canım bence o kilo değilde şişlik olabilir...yani 3haftada 3kilo almamışsındır tabi çoook aşırı yemedinse:) moralini bozma işin en zor kısmını atlatmşsın zaten e ikizlerinde varmşş merak etme fazlasıyla geri verdirirler..bu arada ikizlerin kaç yaşındaki ameliat oldun? ve 3hafta yatmak için uzun değilmi azcık nazlanıyormsun anne orda die 15.günde işe başlayan bile var..ama unutma ne kadar hareket o kadar çabuk iyileşirsin tatlım dolaşım önemli:)) geçmiş olsun tekrar hoşçakall
kimseden haber yok...neden kimse foruma girmiyor herkes tatilemi gittiiiLebiderya hayattan haber alan varmıı?
Karin germede gogus kucultmede herkes ameliyatini anlatiyor ikiay ucay alti ay sonra neler oluyor yazan yok
Karin germede gogus kucultmede herkes ameliyatini anlatiyor ikiay ucay alti ay sonra neler oluyor yazan yok
Arkadaşlar herkese merhaba,
sonunda ameliyat oldum.Cumartesi karın germe ve göğüs revizyon bir arada oldu.İnanın hiçte düşündüğüm kadar kolay ama anlatılanlar kadar da zor da değildi.Özellikle ilk uyandığımda biraz ağrı hissettim. sonra ağrı kesicilerle onuda atlattım.açıkçası ilk gece biraz zor geçiyor en azından benim için öyleydi. yani sonda olayı falan can sıkıcı yani zaten sabahına çıkarıyorlar. ama dolaşım için giydiğim çorap
beni çok kaşındırıyor. Sonuç olarak kesinlikle istemeniz ve bu konuda kararlı olmanız gerekiyor. Çünkü sonraki süreçte bu inanca ve kararlılığa ihtiyacınız olacak. Bugün 5. günüm tabi ki daha iyiyim.rahat oturup kalkabiliyorum. karnımı henüz görmedim.perşembe pansumanda ilk kez göreceğim. Benim çok da ödemim yok gördüğüm kadarıyla gelişmeri yazmaya devam edeceğim. Ameliyatımı
Doç.Dr. Fatih Peker yaptı. gerçekten çok profesyonel bir doktor ve işini biliyor.
soru sormak isteyen arakadaşlar varsa ben burdayım herkese sevgiler
canım gözün aydın darısı başıma 9günüm kaldı benimde ...sen hangi hastanede olmuştun?
Saol hayatım Ben operasyonu Esta World Etilerde yaptırdım. Valla kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz. Gaz çıkartmanızı sağlayan ilaçtan boğaz pastiline,balgam söktürücüye kadar sizinle her konuda düzgün ve profesyonel bir şekilde ilgileniyorlar. uyandığımda ayağımın altında bir ısıtıcı ve başımda iki hemşire benimle ilgileniyordu eşim yanımda olmasına rağmen ona hiç gerek kalmadı her şeyimle ilgilendiler sağ olsunlar.
canım benim sana bir iki sorumdaha olacak 1.sigara kullanıyormuydun ?2.ameliat sonrasında çokmu eğik yani iki büklümmü yürüyorsun..ve lipoda yapıldımı sana teşekürler tatlımm..bol bol şifalar sana .Arkadaşlar herkese merhaba,
sonunda ameliyat oldum.Cumartesi karın germe ve göğüs revizyon bir arada oldu.İnanın hiçte düşündüğüm kadar kolay ama anlatılanlar kadar da zor da değildi.Özellikle ilk uyandığımda biraz ağrı hissettim. sonra ağrı kesicilerle onuda atlattım.açıkçası ilk gece biraz zor geçiyor en azından benim için öyleydi. yani sonda olayı falan can sıkıcı yani zaten sabahına çıkarıyorlar. ama dolaşım için giydiğim çorap
beni çok kaşındırıyor. Sonuç olarak kesinlikle istemeniz ve bu konuda kararlı olmanız gerekiyor. Çünkü sonraki süreçte bu inanca ve kararlılığa ihtiyacınız olacak. Bugün 5. günüm tabi ki daha iyiyim.rahat oturup kalkabiliyorum. karnımı henüz görmedim.perşembe pansumanda ilk kez göreceğim. Benim çok da ödemim yok gördüğüm kadarıyla gelişmeri yazmaya devam edeceğim. Ameliyatımı
Doç.Dr. Fatih Peker yaptı. gerçekten çok profesyonel bir doktor ve işini biliyor.
canım resimler için teşekürler..daha önce ameliat olan birinin bu aşamadaki resmini hiç görmemiştim,aynı benim göbiş eski halin tabii ama benim birazdahaaa büyükçe kilomda var benim sende kilo yokmş ..bence çok gzl olmş dikişlerdeki bantlar iz bandımı..birde bu dikişlerin kimi alınıyor kimi alınmıyor diyor oda doktor tekniğimi alınan dikişse eğer kaç gün sonra alınıyor acaba? tekrar teşekürler canımm..
Arkadaşlar herkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?