Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

sagol canım ya ağrılar nezaman geçer acaba bir de şu öksürük varya resmen bir işkence inşallah tez zamanda geçer hakikaten bu karın germe ağrıları zorluyo beni ameliyattan sonra ayaklarımda ağrı hissettim hala daha basarken acıyor sende oldumu böyle bişey bir ağrı kesici alıp uyumaya çalışıcam hoşçakalın öptüm ben de.

Ameliyattan sonra hemoglobinin ölçüldü mü acaba? İnşallah kansızlık yaşamıyorsundur. Ama bu ağrılara bacaklar da ödem de eşlik ediyorsa mutlaka ölçtür !!!!!!!! Çünkü ben de böyle bir durum oldu .. Anlayamadık tabii.....İki ünite kanla zor kendime geldim. Sakın ihmal etme ve kan yapan şeyler yemeye bak... Ayrıca öksürük için ben Asist şurup kullanmıştım süper işe yarıyor. Geçmiş olsun tekrar çok öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

annejim evıme döndum evet cnm cok sukur hayır eşıme asla suan gösteremem karnımı aynen oda görmek talebınde hıc bulunmadı zaten hala sargılı dıyorum ac bakıyım der dıye :) bıraz daha ınsın şışıkler :) asist evet amelıyat olucak olan tum arkadaslar sıze söluourum mutlaka asist için uc gun öncesınden öskürük korkunc cunku ıctığım halde bı kaç defa öksuruk krızım geldı ölucem sandım..... evet amelıyattan öncekler oluyo ama hamılelıkten öncekıler hala olmuyo:KK43:((( su amelıyattan önce daha super rejım yapıyodum sımdı cok yapamıyorum ..

merhaba,bugün 4. Gecem olacak hala ağrılarım var ama en azından kendim tuvalete gidebiliyorum öksürük berbat bişey keşke asist kullansaydım ben de.bugün aldırıcam ve başlıcam dayanamıyorum çünkü.her öksürükte ölücem sanıyor insan.bir de gülmemem gerekiyor gülünce karın kaslarım fena ağrı yapıyor,yarın pansumana gidicem göbeğimi hiç görmedim acaba çok mu yapay oldu bilemiyorum.ama göğüslerimin bu hali gayet iyi olmuşa benziyo dimdik duruyorlar,sargılar çıkmadı hala bu arada arkadaşlar bana tam karın germe uygulanmış,son anda doktorum miniden vazgeçmiş çünkü üst tarafa etkisi olmasaydı deymezdi bu acılara görüşürüz ağrılarımın azalması dileğiyle

kızlar çok geçmiş olsun bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum tabi yine kliakit bir dua darısı başıma:))))))
kızlar özel hayatınız ne kadar sürede kısıtlı iki ay falan mı yani tamamen düzelene kadarmı karın dikişleri annejim senin görüntüde yapaylık varmı yani bakınca kesin bir operasyon var detirtiyormu durum ( dikişlerin görünmezse tabii) korseyi çıkartınnmı?

sevgili burcuu78 öncelikle çok geçmiş olsun
ben yeni üyeyim muhtemelen forumun önceki sayfalarında yazılmıştır fakat ben bulamadım
ameliyatını yapan doktorun adı nedir?bende karın germe ve gögüs dikleştirme olmak istiyorum doktor araştırıyorum
sen nerde oldun ameliyatını memnunmusun birde iki operasyonun ücreti nedir?
bu bilgileri paylaqşırsan çok sevinirim

sevgili burcuu78 öncelikle çok geçmiş olsun
ben yeni üyeyim muhtemelen forumun önceki sayfalarında yazılmıştır fakat ben bulamadım
ameliyatını yapan doktorun adı nedir?bende karın germe ve gögüs dikleştirme olmak istiyorum doktor araştırıyorum
sen nerde oldun ameliyatını memnunmusun birde iki operasyonun ücreti nedir?
bu bilgileri paylaqşırsan çok sevinirim

selam canım,ben uzun zamandır doktor araştırıyordum en sonunda buradaki tıp fakültesinde doç.dr.hakan ağır'da karar kıldım.neden dersen işinin ehli,başarılı bir doktor olduğunu duydum,çok yoğun olmasına rağmen bana elinden geldiğince zaman ayırdı ve en önemlisi de insani değerleri olan bir doktor,operasyon meme küçültme ve karın germe yaklaşık 2500tl ödedik,ben özel hastanelerin cerrahlarını da araştırmıştım fakat sadece hakan ağır için tıp fak. tercih ettim doktor bu konuda çok önemli çünkü.ayrıca yaşadığım yer dışında bir yerde ameliyat olmak istemedim.

