Arkadaşlar göğsümdeki akıntının nedeni hafif bir dikiş atmasıymış içdeki dikişler atmış hemen doktora gittim iki dikiş attı şimdi sorun yok çok şükür,göğüslerimden memnunum her ne kadar abartılı ve çok dik olsa da:) ama geçicekmiş 6 aya kadar moralini bozma dedi doktor ancak şekilleniyormuş.Fakat arkadaşlar ben biraz bunalıma girdim galiba sizde de oldu mu karın germe izi hakketten çok sevimsiz geldi gözüme üstteki bantlar çıkınca gözüme iyice batıyorlar sezeryan izinin 3 misli falan,offf bir de göbek deliğinizin üstündeki çatlaklar var mıydı? Onlar şuan nasıl duruyorlar?Benim vardı büzüşüktü şimdi onlar aşağıya göbek deliğimin hemen altına inmişler hala çatlaklardan kurtulamadım anlayacağınız,ne kötü kaderr bu böyle,şimdi anlıyorum ben çatırt çatırt kurabiye gibi çatlamışım yayılmış vaziyette duruyo çatlaklarım sizde nasıl?çok moralim bozuk morale ihtiyacım var göbek deliğimin etrafı da dikişli sizinde öyle mi?Böyle izli izli nasıl bikini giycez ki bia kızlaarrrrrrr LÜTFENN Bişey söyleyin ANNEJıM,MOONSOON,ROSEBUKET,ESRAAA