arkadaşlar teşvik etmek istemem ama sıgarayı amelıyattan önce bırakamadım aynen devam ettım hiç bi problem yaşamamdım yalnız ayılırken bıraz nefes alırken nefesıme doyamadım gibi oldu onun dısında bişi olmadı herkeze (isteyene) abdominoplasty li günler:)
kızlar bende burda yazılanları okuyunca gidip yaptırasım geliyo valla.anadolunun bi şehrınde istanbulun ünlü bi hastahanesının şubesi var.ve orada çok idealist bi estetikçi var.aynı hastanenın burdaki şubesi astronomık rakamlar isterken ordaki çok komık rakam istedi.arkadşım orda göğüs küçülttü.ve bekar olduğu için kadın ona daha evlenceksin adam bize söylenmesın demiş var sadece dik bir çizgi izi yapmış.evli olsan yaşlı olsan bukadar uğraşmazdım demiş.ben başka göğüs küçltenler gördüm istanbul acaip izleri vardı.yanı kafam karıştı.neden ucuz bişey isterız ve buluncada şüphe ile bakarız anlamıyorum.akıl verin..
arkadaşım bilemiyorum ama bence iyi bir estetik cerrah tüm hastalarına aynı şekilde davranır düşündürdü bu durum beni ..
bu arada arkadaşlar henüz şiş olduğu içinmi bilemiyorum dikiş izlerim ipli bir çamaşır giyersem üstte kalıyo halbuki doktorum sezeryan izimi devam ettirmiş eskiden çok aşağıda olan izim üstte kalıyo bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler...
arkadaşım bilemiyorum ama bence iyi bir estetik cerrah tüm hastalarına aynı şekilde davranır düşündürdü bu durum beni ..
bu arada arkadaşlar henüz şiş olduğu içinmi bilemiyorum dikiş izlerim ipli bir çamaşır giyersem üstte kalıyo halbuki doktorum sezeryan izimi devam ettirmiş eskiden çok aşağıda olan izim üstte kalıyo bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler...
önce ALLAHTAN acil şifa diliyorum.ya tebrik ederim.ama ben akşam yabancı siteden resimlere baktım çok fena korktum.yokda yabncıların vucdundamı öle dehşet izler ve itici görüntüler bilemedım.yanı hiç hoş durmuyo yapılmış halleri.ben yapılmış 2 tane gördüm.bir izi dümdüz ve parmak kalınlığındaydı.birde zigzagdı.ve hala göbekliydi.yanı akşam vazgeçtim.izler cok uzundu.
Bu arada profilinde bekar olduğun yazıyor. Ben yerinde olsam böyle bir ameliyatı çocuk sahibi olduktan sonra yaptırmak daha mantıklı. Çünkü hamilelik sonrası çatlaklar ve sarkmalar oluşuyor genelde. Ve böyle durumlarda bu tip ameliyatlar daha yüz güldürücü oluyor.Dilerim sorununuzu diyet ve egzersizlerle çözebilirsiniz. Sağlıkla kalın.....
Aslında üstte kalmıyor aynen dediğin gibi sezeryan izinin devamı...Ancak daha önce göbişin sezeryan izini kamufle ediyordu. Sarkıklığın yoksa bile karnının ağırlığı sezeryan izini aşağı itiyordu. Şimdi karın bölgen dümdüz olduğu için üstteymiş gibi gözüküyor BENCE...Bu arada kabukların tamamı düştü mü canım??? Yeşil çay durumları ne alemde???
tıknaz cım sen lipodamı oldun yanlar nasıl farklı??
kızlar bende bu ameliyatı olalı 3 ay olucak ama hala göbeğim var bel kısımlarım yanlar iki taraf birbirinden farklı ve bana ameliyat öncesi çok güzel sonuç alınacağını çünkü çok fazla kilom olmadığı sadece oturunca göbeğimin çıktığını sölemişti doktorum. Gerçektende ayaktayken göbek yok otururken var. Şu anda aynı durumdayım. annejim sen çok memnunsun sende böle bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla?
merhaba arkadaşlar salı günü saat 1500da ameliyata girdim.gece 2200de çıktım.Uyanırken çok ağrılarım vardı.İlk gece pişman bile oldum.Şu an biraz daha iyiyim. Göğüslerimde hiç ağrı yok fakat karın çok zorladı. Hala drenlerim çıkmadı şu anda hastanedeyim. Eve gidince tekrar yazacağım.