siteyi 5 gün takip ettim okudum.bugun yazarak aranıza katıulmak isdedim..1.5 ay önce bende karın germe ameliyatı ooldum.ama tamamen başarısız.napacağımı bilmiyorum.dahası karnımın orta yerinde kocaman bir delik var içimi görüyorum.dr geçer diyor varmı böle bişey ya(
canım geçmiş olsun benimkide başarısız 2 ay oldu ama karnımın ortasındaki dikiş açılmasından dolayı 4-5 cm lik açılma ve iltahap yara var asla geçmedi içerdende yara ben şimdi revizyona gidiyorum yani kendi doktorum haricinde bir başka plastik cerrahla görüştüm muayene oldum ve o bölgedeki dokularım ölmüş dahası dedi o bölge asla iyileşmez çünkü 2 aydır aynı dr dan tedavi alıyorum bir gelişme yok o bölgenin dip tabakasıyla beraber çıkarılıp yeni temiz deri ve dokularla birleştirilip kapatılacakmış. kendi doktorumlada görüştüm şimdi kasımda revizyon yapacak gel düzeltelim dedi. inşallah sendede böyle bir durum gelişmez. tekrar geçmiş olsun.
siteyi 5 gün takip ettim okudum.bugun yazarak aranıza katıulmak isdedim..1.5 ay önce bende karın germe ameliyatı ooldum.ama tamamen başarısız.napacağımı bilmiyorum.dahası karnımın orta yerinde kocaman bir delik var içimi görüyorum.dr geçer diyor varmı böle bişey ya(
canım geçmiş olsun benimkide başarısız 2 ay oldu ama karnımın ortasındaki dikiş açılmasından dolayı 4-5 cm lik açılma ve iltahap yara var asla geçmedi içerdende yara ben şimdi revizyona gidiyorum yani kendi doktorum haricinde bir başka plastik cerrahla görüştüm muayene oldum ve o bölgedeki dokularım ölmüş dahası dedi o bölge asla iyileşmez çünkü 2 aydır aynı dr dan tedavi alıyorum bir gelişme yok o bölgenin dip tabakasıyla beraber çıkarılıp yeni temiz deri ve dokularla birleştirilip kapatılacakmış. kendi doktorumlada görüştüm şimdi kasımda revizyon yapacak gel düzeltelim dedi. inşallah sendede böyle bir durum gelişmez. tekrar geçmiş olsun.
sizin adınıza çok üzüldümdaha çok erken evre şişlik ödem ağrı hepsi tamam ameliyat sonrası yaşanabilecek komplikasyonlar ama sizin ki kocaman delik ne anlamadım geçer demesi doktorunuzun yeterli bir açıklama değil bu olay neden olmuş dikiş izleriniz kesiniz nasıl? doktorunuz kim? ben hep yazarım doktorun yaptığı işleri canlı görmek en iyisi ben ve forumdan arkadaşlar öyle yapmaya çalışıyoruz en azından tekniği görme şansımız oluyor.
benım gıbı 24 unde ıstanbula gıdıp canlı canlı amelıyata tanık olma gerek dı mı..jelesec gelıcem sanırım esımle konustum tmm dedı ıstemeyerekte olsa ınsallah bı sorun cıkmaz cok ıstıorum gelmeyı..
bestemelodi canim bende karin germe olduktan sonra aa karnim güzel oldu gösümüde diklestirsem bacaklaridami gerdirsem demeye baslamisim esim yokkkkkkk diyor yeter
eskiden ajla pekkani begenirirm hep bakimli kadin diye ay onu gececemmmm gibiiii
Benim eşim hiç birşey demiyor çok şanslıyım bu konuda aksine destekliyor 3 dr la görüşmemim 2 sine benimle gelmişti :) ben baştan yaptıracagım operasyonları sıralamıştımi
Benim eşim hiç birşey demiyor çok şanslıyım bu konuda aksine destekliyor 3 dr la görüşmemim 2 sine benimle gelmişti :) ben baştan yaptıracagım operasyonları sıralamıştımi
bende şanslıyım ameliyat sonrası üstüne kustum adamın sesi çıkmadı vallahişimdi yine diyorum kusarsam çok yaklaşma sen diye:) ben bu son dedim amma belli olmaz tabi günü kurtarayım da ilerisi için yatırımı sonra yaparım
bestecim içimizde en yeni ameliyatlı sensin bir link vardı bir önceki sayfada karın germe videosu baktın mı? baktıysan eğer dikişe bir yorum yazar mısın merak ettim senin yorumun ne olacak?
