sagol canım ya ağrılar nezaman geçer acaba bir de şu öksürük varya resmen bir işkence inşallah tez zamanda geçer hakikaten bu karın germe ağrıları zorluyo beni ameliyattan sonra ayaklarımda ağrı hissettim hala daha basarken acıyor sende oldumu böyle bişey bir ağrı kesici alıp uyumaya çalışıcam hoşçakalın öptüm ben de.
Aylin hanımdı. Bir ara kontrole gitcem. Şiş olduğunu sanmıyorum. Bakalım nolucak.hala ödem olmasın o şiş karnın canım yanılmış olma doktorun kımdı?
sevgili burcuu78 öncelikle çok geçmiş olsun
ben yeni üyeyim muhtemelen forumun önceki sayfalarında yazılmıştır fakat ben bulamadım
ameliyatını yapan doktorun adı nedir?bende karın germe ve gögüs dikleştirme olmak istiyorum doktor araştırıyorum
sen nerde oldun ameliyatını memnunmusun birde iki operasyonun ücreti nedir?
bu bilgileri paylaqşırsan çok sevinirim
kızlar bu gece 6.gecem olacak çok daha rahat yürüyorum dik durmaya başladım bile kendimi 2 gün öncesine kadar çok farklı hissediyorum galiba iyileşiyorum artık, göğüslerim hafif şiş ve morluklar var ama bence bu haliyle bile süper görünüyo,özlemişim valla 17lik kız göğüslerini arkadaşlarım da çok beğendi.bugün banyo yapıcam yarın göbek deliğindeki dikişlerim alınıcak acıyo mu kızlar sizce?göbeğimi yarın görücem evde bakamadım çok da merak ediyorum ama izleri görüp moralimi bozmak istemiyorum inşallah izlerim zamanla geçer bazılarında çok belli oluyormuş,arasıra karnıma sancılar giriyo ama hafifledi baya,sigara içmeseydim eminim çok daha rahat atlatırdım,öksürüğüm çok ve her öksürükte ağrılarım artıyo hep sigara yüzünden,bence içmeyin ameliyat öncesi keşke yapabilseydim ama olmadı.neyse şimdilik bukadar göbişimi bi göreyim yine yazıcam desteğe devam g.g.b (güzel göbişli bayanlar):)
kızzzzzlaaaarrrrr eşim sonunda yumuşadı benden yardım alamazsın istersen yaptır dedi ( onun böyle demesi kabul etti anlamında istesede yardım edecek istamesede allahım mucize bu yaaa ) çok mutluyum nisan sonu gibi aylın hanım furyasına bende katılacağım ama bub arada lipo sonrası şişlikler neden geç geçiyor ben beş kilo daha vereceğiim ce lipo yaptırmayacağım tabi en doğrusunu yine aylın hanım bilir benim isteiğim bu ne diyorsunuz
bu arada kimse bilmediği için korkuyorum kötü bi şey olmaz umarrım annejim benim şu anki görüntüm anlattığın gibi sarkma çok umarım bende senini kadar memnun olurum benide yanlız bırakmayın aaayy şimdiden asıst içmeye başlasammı :)))))))
kızlar bu gece 6.gecem olacak çok daha rahat yürüyorum dik durmaya başladım bile kendimi 2 gün öncesine kadar çok farklı hissediyorum galiba iyileşiyorum artık, göğüslerim hafif şiş ve morluklar var ama bence bu haliyle bile süper görünüyo,özlemişim valla 17lik kız göğüslerini arkadaşlarım da çok beğendi.bugün banyo yapıcam yarın göbek deliğindeki dikişlerim alınıcak acıyo mu kızlar sizce?göbeğimi yarın görücem evde bakamadım çok da merak ediyorum ama izleri görüp moralimi bozmak istemiyorum inşallah izlerim zamanla geçer bazılarında çok belli oluyormuş,arasıra karnıma sancılar giriyo ama hafifledi baya,sigara içmeseydim eminim çok daha rahat atlatırdım,öksürüğüm çok ve her öksürükte ağrılarım artıyo hep sigara yüzünden,bence içmeyin ameliyat öncesi keşke yapabilseydim ama olmadı.neyse şimdilik bukadar göbişimi bi göreyim yine yazıcam desteğe devam g.g.b (güzel göbişli bayanlar):)
Öhö öhö g.g.b dedin hemen üzerime alındım valla.....bayanssulusmile Göbek deliğinin dikişleri alınırken ben HİÇ hissetmedim. Hiç kimsenin de hissedebileceğini sanmıyorum. Çünkü o bölge henüz uyuşuk oluyor. O yüzden korkmana gerek yok canım. Hadi bakalım bol şanslar...olumunekankayizsmile
selam nasılsınız arkadaşlar annejim,moonson şişlikler inmeye başladımı?
limon'cum çok sevindim hayırlı olur inşallah emin ol pişman olmuyacaksın güzel haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan
burcu çok geçmiş olsun...
limon'cum çok sevindim hayırlı olur inşallah emin ol pişman olmuyacaksın güzel haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan
canım çok tşk ederim sen yoksun uzun zamandır nasılsın memnunmusun öptümopuyorumnanaktan