Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ohh kızlar olanlara geçmiş olsun...darısı başıma buradaki görüştügüm dr. kesinlikle sigara içilmemesi lazım dedi en az 2 hafta önce bırakılmalıymış

ohh kızlar olanlara geçmiş olsun...darısı başıma buradaki görüştügüm dr. kesinlikle sigara içilmemesi lazım dedi en az 2 hafta önce bırakılmalıymış

Valla arkadaşlar ben bırakamadım.Denedim ama ameliyat tarihi yaklaştıkça stres yaptım.İyileşme sürecini uzattığı kesin doğrudur. Bırakabilen bıraksın bence de....

noluyo tertip falan olamayan arkadaşlarınızın canı çekiyo :) ya bi rica insanlar zor durumdayken dua ederlerse kabul olurmuş banada dua edin şu benim kocayı ikna edeyim çok geçmiş olsun rose buket acıl şifalar annejim görüntü nasıl göbekde. göğüslerdeki sıkıntı bittimi

arkadaslar bı kac guundur gıremöıyorum nete annemdeyım ben sızler gıbı evıme dönemıyorum bebeım var ve yardıma ıhtıyacım var :KK43: bebeımı koltukta otururken her turlu hızmetını göruyorum fakat ayaktayken kucağoıma almamamı söyledı doktor 3 hafta ıdare edıcez böle kaldı 11 gunum:) ha gayret evımı cok özledım :) ödemlerım sankı baya bı ındı 10 gunde dahada var tabı ...bide arkadaşlar şu direnler benım amelıyattan sonrakı gun cıoktı sızınkıler neden daha sora cıkıyo anlayamadım öpuyorum hepınızı...

noluyo tertip falan olamayan arkadaşlarınızın canı çekiyo :) ya bi rica insanlar zor durumdayken dua ederlerse kabul olurmuş banada dua edin şu benim kocayı ikna edeyim çok geçmiş olsun rose buket acıl şifalar annejim görüntü nasıl göbekde. göğüslerdeki sıkıntı bittimi

Canım beniiiiiiiimmmm!!!!!!! Ben zaten seni de tertipten sayıyorum sen üzülme!!!!! Biliyorsun istemek başarmanın yarısıdır. Düşünsene hala olayım mı olmayayım mı diye kararsız olanların yanında sen çoktan galipsin. Sana kalan sadece eşini ikna etmek. Dualarımızı eksik etmeyiz merak etme..... Yaaaaaa ne geldi aklıma bak.. Şeytan dürtüyor işte... Gece uyurken ( tabi numaradan ) birden sayıklamaya başla.... ühü ühüüüü ağla falan.... çok istiyorum.... vücudumdan nefret ediyorum.....ben hep böyle mi kalıcam vs.vs.....diye.....( Hehe bu benim şeytan çok yaratıcı di mi ) Eşin evet diyene kadar devam... Tabi konu maddiyatsa yapma yazık eşine. Bu arada benim görüntü iğreeeeenç. E napiim böyle yazmam gerek şimdi canın çeker falan.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

arkadaslar bı kac guundur gıremöıyorum nete annemdeyım ben sızler gıbı evıme dönemıyorum bebeım var ve yardıma ıhtıyacım var :KK43: bebeımı koltukta otururken her turlu hızmetını göruyorum fakat ayaktayken kucağoıma almamamı söyledı doktor 3 hafta ıdare edıcez böle kaldı 11 gunum:) ha gayret evımı cok özledım :) ödemlerım sankı baya bı ındı 10 gunde dahada var tabı ...bide arkadaşlar şu direnler benım amelıyattan sonrakı gun cıoktı sızınkıler neden daha sora cıkıyo anlayamadım öpuyorum hepınızı...