kızzzzzlaaaarrrrr eşim sonunda yumuşadı benden yardım alamazsın istersen yaptır dedi ( onun böyle demesi kabul etti anlamında istesede yardım edecek istamesede allahım mucize bu yaaa ) çok mutluyum nisan sonu gibi aylın hanım furyasına bende katılacağım ama bub arada lipo sonrası şişlikler neden geç geçiyor ben beş kilo daha vereceğiim ce lipo yaptırmayacağım tabi en doğrusunu yine aylın hanım bilir benim isteiğim bu ne diyorsunuz
bu arada kimse bilmediği için korkuyorum kötü bi şey olmaz umarrım annejim benim şu anki görüntüm anlattığın gibi sarkma çok umarım bende senini kadar memnun olurum benide yanlız bırakmayın aaayy şimdiden asıst içmeye başlasammı :)))))))

kızlar bu gece 6.gecem olacak çok daha rahat yürüyorum dik durmaya başladım bile kendimi 2 gün öncesine kadar çok farklı hissediyorum galiba iyileşiyorum artık, göğüslerim hafif şiş ve morluklar var ama bence bu haliyle bile süper görünüyo,özlemişim valla 17lik kız göğüslerini arkadaşlarım da çok beğendi.bugün banyo yapıcam yarın göbek deliğindeki dikişlerim alınıcak acıyo mu kızlar sizce?göbeğimi yarın görücem evde bakamadım çok da merak ediyorum ama izleri görüp moralimi bozmak istemiyorum inşallah izlerim zamanla geçer bazılarında çok belli oluyormuş,arasıra karnıma sancılar giriyo ama hafifledi baya,sigara içmeseydim eminim çok daha rahat atlatırdım,öksürüğüm çok ve her öksürükte ağrılarım artıyo hep sigara yüzünden,bence içmeyin ameliyat öncesi keşke yapabilseydim ama olmadı.neyse şimdilik bukadar göbişimi bi göreyim yine yazıcam desteğe devam g.g.b (güzel göbişli bayanlar):)

kızlar bu gece 6.gecem olacak çok daha rahat yürüyorum dik durmaya başladım bile kendimi 2 gün öncesine kadar çok farklı hissediyorum galiba iyileşiyorum artık, göğüslerim hafif şiş ve morluklar var ama bence bu haliyle bile süper görünüyo,özlemişim valla 17lik kız göğüslerini arkadaşlarım da çok beğendi.bugün banyo yapıcam yarın göbek deliğindeki dikişlerim alınıcak acıyo mu kızlar sizce?göbeğimi yarın görücem evde bakamadım çok da merak ediyorum ama izleri görüp moralimi bozmak istemiyorum inşallah izlerim zamanla geçer bazılarında çok belli oluyormuş,arasıra karnıma sancılar giriyo ama hafifledi baya,sigara içmeseydim eminim çok daha rahat atlatırdım,öksürüğüm çok ve her öksürükte ağrılarım artıyo hep sigara yüzünden,bence içmeyin ameliyat öncesi keşke yapabilseydim ama olmadı.neyse şimdilik bukadar göbişimi bi göreyim yine yazıcam desteğe devam g.g.b (güzel göbişli bayanlar):)

çok geçmiş olsun canım umarım biran önce iyleşirsin bizlerde tecrübelerini merakla bekliyoruz :lepi:

kızzzzzlaaaarrrrr eşim sonunda yumuşadı benden yardım alamazsın istersen yaptır dedi ( onun böyle demesi kabul etti anlamında istesede yardım edecek istamesede allahım mucize bu yaaa ) çok mutluyum nisan sonu gibi aylın hanım furyasına bende katılacağım ama bub arada lipo sonrası şişlikler neden geç geçiyor ben beş kilo daha vereceğiim ce lipo yaptırmayacağım tabi en doğrusunu yine aylın hanım bilir benim isteiğim bu ne diyorsunuz
bu arada kimse bilmediği için korkuyorum kötü bi şey olmaz umarrım annejim benim şu anki görüntüm anlattığın gibi sarkma çok umarım bende senini kadar memnun olurum benide yanlız bırakmayın aaayy şimdiden asıst içmeye başlasammı :)))))))

