Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Selam hayatım ..... Benim şişlikler indi epeyce ama tabi var daha. En kötüsü hareketsizlikten 2 kilo almışım :gitme: Şimdi acil diyet modundayım.Sende durumlar nasıl???????

bende iyiym şişlikler ilk haftalar gibi değil 30 gün oldu baya bi indi ama var daha olsun oda geçecek...OOOFFFFbende aldım kilo sorma annejim spora ne zaman başlıyabiliriz acaba en azından yürüyüş falan yapabilsem daha kolay olur kilo vermem

arkadaşlar selam.
ben siteye yeni üye oldum tek üye olma sebebim de olmaya karar verdiğim karın germe ameliyatı
bugün prof. dr. cemal şenyuvayla görüştüm..
bir de serdar eren in adını cok duyuyorum...
ne dersiniz... serdar eren cok pahalıymıs...
bekliyorum cevaplarınızı

Annejim sen meme ameliyatını da olmuştun değil mi?yaaa ben çok korktum bugün göğüslerimden birinde sarımsı bir akıntı var normal mi bu sizde de oldu mu arkadaşlar?

Hmmmm... Şimdi gördüm canım meme küçültme konusunda akıntının yerini yazmışsın.Biz doktor değiliz tabi ama galiba sendeki durum doktorların seroma dedikleri akıntı... Peki dikişte açılma var mı? Eğer yoksa korkulacak bir şey yok bence...

Arkadaşlar göğsümdeki akıntının nedeni hafif bir dikiş atmasıymış içdeki dikişler atmış hemen doktora gittim iki dikiş attı şimdi sorun yok çok şükür,göğüslerimden memnunum her ne kadar abartılı ve çok dik olsa da:) ama geçicekmiş 6 aya kadar moralini bozma dedi doktor ancak şekilleniyormuş.Fakat arkadaşlar ben biraz bunalıma girdim galiba sizde de oldu mu karın germe izi hakketten çok sevimsiz geldi gözüme üstteki bantlar çıkınca gözüme iyice batıyorlar sezeryan izinin 3 misli falan,offf bir de göbek deliğinizin üstündeki çatlaklar var mıydı? Onlar şuan nasıl duruyorlar?Benim vardı büzüşüktü şimdi onlar aşağıya göbek deliğimin hemen altına inmişler hala çatlaklardan kurtulamadım anlayacağınız,ne kötü kaderr bu böyle,şimdi anlıyorum ben çatırt çatırt kurabiye gibi çatlamışım yayılmış vaziyette duruyo çatlaklarım sizde nasıl?çok moralim bozuk morale ihtiyacım var göbek deliğimin etrafı da dikişli sizinde öyle mi?Böyle izli izli nasıl bikini giycez ki bia kızlaarrrrrrr LÜTFENN Bişey söyleyin ANNEJİM,MOONSOON,ROSEBUKET,ESRAAA

Önce geçmiş olsun diyeyim..Evet göbek deliği etrafında dikiş izi var ama kırmızı olduğu için göze batıyor beyazlaşınca göze batmayacak gibi geliyor bana..Göbek deliğimin üstünde değil hemen yanında sadece sol tarafında ince ince 4 veya 5 tane çatlak vardı onlar şimdi büyük dikişin hemen üstünde duruyor uzunlukta 4 cm falan iç çamaşırının içinde kalıyor takmıyorum o kadar olsun yanii..ızler beyazlayınca gözüne batmaz eminim takma kafana daha önceki halini düşün için rahat eder canım...opuyorumnanaktan

Memişlere gelincede benim normale döndüler bile eskisi gibi dimdik sert değiller ...

Son düzenleme:
merhaba benım karnımdakı dıkısler evet benıde rahatsız edıo burcucum enmde göbus deliğimin üstünde catlak vardı ve suan altlar yanlar hala catlak dıyebılırım aynı bende lanetlerden kurtulamadım amelıyat oldum yıne kurtulamadım dıyorum ama eskısı gıbı deılde daha ıı görunuolar bellı belırsız... göbek delığıde gecıcek dıkıs ızlerı dıye rahatlatıyorum kendımı .. benımde daha önce bukadar olmayan basenlerım cıktı korse gıymekten mı anlamadım belimin yanlarına sakşın yapıldı yabasenlere yapılmadığı ıcın sımdı kötu görunuo korsede ııce ız yaptı cok sınırlerım bozuk ...ama karnım cok guzel altını cızmelıyım..

herkeze merhaba
yaa annejim moonoon esra bi sorum olacak lütfen cvb verin kaç kilo ile ameliyata girdiniz ve boy kaç benim boyum 1,66 kilom 76 acaba ameliyattan sonra kilo verebilirmiyim yine sarkma olurmu acaba

sarkma olmaz cnm verebılrsın boyum 1 67 kılom 73tü girerken suan 70 ..arkadaşlar bide şu dikiş bitimlerinde böle şişlik varmı sızınde?? varsa ne zaman gcıcek?

herkeze merhaba
yaa annejim moonoon esra bi sorum olacak lütfen cvb verin kaç kilo ile ameliyata girdiniz ve boy kaç benim boyum 1,66 kilom 76 acaba ameliyattan sonra kilo verebilirmiyim yine sarkma olurmu acaba

Selam Limoncum....... Eğer yürüyüş ve egzersizlerle desteklersen bir 10 kilo daha rahatça verebilirsin. Ben şu an aynen bunu yapıyorum. Çok öptüm...

sarkma olmaz cnm verebılrsın boyum 1 67 kılom 73tü girerken suan 70 ..arkadaşlar bide şu dikiş bitimlerinde böle şişlik varmı sızınde?? varsa ne zaman gcıcek?

Nasıl bir şişlik? benim sol tarafımda sanki dikiş büzüşmüş gibiydi son kısım ama geçti öyle birşeyden mi bahsediyorsun acaba?

herkeze merhaba

Sarkma olacağını sanmıyorum canım bende şuan rejimdeyim inş.. bende verebilirim bi 10 kilo kadar...Boyum 1.72 kilom 79

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…