Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızlar bugün onuncu gün çok şükür kendimi iyi hissediyorum evde ufak tefek işler yaptım bugün bir zararı olmaz dimi

ayy valla benim bebiş 3 değilde 1 olsa hemen olucam ameliyatı.. korkuyorum tabi ama bu göbekle yaşamaktansa biraz acı çekerim daha iyi ama bebişlerim 18 aylık üçüzler.. ee bunlarla ben nasıl yatarım bakalım önümüzdeki kışa doğru belki olurum
aaa kız limon senin kocanada kızıcam haaa geçenlerde dr um proğramında kadın aşırı şişmanmış birsürü operasyon yapmışlar karın gerdirme,mem küçültme,bacak gerdirme,lipo ve hetırlayamadıgım ufak tefek şeyler kadın 8. gün proğramdaydı tabiki dr. çok ayakta kalmaması lazım falan dedi ama görünüşü gayet iyiydi sanki beyin ameliyatımı bu? kötü karınla yaşamak kolaymı sanki çamaşır bile alasım gelmiyor valla ameliyattan sonra ilk işim koca donları parçalayıp atmak :KK43:(

çok haklısın aslında ben biliyorum ona sormadan gitmeyide ama gönlü olsun diyorum çok anlayışsız bu konuda . ahh o don meselesini hiç açma yada karanlıkda köşe kapmaca mı desek:kedi: aslında onlarında menfatine haberleri yok :))) erkek milleti hiç anlamıyor hiç !!!!

Selam arkadaşlar ben de bugün bütün gün hastaneydim tahliller yapıldı,anestezi doktoruna gittim,herhangi bir sorun yokmuş,tabi sigara içmem dışında,su aralar 4-5 taneye kadar azltabildim,hem karın hem göğüs ameliyatı olucam,izler ters t şeklinde kalıcakmış,6 ay kırmızı sonra beyazlaşıyormuş,şimdi telefon bekliycem artık,ameliyat için bana haber vereceklermiş,artık 1 hafta sonra mı olur 2 haftamı bilemiyorum,beklemek de çok zormuş yaa ben çok korkuyorum,bişey olmaz demi kızlar,çok cesarete ihtiyacım var buaralar,olan arkadaşlara sormak istiyorum göğüsler dmdik göbişler dümdüz mi yani??????Öpüyorum hepinizi....

merhaba canım.gözün aydın diyelim sana şimdiden çünkü senin için büyük gün gelmiş artık.şafak gözükmüş yani.yanlız anlamadığım birşey var.izler ters t şeklinde olacakmış dedin.göbeğinin ortasından da mı kesecekler anlamadım ki?çok merak ettim cevaplarsan sevinirim.öyle olacaksa da neden fazladan bir kesi izi daha olacak?bende senin gibi iki ameliyatı birden olucam çünkü merak etmekte haklıyım değil mi canım.kaydirigubbakcemile3

merhaba canım.gözün aydın diyelim sana şimdiden çünkü senin için büyük gün gelmiş artık.şafak gözükmüş yani.yanlız anlamadığım birşey var.izler ters t şeklinde olacakmış dedin.göbeğinin ortasından da mı kesecekler anlamadım ki?çok merak ettim cevaplarsan sevinirim.öyle olacaksa da neden fazladan bir kesi izi daha olacak?bende senin gibi iki ameliyatı birden olucam çünkü merak etmekte haklıyım değil mi canım.kaydirigubbakcemile3

Yok hayatım ..... Ters T dikişi memişlere ait.......Flower arkadaşın yerine cevapladım ama malum o şimdi çok heyecanlıdır tabiii.....:gitme: :gitme:

Yok hayatım ..... Ters T dikişi memişlere ait.......Flower arkadaşın yerine cevapladım ama malum o şimdi çok heyecanlıdır tabiii.....:gitme: :gitme:

nasıl yani o zaman bariz bir şekilde belli mi olacak izler? ben anlamadım bu işi aklım kesmedi bir türlü bende göğüs ameliyatı olmak istiyordum o zaman vazgeçicem galiba bu işten.daha açıklayıcı bir şekilde anlatır mısın ya korktum şimdi vallahi.help help helpbilmiyorumkismile

Merhaba arkadaslar,
Drenlerim 3 gün önce alindi fakat bugün yine az az drenlerin bir deliginden biraz kan akiyor. Korkmam lazimi....