Limoncum alemsin valla ....:roflol: Ameliyat tarihini belirle de öyle içersin şurubunu.......Gerçekten çok sevindim eşini ikna etmene. Ah biz kadınlar isteyince neler neler yapıyoruz !!!!!! Söylediğin gibi sen doktora git en iyi planlamayı onunla birlikte yaparsın ancak. olumunekankayizsmile

Öhö öhö g.g.b dedin hemen üzerime alındım valla.....bayanssulusmile Göbek deliğinin dikişleri alınırken ben HİÇ hissetmedim. Hiç kimsenin de hissedebileceğini sanmıyorum. Çünkü o bölge henüz uyuşuk oluyor. O yüzden korkmana gerek yok canım. Hadi bakalım bol şanslar...olumunekankayizsmile

Öhö öhö g.g.b dedin hemen üzerime alındım valla.....bayanssulusmile Göbek deliğinin dikişleri alınırken ben HİÇ hissetmedim. Hiç kimsenin de hissedebileceğini sanmıyorum. Çünkü o bölge henüz uyuşuk oluyor. O yüzden korkmana gerek yok canım. Hadi bakalım bol şanslar...olumunekankayizsmile

Alın şekerim,yarası olan gocunur,hımmm demek senin de göbişin güzel ama ben henüz o kervana katılamadım göbeğim dikişli daha alınmadı dikişler haftaya tekrar gidicekmişim,göbekteki dikiş iziniz nasıl çok belli oluyormu kötü görünmüyo demi arkadaşlar?Benim göğüslerdeki izler fazla değil ince bir çizgi gibi memnunum yani ama göğüslerimin altında biraz potluklar var onu sordum doktora zamanla geçecek 6 ay geçmeden son şekillerini almaz diyor,ama bu halleri bile beni mutlu etti,ne müthiş ya sütyensiz bile sütyenli eski hallerinden güzel duruyomuş,göbeğimin üzerinde de çatlaklarım vardı benim onların hepsi göbeğimin altına inmiş,üstü cillop gibi dümdüz ama altında çatlaklar mevcur hala,napalım artık eskisi daha kötüydü bu tartışılmaz,çatlaklarım karınımın heryerine dağılmış ve pelte gibiydim şimdi gergin ve daha az çatlaklıyım,daha mutluyum,evet ben de diyorum daha erken olsa da bu halimle bile İYİKİ YAPMIŞIM,iyi ki de cesaret vermişsiniz bana sağolun hepimize geçmiş olsun,anneyiz diye güzel olmayı hakeetmeyelim mi yani,tam tersi biz anneler herşeyin en iyisine layık,güzel göbişler ve güzel memişleri biz de hakediyoruz demi ama?:)hihoyyyt

selam nasılsınız arkadaşlar annejim,moonson şişlikler inmeye başladımı?

limon'cum çok sevindim hayırlı olur inşallah emin ol pişman olmuyacaksın güzel haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

burcu çok geçmiş olsun...

limon'cum çok sevindim hayırlı olur inşallah emin ol pişman olmuyacaksın güzel haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

canım çok tşk ederim sen yoksun uzun zamandır nasılsın memnunmusun öptümopuyorumnanaktan

baya indi tabi ama var daha.. çok şükür sarkan göbüşümden kurtuldum...darısı olmak ısteyenlerın basına

Selam hayatım ..... Benim şişlikler indi epeyce ama tabi var daha. En kötüsü hareketsizlikten 2 kilo almışım :gitme: Şimdi acil diyet modundayım.Sende durumlar nasıl???????

Teşekkürederim arkadaşım,geçen haftaya göre baya farketti çok daha iyi hissediyorum,evdeyim raporluyum ama ufak tefek işlere başla dedi dr fazla yormadan kendini bende başladım ufaktan kendi işlerimi yapıyorum zorlanmadan bugün 9. günüm çok şükür herkese Allah az acılı bir ameliyat nasipetsin,yalnız arkadaşlar benim göbek deliğim bi tuhaf duruyo sizinki nasıl henüz dikişler var sanki yapaymış gibi,izler geçer demi kızlar?

X