aldığıma çok sevindim..işin zor kısmını atlattın hadi geçmişler olsun benim ameliatımda 8inde benim için dua edin ltfn az kaldıı:18:
canım çook teşekürederim inşallah bende olup kurtulsam çok stresliyim ,vazgeçecek gibiyim bir aksilik olacak die çok korkuyorm :18: korktukça ve stres yaptıkçada elim sigara ya gidiyorr
Kızlar 1 yıldır forumu takip ediyorum. Ve nihayet doktoruma karar verip ayın 8 inde ameliyat olacağım. Karın germe göğüs küçültme ve lipo ama korkuyorum. Ağrı olarak sezaryanla nasıl benzer mi daha mı zor ? Yardımcı olun bana lütfen :)
figencim cevabı burdan yazmak zorundayım özelden msj hakkım yokmuş.öncelikle korkacak hiç bir şey yok nasıl oluyo anlamıyosunuz birde bakmışsınız uyanmışsınız ben devlet hastnesinde oldum üstelik doktrmu amlyattan bi gün sonra gördüm sıfır ilgi yinede şansım iyi gitti uyanınca ağrınız oluyo ama ağrı kesici ile çok kısa sürede hiç bişi kalmıyo ve ben akşam üzeri çıktım ameliyattan iki gece kaldım hastnde öyle güzel uyudumki ilaçlardan sanırım çok rahattım:)bir hafta geçti şimdi şişlik var ve çok gergin olduğu için hareketler kısıtlı ağrı oluyo biraz batma hissi gibi ağrı kesici falan gerekmiyo ama ..ben sigara kullanmıyorum sende içmemeye çalış çünkü boğaz dolu oluyo ameliyat günü sigara içenlerde daha çok oluyodur öksürmek çok acıtıyor dikişler açılmış gibi sızlıyor .yazılarım karışık oldu sanırım ama ameliyat olacak arkadaşlar inşlaah kısa sürede olursunuz iyileşirsiniz ameliyat ve hastane en kolayı sadece iyileşme süreci biraz uzun sanırım karnınızı görmek rahatlamak istiyosunuz ama şekil en az 1 ayda belli oluyomuş.. olsun yinede şişlikler olsada 5 yıldır göbeğimi bu kadar güzel ve gergin görmemiştim mutluyum darısı size:)
öncelikle sorularıma tek tek yanıt verdiğin için teşekürederim.canım tahlillerin ameliattan önce yapıldımı?birde doktorumu 1gn sonra gördüm demişssin ameliat öncesi görmedinmi,karnına bakmadanmı karar verdi ameliata anlamadım ben?
Seni yakindan takip ediyorum ve ayrintili haberler bekliyorum hakkinda hayirlisi
arkadaşlar lebideryahayat arkadaşımız 11gün sonra hastaneden yeni çıkmış nedenini ve detaylarını bilmiyorm...haber alınca sizede yazarım..ama en azından bir haberde olsa aldım,geçmişler olsun arkadaşımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?