Moonsooncum benimkiler ben hastaneden çıkmadan hemen önce çıktı.Bu arada ben 2 gün yattım. Kimin daha sonra çıkmış ben hatırlayamadım.......

merhaba burcuu bende sigara kullanıyorum ameliyattan önce azalttım ama bırakamadım maalesef bugün yedi gün oldu ameliyat olalı ama bi sorun yaşamadım çok şükür stres yapma canım az içmeye çalış ameliyattanda hiç korkma allahın izniyle hiç bişey olmaz inan hastaneden çıkıp eve gelince şişlerim olmasına rağmen aynada karnımı görünce o kadar mutlu oldumki acı falan kalmadı arkadaşlarım ve ben sormak istediğin bişey olursa seve seve cevaplarızopuyorumnanaktan

Teşekkürederim arkadaşlar sağolun,ben de ameliyattan sonra umarım sağ salim çıkarım sizler gibi bu ameliyatı olmak isteyenlere moral olurum inşallah,benim korkum sonuçlar birazda... gerçekten dümdüz mü oluyo karnınız benim göbeğim küçük ama jöle gibi sallanıyo kaydirigubbakcemile3 umarım işe yarar bu operasyon....byeeee

Çoğu gitmiş azı kalmış oda geçer canım..

Benim diren 4. gün çıktı çıkan sıvılar belli bir miktarın altına inmeyince çıkarmıyorlarmış canım ondan heralde geç çıktı...

Canım beniiiiiiiimmmm!!!!!!! Ben zaten seni de tertipten sayıyorum sen üzülme!!!!! Biliyorsun istemek başarmanın yarısıdır. Düşünsene hala olayım mı olmayayım mı diye kararsız olanların yanında sen çoktan galipsin. Sana kalan sadece eşini ikna etmek. Dualarımızı eksik etmeyiz merak etme..... Yaaaaaa ne geldi aklıma bak.. Şeytan dürtüyor işte... Gece uyurken ( tabi numaradan ) birden sayıklamaya başla.... ühü ühüüüü ağla falan.... çok istiyorum.... vücudumdan nefret ediyorum.....ben hep böyle mi kalıcam vs.vs.....diye.....( Hehe bu benim şeytan çok yaratıcı di mi ) Eşin evet diyene kadar devam... Tabi konu maddiyatsa yapma yazık eşine. Bu arada benim görüntü iğreeeeenç. E napiim böyle yazmam gerek şimdi canın çeker falan.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

süpersinnn!!!!! :lepi:annejim bayıldım senin şu şeytana benimde sıkıntım olduğunda banada yardım eder diiimi sonuç alır bence hemen denemeye başlasın bu geceden itibaren

çok teşekkür ederim limon'cum dualarım seninle.. annejim'in verdiği taktiği yabana atma derim ben denemeye başla hemenopuyorumnanaktan

canım valla fena fikir değil dur bi konsantre olayım deniycem valla inşlah güllmem bi delirdi diye boşarmış :) valla o kadar hazırımki yemin ederim parayı da hazır tutuyorum sorun o değil yani bu gün he desin yarın dr dayım o kadar sıkıntı benim için dualarınız içinde çok tşk ayrılmayın burdan sakın cesaretsiniz yemin ederim sağlıkla kalın öpüldünüz vereliniortakopuyorumnanaktan

selam kizlar bende bu ameliyati dusunuyorum en iyi doktor hangisi bana yardimci olursaniz cok sevinirimbilmiyorumkismile

ayy valla benim bebiş 3 değilde 1 olsa hemen olucam ameliyatı.. korkuyorum tabi ama bu göbekle yaşamaktansa biraz acı çekerim daha iyi ama bebişlerim 18 aylık üçüzler.. ee bunlarla ben nasıl yatarım bakalım önümüzdeki kışa doğru belki olurum
aaa kız limon senin kocanada kızıcam haaa geçenlerde dr um proğramında kadın aşırı şişmanmış birsürü operasyon yapmışlar karın gerdirme,mem küçültme,bacak gerdirme,lipo ve hetırlayamadıgım ufak tefek şeyler kadın 8. gün proğramdaydı tabiki dr. çok ayakta kalmaması lazım falan dedi ama görünüşü gayet iyiydi sanki beyin ameliyatımı bu? kötü karınla yaşamak kolaymı sanki çamaşır bile alasım gelmiyor valla ameliyattan sonra ilk işim koca donları parçalayıp atmak :KK43:(

ayy valla benim bebiş 3 değilde 1 olsa hemen olucam ameliyatı.. korkuyorum tabi ama bu göbekle yaşamaktansa biraz acı çekerim daha iyi ama bebişlerim 18 aylık üçüzler.. ee bunlarla ben nasıl yatarım bakalım önümüzdeki kışa doğru belki olurum
aaa kız limon senin kocanada kızıcam haaa geçenlerde dr um proğramında kadın aşırı şişmanmış birsürü operasyon yapmışlar karın gerdirme,mem küçültme,bacak gerdirme,lipo ve hetırlayamadıgım ufak tefek şeyler kadın 8. gün proğramdaydı tabiki dr. çok ayakta kalmaması lazım falan dedi ama görünüşü gayet iyiydi sanki beyin ameliyatımı bu? kötü karınla yaşamak kolaymı sanki çamaşır bile alasım gelmiyor valla ameliyattan sonra ilk işim koca donları parçalayıp atmak :KK43:(