bende şanslıyım ameliyat sonrası üstüne kustum adamın sesi çıkmadı vallahişimdi yine diyorum kusarsam çok yaklaşma sen diye:) ben bu son dedim amma belli olmaz tabi günü kurtarayım da ilerisi için yatırımı sonra yaparım
bestecim içimizde en yeni ameliyatlı sensin bir link vardı bir önceki sayfada karın germe videosu baktın mı? baktıysan eğer dikişe bir yorum yazar mısın merak ettim senin yorumun ne olacak?
internette örnek bir gerdirme ameliyatı izlemeden karar vermeyin derim...
Karın Germe Ameliyatı - Dailymotion video
teşekkür ederim canım. malesef.ay canim gecmis olsun amaliyat iyiside var kötüsüde cani her keze teslim etmemek lazim iste ya üzüldüm
saol canım. evet sezeryan yerinden fakat up uzun bir dikiş bunun tam ortasında 4-5 cm lik bir açılma oldu.sanada gecmıs olsun cnm..pekı neden olmus bu durum bısey solemedıler mı?tabı kendı basarısızlıklarını kabul etmezler uydururlar bı kılıf( ayrıca karnının ortasındakı dıkıs ne ?sezeryan yerınden kesı yapılmıo mu?
seninle çok yazıştık canım; senin doktorunun sana yaklaşımı tutumunun elle tutulur bir tarafı yoktu zaten; inşallah revizyonla istediğin olur yüzün güler arkadaşım
a.s.:sağol cnm .karnımın alt kısmında tam dikişin birleştığı yerde ölü deri war.orası alttaki canlı tabakadan ayrıldı.çok küçük bir yer.ama çok canımı sıkıo .ölü tabaka yerınden kalkmadan cerrahı işlemde yapılamıo.yanı canlı derıyle öl deri birbirini tutmuo doğal olarak.oraaki derı soyulup taze deri yüzeye çıknca tekrar dikicem dedi şu an yanlızca pansuman yapıorum.benımde karnım dedıgın gibi bugun ne kadar yumusak dıorum akşama doğru taş gibi oluo kasların yorulmasıyla ılgılıymış cnm.tekrarr sabır ve şifa diliorum
yeni üyeyim yazınızı gördüm.aynı sorun bende de oldu.1.5 oldu ameliyat olalı ve deri kaybı oldu .orasını de aldı.şu an göbeğimde el baş parnağımı işaret parmağını birleşdir işde o kadar büyük bir delik göbeğimde.içi intihap.15 gündür sadece pansuman yapıyor dr.dikse orada dikiş izi olacak (hoş dikeyimde demediya)böle böle iyileşir diyor. moralmen çökmüş durumdayım.ondan size yazdım nasıl giderdiniz o ölü deriyi.bilgi verirseniz sevinirim
canım ölü tabaka tedaviye cevap vermiyor o açılma dikiş atmasından kaynaklanıyor bir iki sayfa önce bendede oldugundan bahsettim sana . o kısmı kaldırıp yeni doku ve deri ile tekrar dikişlemek gerekiyormuş. bu şekilde beklerseniz hem çok zor ihtimal iyileşmesi hemde iyileşse bile kötü yara iyileşmesi olur oranın izi oradan parça kopmuş gibi hani eski yanık izleri gibi girintili çııntılı kalır. başka bir doktordan da yardım almaya bakın siz .
unutmadan bu ameliyatın en büyük ve olası komplikasyonu dikiş atmasıymış. her 4 kişiden birinde olasıymış.
yeni üyeyim yazınızı gördüm.aynı sorun bende de oldu.1.5 oldu ameliyat olalı ve deri kaybı oldu .orasını de aldı.şu an göbeğimde el baş parnağımı işaret parmağını birleşdir işde o kadar büyük bir delik göbeğimde.içi intihap.15 gündür sadece pansuman yapıyor dr.dikse orada dikiş izi olacak (hoş dikeyimde demediya)böle böle iyileşir diyor. moralmen çökmüş durumdayım.ondan size yazdım nasıl giderdiniz o ölü deriyi.bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?