Oya

nasıl yani o zaman bariz bir şekilde belli mi olacak izler? ben anlamadım bu işi aklım kesmedi bir türlü bende göğüs ameliyatı olmak istiyordum o zaman vazgeçicem galiba bu işten.daha açıklayıcı bir şekilde anlatır mısın ya korktum şimdi vallahi.help help helpbilmiyorumkismile

Nasıl yaniiiii?????? Ben de anlamadım... İz olmadan nasıl ameliyat olacak ki ???? Yalnız Burcu meme dikleştirme yaptıracağı için ters T şeklinde izi olacakmış. Senin sanırım silikon koyulacaktı. Dolayısıyla bu durumda farklı kesi seçenekleri var tabii... Koltuk altı, meme ucu ve göğüs ucundanaşağı inen dik çizgi gibi. Korkma canım yani senin ters T olmasına gerek yok.....Öpüyorum opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaslar,
Drenlerim 3 gün önce alindi fakat bugün yine az az drenlerin bir deliginden biraz kan akiyor. Korkmam lazimi....

Oya

Bunun cevabını en iyi doktorun verecektir sanırım. Drenlerin erken mi çekildi ya da çok fazlamı hareket ediyorsun acaba ????

kızlar daha öncede sordum ama arada kaynadı direnleri anladıkta göbek deliğindeki dikişler alınırken acıyormu başka yerde dikiş olmuyor demi?

Göbek deliğindeki dikişler alınırken ASLA bir şey hissetmiyorsun.... Ayrıca başka yerde de alınacak dikiş olmuyor zaten canım...opuyorumnanaktan

Nasıl yaniiiii?????? Ben de anlamadım... İz olmadan nasıl ameliyat olacak ki ???? Yalnız Burcu meme dikleştirme yaptıracağı için ters T şeklinde izi olacakmış. Senin sanırım silikon koyulacaktı. Dolayısıyla bu durumda farklı kesi seçenekleri var tabii... Koltuk altı, meme ucu ve göğüs ucundanaşağı inen dik çizgi gibi. Korkma canım yani senin ters T olmasına gerek yok.....Öpüyorum opuyorumnanaktan

ya bende biliyorum tabiiki iz olmadan olamayacağını ama meme dikleştirme değilde slikon için zannettim ben o yüzden korktum ama ben dediğin gibi slikon istiyorum.tabii benim daha çok var ameliyata o zamana kadar da sizi takip edeceğim ve özeneceğim hü hü hüüüüümafoldumben

Sağol canım,göbek için kesim yatay olucak,iç çamaşırın içinde kalıcak şekilde,ben meme dikleştirme ameliyatı da olucam onların izleri ters t şeklinde demek istemiştim bir yanlış anlama oldu sanırım,silikonda daha az iz oluyormuş sanırım,izleri ben de takmıştım kafama ama zaten büyük göğüslerim mecbur dikleştirme olucak biraz da küçülücek tabii,izsiz teknoloji yok şuan maalesef,ama dik ve güzel olsunlar izler çok rahatsız etmez gibi geliyor bana,zamanla soluyormuş rengi....

Sigara kullanan arkadaşlar günde ne kadar içiyordunuz,ameliyat olana kadar bırakabildiniz mi acaba,ve sorun yaşadınızmı sigaraya bağlı olarak??Yaklaştıkça heyecandan daha da içesim geliyor beeeee

Aynen öyle.....panik haldeyim napiyim,hem korku hem merak,hem tuhaf bir sevinç var içimde,buruşuk göbişimden kurtulcağım içindir belkide=))İnşallah bir aksilik olmaz da sağ salim kurtulurum arkadaşlardarısı tm isteyen bayanların başına,sigarayı da bıraksaydım süper olucaktı amma ve lakin nikotin krizi diye bişey var işte..............

Sigara kullanan arkadaşlar günde ne kadar içiyordunuz,ameliyat olana kadar bırakabildiniz mi acaba,ve sorun yaşadınızmı sigaraya bağlı olarak??Yaklaştıkça heyecandan daha da içesim geliyor beeeee

burcu seni çok iyi anlıyorumm bende senin gibiydim 4-5 sigara içiyodum ama ameliyattan bir günm önce 10 taneye çıkardım maalesef stres daha çok istek uyandırıyor haklısın çok şükür bugün 15 gün oldu ve bisorun yaşamadım dilerim sende sorunsuz az ağrılı bir şekilde atlatırsın canım bol şansopuyorumnanaktan

Aynen öyle.....panik haldeyim napiyim,hem korku hem merak,hem tuhaf bir sevinç var içimde,buruşuk göbişimden kurtulcağım içindir belkide=))İnşallah bir aksilik olmaz da sağ salim kurtulurum arkadaşlardarısı tm isteyen bayanların başına,sigarayı da bıraksaydım süper olucaktı amma ve lakin nikotin krizi diye bişey var işte..............