Ayyyyy akşam akşam çok güldürdün beni :roflol: :roflol: :roflol: Allah da seni güldürsün tez zamanda İNŞALLAAAAAH......

Aynuröz alemsin valla, ama biz seni çok iyi anlıyoruz, aynı durumdayız.

Bende yaptırcam mutlaka, (daha öncede yazmıştım burda) ama hipertansiyonum var,
Güzel olucam diye canımdan olurum diye korkuyorum, ama bu halimden de nefret ediyorum. Ameliyat sırasında bir komplikasyon yaşanır diye çok telaşlanıyorum.
Şu Aylin hanınla bir görüşsem iyi olacak galiba.
Çok mutsuzummmmmm.....senağlama

meldacım napıyım bende istiyorum hemen olayım ama olmuyor buradaki dr. görüştüm ama cesaret edemedim tokatta ayda bir yapılan bir ameliyat dedi pek güvenemedim bakalım ist. yada antalyada olayım diyorum ameliyatı daha garanti olur.. eşimin 6 aylık yurt dışı görevi çıktı yani mayıstan ekime kadar yok önümüzdeki kışa bakalım neler olucak eğer yaşadıgım yerde olabilseydim herşey daha kolay olucaktı benim için.. büyük hastanelerde ve bu ameliyatın sık yapıldığı hastanelerde ameliyatımı olmak daha güvenilir geliyor bana aylin hanıma gitmeyi çok istiyorum bakalım nasip benim ameliyat tarihi belli değil anlıycan siz beni unutur gidersiniz buraya takılmaz olursunuz artık

Selam arkadaşlar ben de bugün bütün gün hastaneydim tahliller yapıldı,anestezi doktoruna gittim,herhangi bir sorun yokmuş,tabi sigara içmem dışında,su aralar 4-5 taneye kadar azltabildim,hem karın hem göğüs ameliyatı olucam,izler ters t şeklinde kalıcakmış,6 ay kırmızı sonra beyazlaşıyormuş,şimdi telefon bekliycem artık,ameliyat için bana haber vereceklermiş,artık 1 hafta sonra mı olur 2 haftamı bilemiyorum,beklemek de çok zormuş yaa ben çok korkuyorum,bişey olmaz demi kızlar,çok cesarete ihtiyacım var buaralar,olan arkadaşlara sormak istiyorum göğüsler dmdik göbişler dümdüz mi yani??????Öpüyorum hepinizi....

Selam arkadaşlar ben de bugün bütün gün hastaneydim tahliller yapıldı,anestezi doktoruna gittim,herhangi bir sorun yokmuş,tabi sigara içmem dışında,su aralar 4-5 taneye kadar azltabildim,hem karın hem göğüs ameliyatı olucam,izler ters t şeklinde kalıcakmış,6 ay kırmızı sonra beyazlaşıyormuş,şimdi telefon bekliycem artık,ameliyat için bana haber vereceklermiş,artık 1 hafta sonra mı olur 2 haftamı bilemiyorum,beklemek de çok zormuş yaa ben çok korkuyorum,bişey olmaz demi kızlar,çok cesarete ihtiyacım var buaralar,olan arkadaşlara sormak istiyorum göğüsler dmdik göbişler dümdüz mi yani??????Öpüyorum hepinizi....

çok sevindim canım korkma inşallah sorunsuz atlatırsın...
ben dokuz gün önce karın gerdirme ameliyatı oldum daha şişlerimin inmemesine rağmen dümdüz bir gobişim var seninde öyle olacak inşallah..opuyorumnanaktan

kızlar daha öncede sordum ama arada kaynadı direnleri anladıkta göbek deliğindeki dikişler alınırken acıyormu başka yerde dikiş olmuyor demi?

X