Süper olacaksın süpeeeeeeerrrr.......Ben kendimi aynen böyle hissediyorum. Sakın korkma herşey umduğundan daha kolay oluyor.... Ayrıca sigarayı falan takma kafana bence biraz abartılıyor. Ben de son günlerde heyecandan daha çok içmiştim. Hiç bir sorun yaşamadım. Stresi ve heyecanı başka türlü yenememiştim. Allah yardımcın olsun canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

arkadaslar ankarada karın germe ve lıpo yaptırmayı dusunuyorum kımı tavsıye edersınız lutfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bunun cevabını en iyi doktorun verecektir sanırım. Drenlerin erken mi çekildi ya da çok fazlamı hareket ediyorsun acaba ????

Slm annejim, cok hareket edim galiba. Doktorum birsey olmaz dedi. Sana bir sorum daha olacak. Benim göbeyimin altinda cok bir sertlik var. senin karninda da sertlikler oluyormuydu? Korkdum, sis olacagini bilyordum ama böyle tas gibi sertlik beklemiyordum.
Cok tesekkür ederim simdiden cavaplariniz icin....

Oya

Slm annejim, cok hareket edim galiba. Doktorum birsey olmaz dedi. Sana bir sorum daha olacak. Benim göbeyimin altinda cok bir sertlik var. senin karninda da sertlikler oluyormuydu? Korkdum, sis olacagini bilyordum ama böyle tas gibi sertlik beklemiyordum.
Cok tesekkür ederim simdiden cavaplariniz icin....

Oya

Merhaba Oya...Öncelikle önemli birşey olmadığına sevindim. Bende de o sertlikten bir hayli var. Doktorum onların iç dikişlerdeki düğümler olduğunu söylemişti. İki ay geçmesine rağmen şişlikler de aynen devam ediyor.Henüz ameliyat öncesinde giydiğim pantalonlarımın fermuarını kapatamıyorum. Şişliklerimizin bir an önce geçmesi dileğiyle ......

Merhaba Oya...Öncelikle önemli birşey olmadığına sevindim. Bende de o sertlikten bir hayli var. Doktorum onların iç dikişlerdeki düğümler olduğunu söylemişti. İki ay geçmesine rağmen şişlikler de aynen devam ediyor.Henüz ameliyat öncesinde giydiğim pantalonlarımın fermuarını kapatamıyorum. Şişliklerimizin bir an önce geçmesi dileğiyle ......

annejim,demek şişliklerin geçmedi hala,ben bunu bilmiyordum mesela,öğrendiğim iyi oldu,ameliyat sonrası işe giderken bol bişeyler lazım galiba,senin dış görünüşünde yani vücudundaki değişiklikleri insanlar farkediyorlarmı acaba,yani benim estetik olduğumu anlarlar mı acaba,ben bir iki arkadaşımın dışında kimseye söylemeyi düşünmüyorum,insanlar moral bozmak için bahane arıyor zaten....Ama sen ve buradaki arkadaşlar sağolsun çok moral verdiniz bana teşekkürederim sizlere,sayenizde olucam bu ameliyatı yoksa hiç sanmıyorum cesaretim olmazdı,annem babam bile bilmiyor,pazartesi gidiyorum artık yatıcam hastaneye,herkese acil şifalar,bana da dua edin arkadaşlarım,öpüyorum sizi.....byeeee

annejim,demek şişliklerin geçmedi hala,ben bunu bilmiyordum mesela,öğrendiğim iyi oldu,ameliyat sonrası işe giderken bol bişeyler lazım galiba,senin dış görünüşünde yani vücudundaki değişiklikleri insanlar farkediyorlarmı acaba,yani benim estetik olduğumu anlarlar mı acaba,ben bir iki arkadaşımın dışında kimseye söylemeyi düşünmüyorum,insanlar moral bozmak için bahane arıyor zaten....Ama sen ve buradaki arkadaşlar sağolsun çok moral verdiniz bana teşekkürederim sizlere,sayenizde olucam bu ameliyatı yoksa hiç sanmıyorum cesaretim olmazdı,annem babam bile bilmiyor,pazartesi gidiyorum artık yatıcam hastaneye,herkese acil şifalar,bana da dua edin arkadaşlarım,öpüyorum sizi.....byeeee

Endişelenmene gerek yok canım... Başkalarının anlayacağı kadar olmuyor şişlikler. Sadece ilk zamanlar düğmeler kapanmıyor. Sen de üzerine biraz uzun ve bol birşeyler giyiverirsin olur biter.... Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun sağ salim ve de çok mutlu bir şekilde geri dön inşallah olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

X